Systemad­mi­ni­stra­tor, Aalborg

FlexDanmark er ejet af trafikselskaberne Movia, Fynbus, Sydtrafik og Nordjyllands trafikselskab. Trafikselskaberne bistår kommunerne og regionerne med effektivt at varetage behovsstyret kollektiv trafik. Dette er en vigtig del af den offentlige service, herunder understøttelse af mobilitet på landet og koordinering af transport af bl.a. ældre og handicappede.

Som systemadministrator vil du varetage en vigtig rolle i den strategiske opgave med at modernisere, optimere og planlægge den fremtidige flextrafik. Opgaven løses i tæt samarbejde med forretningsrepræsentanter for trafikselskaberne og kommende leverandører. Du vil i den proces have fokus på de mangfoldige brugerbehov samt de overordnede tekniske muligheder og vilkår.

Jobbeskrivelse:

I en varierende og udfordrende hverdag vil dit fokus være på de driftsrelaterede opgaver, hvor der er høje krav til oppetid og stabilitet i FlexDanmarks it-løsninger. I et tæt samarbejde med både udviklingsafdelingen, forretningen og eksterne leverandører, skal du sikre veldokumenteret og driftssikre it-løsninger.

Dine arbejdsopgaver indeholder også:

  • Deltage i driften af en landsdækkende it-løsning, som kører 24/7
  • Effektivisere og automatisere drifts- og udviklingsmiljøer
  • Deltage i kontinuerlig opgradering af software- og hardwareplatformen
  • Deltage i it-projekter
  • Indgå i en tilkaldevagtordning.

Som sparringspartner får du et netværk af samarbejdspartnere i trafikselskaberne, som har en dyb forretningsmæssig ekspertise og vil være dig behjælpelige med at sikre de rette løsninger.

Kompetencer:

Den rette kandidat har en relevant uddannelse inden for faget. Det kan være som datamatiker eller lignende. Vigtigst er dog, at du har den rette erfaring fra en lignende stilling mht. it-drift og gerne fra en større virksomhed. Samtidig skal du forstå vigtigheden af de indsatser, som er nødvendige for et stabil systemdrift.

Du har en grundlæggende viden om generel it-infrastruktur og evner at skabe et klart og tydeligt grundlag for drifte af it-løsninger i form af procesbeskrivelser og dokumentation.

Som person kan du nikke genkende til følgende:

  • God it-teknisk viden
  • Struktureret i din opgaveløsning
  • Løsningsorienteret og med overblik
  • Selvstændig teamplayer
  • Robust og tager ansvar

Samtidig skal du gå til opgaven med godt humør og være med til at bidrage til en fortsat positiv ånd såvel i systemdrift teamet på 5 personer som i hele virksomheden.

Virksomheden tilbyder:

En udfordrende stilling med mulighed for personlig og faglig udvikling blandt dedikerede og fagligt kompetente kollegaer. Du tilbydes løn efter kvalifikationer, et solidt fællesskab med en aktiv personaleforening og andre personalegoder.

Vi arbejder med at besætte jobbet hurtigst muligt. Derfor er der ingen ansøgningsfrist. Ønsker du at søge jobbet, vil vi derfor opfordre dig til at sende din ansøgning hurtigst muligt, via ”Søg jobbet her” her på siden.

Såfremt du ønsker at høre mere om dette job, kontakt da konsulent Kent Fredslund Pedersen på telefon +45 2877 0070 eller konsulent Steffen Sørensen på telefon +45 2647 1914.

Ansøgningsfrist:

Snarest muligt.

Gem job

FlexDanmark
Publiceret: 20. januar 2020

Arbejdssted

Location Aalborg