Jobindex Søger for kunde
Kundelogo
 

Nysgerrig IT-drifts­spe­ci­a­list til support og drift af vores MS-platform

Vil du være med til at bygge fremtidens Windows 10-arbejdsplads og udvikle dig i en entreprenant virksomhed?

Hvert år finansierer Vækstfonden mere end 800 danske startups og virksomheder med den kapital, de skal bruge for at vækste. Det har vi stor succes med. Men det kræver, at vi fortsat har effektive og moderne arbejdsplatforme for vores mere end 250 kolleger.

Kan du hjælpe os med det?

Mød din nye IT-drift- og supportafdeling

I takt med vores kunders succes er vi selv vokset, og derfor søger vi nu nye kræfter til vores IT-drift- og supportafdeling i Hellerup. Her får du din hverdag sammen med 5 dygtige kolleger, der arbejder med first-line support, drift samt sikkerhed og compliance. Mød os her.

Sammen er vi ansvarlige for at udvikle og vedligeholde vores samlede MS-klientplatform i Vækstfonden, lige fra servere og infrastruktur til netværk. Og du får en vigtig rolle i at sikre en stabil arbejdsplatform, der understøtter forretningen mest optimalt, så vi kan levere professionel service til vores kunder.

Support og drift af Microsoft-platform

Hos os er der ikke 2 dage, der er ens. Du kommer til at arbejde med vores 300 Windows 10-klienter, som er virtualiserede (VDI Horizon) på tynde klienter med MS Office 365 Pro Plus. Du sikrer, at klientplatformen altid er up to date, og det betyder, at du bl.a.:

  • sikrer drift og udvikling af platformen – fx mht. overvågning, sikkerhed og opdateringer, så vi hele tiden er på forkant
  • yder second-line support samt står for fejlfinding og tests
  • laver konfigureringer og opgraderer servere
  • deltager i projekter sammen med vores udviklingsafdeling
  • beskriver processer og laver dokumentation.

Da vi er et mindre team, hjælper vi hinanden, når behovet opstår – derfor vil du også lejlighedsvist arbejde med first-line support og andre opgaver på vores backend-systemer.

Udvikling på en arbejdsplads med god work-life balance

I Vækstfonden kan du udvikle dig i mange retninger. Vi arbejder med de nyeste teknologier inden for hardware og software og opdaterer dig løbende med videreuddannelse.

Din trivsel er med andre ord i fokus – ikke kun fagligt, men også socialt. Vi vender gerne dagen over en kop kaffe eller til fredagsmorgenmaden, og for at lade op, går nogle af os en kort tur, mens andre planker eller noget helt tredje. Derudover tilbyder vi fleksible arbejdstider med mulighed for hjemmearbejdsdage, når det passer ind i skemaet. For hos os skal der være plads til det hele menneske.

Dygtig IT-driftsspecialist med brede kompetencer

Der er flere indgange til denne stilling, men det er essentielt, at du er nysgerrig på at lære nyt og samtidig er velovervejet i dine beslutninger. Du er lidt som en schweizerkniv – dvs. at du har en bredde, der gør dig i stand til at arbejde med mange forskellige områder i tæt samarbejde med dit team og at være i dialog med alle vores afdelinger, fx i forbindelse med fejlsøgninger.

Vores ønsker til din profil:

  • Du har nogle års erfaring med support og drift af MS Exchange servere og har du ligeledes erfaring med Windows 10, vil det være et stort plus.
  • Microsoft certificeringer og en relevant uddannelse er en fordel, men ikke et krav.
  • Vi ser det som en fordel hvis du også har kendskab til én eller flere af følgende Microsoft teknologier: Azure, Sharepoint, Powershell, SQL, Active Directory og Office 365.

Interesseret?

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Ditte Rude Moncur på +45 61 30 79 11. Har du spørgsmål til selve rekrutteringsprocessen, kan du kontakte IT-rekrutteringskonsulent hos Jobindex Søren Møller på +45 72 45 90 28.

Du søger stillingen ved at sende dit CV og din ansøgning via ansøgningsknappen ”Søg jobbet her”. Tiltrædelse er snarest muligt, men vi venter naturligvis på den rigtige kandidat.

Vi glæder os til at høre fra dig.


Om Vækstfonden

Vækstfonden er statens finansieringsfond, som medvirker til at skabe flere vækstvirksomheder ved at stille kapital og kompetencer til rådighed. I samarbejde med private investorer har fonden siden 1992 medfinansieret vækst i over 7.900 virksomheder for et samlet tilsagn på mere end 24,9 mia. kr. Vækstfonden investerer med egenkapital i partnerskab med private investorer og finansierer med lån og kautioner i samarbejde med danske finansieringsinstitutter.

Læs mere på vf.dk.

Kontaktperson

IT-rekrutteringskonsulent
Søren Møller

Tlf. +45 72 45 90 28

Skriv venligst i din ansøgning, at du så annoncen hos it-jobbank.

Jobindex – Find din jobglæde
Gem job

Jobindex A/S
Publiceret: 21. januar 2020

Arbejdssted

Location Hellerup