UI-udvikler til Vitrolife

Har du balancen mellem ”Gør det godt – og hav det godt”? Og kender du den gode følelse af fedt design og god kode? Hvis du samtidig tænder på den ultimative mission, er du kommet til rette sted!  

Vi vil gerne tale med dig snarest, hvis du er den teamorienterede softwareudvikler, der ønsker at skabe hightech medicinsk udstyr i verdensklasse.  

Hos Vitrolife i Viby gør de hver dag en forskel for ufrivilligt barnløse igennem deres revolutionerende produktserie: EmbryoScope™ time-lapse system.   

Det er en banebrydende teknologi, der hjælper barnløse med at opfylde drømmen om at blive forældre. Vitrolife oplever stor succes med det, er i konstant vækst, og i udviklingsafdelingen findes der mange projekter og ideer, der skal realiseres, for at Vitrolife kan blive endnu bedre.   

Vi søger for Vitrolife en UI-udvikler, der er godt hjemme i C#, WFP og i særdeleshed XAML. Du kan være en frontend-udvikler, der synes, at UI er spændende og gerne vil bruge det meste af din tid helt oppe i toppen af tech-stakken, eller have en anden teknisk profil med erfaring med styling i XAML. Du er sandsynligvis vant til at arbejde i Visual Studio og/eller Blend (Microsoft Expression Blend) eller har arbejdet med XAML på anden vis.

Der er mindre behov for stærke kompetencer inden for UX og grafisk design, da Vitrolife typisk vil benytte eksterne samarbejdspartnere på dette område. Skulle du have interesse og kompetencer inden for dette, kan du dog involveres meget i dette samarbejde.

Vitrolife står over for en masse ny udvikling og har netop påbegyndt implementering af design. F.eks. står afdelingen over for udviklingen af mange nye programmer/apps, som gradvist skal flytte ældre funktionalitet over på en ny platform, samt understøtte nye produkter, arbejdsgange og funktionaliteter i og omkring IVF-laboratoriet. Som Vitrolifes nye UI-udvikler vil du blive essentiel i denne udvikling i tæt samarbejde med resten af teamet, og du vil være central i at være med til at definere, hvordan UI-implementering skal laves.

Der vil være muligheder for at deltage i flere dele af frontend-udviklingen, hvis det matcher interesser og kompetencer, men det primære fokus er UI-implementering.

Dit match 

Du er først og fremmest et godt match, hvis du har evnerne og motiveres af Vitrolifes mission og værdier. Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende, det er dine evner og din personlighed til gengæld. 

Kan du yderligere fremvise gode resultater inden for dit felt, og har du eventuelt erfaring med kommunikation med tredjepartsleverandører, vil det bringe dig helt frem i feltet. 

Vi elsker personligheder – og især din, hvis den er:  

  • struktureret, så du kan være en aktiv deltager i hele produktudviklingscyklussen,
  • dynamisk, så du sikrer fremdrift, og samtidig er
  • stolt over kvalitet i arbejdet. 

Og vi har selvfølgeligt gemt det vigtigste til sidst: Du er en god kollega med ret fantastiske samarbejdsevner, og du vil derfor falde i spænd med resten af virksomhedens dedikerede og engagerede medarbejdere.

Vores match 

Hos Vitrolife vil du komme til at gøre en forskel i menneskers liv fra dag 1 – både for teamet og for de mange barnløse par jorden rundt. Du vil blive tilbudt en konkurrencedygtig lønpakke samt faste rammer og store frihedsgrader. Du vil komme til at arbejde på en international arbejdsplads i en global virksomhed med en uformel atmosfære. En arbejdsplads, hvor det er motiverende, spændende og sjovt at være med en velbesøgt personaleforening, løbeklub, skiklub, fodboldhold, brætspil, bordfodbold, fastmonteret diskokugle, fester, fredagsbarer osv. Desuden elsker Vitrolife konkurrencer mellem de forskellige teams. Eksempelvis konkurrerer vi i at skære græskarhoveder, lave kagehuse og køre go-kart bare for at nævne nogle.

Vitrolife er en moderne virksomhed med alt, hvad det indebærer 

Vitrolife består af 80 dedikerede medarbejdere, og du kan se frem til at blive en del af en virksomhed, hvor man er der for hinanden og i fællesskab sørger for, at der er rart at være. Vitrolife tilbyder god morgenmad og en lækker kantineordning. Kantinen er samtidig omdrejningspunkt for fællesmøder og et uvurderligt netværk, der binder firmaet sammen. Vitrolife er centralt beliggende med gode transportmuligheder, 2 minutter fra bus og letbane og er tæt på E45 i Viby J.   

Upload dit CV allerede i dag  

Randstad varetager denne rekrutteringsproces på vegne af Vitrolife, og har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte: 

Dennis Hyldgaard, Functional Lead, telefon: 45 3055 4187, email: dennis.hyldgaard@randstad.dk 

Alle henvendelser behandles med fuld fortrolighed.

Vitrolife ønsker stillingen besat hurtigst muligt. Samtaler afholdes løbende og vi slår til, når vi har fundet den helt rette person til teamet. 

Om Vitrolife  

Vitrolife er en international koncern, som udvikler, producerer og markedsfører medicinsk udstyr til anvendelse i fertilitetsbehandlinger. Vi arbejder endvidere med, hvorledes stamceller kan anvendes og håndteres i forbindelse med terapeutiske formål. Vitrolife beskæftiger ca. 370 medarbejdere på verdensplan, og virksomheden afsætter sine produkter på ca. 110 forskellige markeder. Vores hovedkvarter er beliggende i Gøteborg i Sverige, og vi har kontorer i USA, Australien, Frankrig, Italien, Storbritannien, Kina, Japan, Ungarn og Danmark. Vitrolife-aktien er noteret på NASDAQ OMX Stockholm, Large Cap.   

Besøg os på www.vitrolife.com.

Om Randstad

Hos Randstad hjælper vi mennesker og virksomheder med at udnytte deres fulde potentiale. Vi kombinerer viden med moderne teknologi for at skabe forandringer, der hjælper mennesker fremad. Vi kalder det Human Forward.

Randstad DK er en del af den internationale Randstad Group, som er verdens største udbyder af HR-løsninger. Med over 4.800 kontorer fordelt på 38 lande formidler vi hver dag arbejde til mere end 650.000 mennesker verden over. 

I Danmark er vi blandt de førende vikar- og rekrutteringsbureauer med afdelinger i København, Aarhus, Aalborg, Kolding og Esbjerg. En position, vi har opnået, fordi vi som eksperter på arbejdsmarkedet formår at matche kvalificerede kandidater med de rette jobmuligheder.

Gem job

Randstad A/S
Publiceret: 13. februar 2020

Arbejdssted

Location Viby