Udvikler m. flair for Umbraco

 

Én af vores dygtige udviklere har valgt at søge nye udfordringer, og derfor søger vi en ny kollega til vores team, som primært laver websites og løsninger til undervisningssteder. Du bliver en del af et team bestående af 5 udviklere dvs. et lille team, hvor der ikke er langt fra den gode idé til eksekvering. MCB har sin egen platform, Masterpiece, som der primært udvikles på. Derudover ønsker vi at dygtiggøre os inden for Umbraco, så dette forventes at blive én af dine opgaver. For at lykkedes i denne stilling er det vigtigt, at du er god til at arbejde selvstændigt med dine opgaver, dog vil du altid have dine nærmeste kolleger tæt på til at kunne sparre med. Hos MCB er det vigtigt, at vi kan lide det, vi laver samtidig med, at vi har det sjovt og er stolte af vores arbejde. 

Jeg synes, at MCB er en god arbejdsplads, fordi man har mulighed for at udvikle sig på de punkter, man synes er spændende. Jeg startede som nyuddannet datamatiker tilbage i maj 2017 og blev kastet direkte ind i teknologier som .NET, MVC, WebForms, Angular, Vue, React og som det seneste også Blazor, hvilket både er udfordrende og lærerigt.
Udover dette fik jeg også ansvar for noget af styringen af vores CI/CD/Devops setup, da jeg viste en interesse for det. Og så har jeg også fået lov til at folde mig ud på sikkerhedsfronten, da jeg havde det som en hobby ved siden af - nu er den del af mit arbejde.”  

- Mathias, Udvikler  

Om jobbet:

Dine daglige opgaver består af udvikling af webløsninger til vores kunder, både på egen platform og Umbraco-platform. 

Om dig:

 • Du er uddannet datamatiker, kandidat eller bachelor i datalogi eller tilsvarende teknisk udd. suppleret med min. 2 års erhvervserfaring.
 • Det er en fordel, hvis du har arbejdet med Umbraco CMS.
 • Du har praktisk erfaring med C#, .NET, MSSQL.
 • Du går op i god kodestruktur og -kvalitet.
 • Du interesserer dig for nye teknologier og er vant til at sætte dig ind i dem.
 • Du elsker at skabe online succes for kunderne.
 • Du er en holdspiller, som også trives med selvstændige opgaver.
 • Du har det OK med at skulle projektlede mindre projekter.
 • Du vil fortsat gerne udvikle dine evner og dygtiggøre dig indenfor dit felt.
 • Du trives i en virksomhed med en uformel omgangstone og masser af frihed under ansvar.

Om MCB:

Vi har høje forventninger til dig - så det er kun fair, at du ved, hvad vi kan tilbyde dig.
Vi tilbyder:

 • Muligheden for at få et stort ansvar og medfølgende frihed i en moderne vidensvirksomhed.
 • Kolleger, som kan lide at have det sjovt samtidigt med, at vi er stolte af det, vi laver.
 • Stor frihed. Vi har få regler, men store forventninger til hinanden.
 • Mulighed for at arbejde hvor og hvornår det passer dig - du skal bare få arbejdet gjort!
 • Årlige udviklingsture til udlandet og en frokostordning, som er svær at slå!
 • 10 timers månedlige Golden Hours (timer du må bruge på at dygtiggøre dig inden for det, du har lyst)
 • Sundhedsforsikring
 • Virkelig søde og hjælpsomme kolleger, der brænder for deres arbejde

Og meget, meget, mere ....... 

Vi designer, udvikler, producerer og markedsfører konkurrencedygtige webløsninger til en bred vifte af kunder såsom AMU Nordjylland, AMU Syd, Aalborg Handelsskole, Luxo Living, Sinnerup etc.

Tag et kig på vores referencer for at se nogle af vores mange løsninger. Vi er et ungt og dynamisk team, der vil fremad og sigter mod toppen.

Vi er alle specialister på hvert vores felt, men arbejder samtidigt tæt sammen for at sikre markedets bedste løsninger. Vi arbejder i et åbent og fleksibelt miljø, hvor du selv har stor indflydelse på din hverdag. Vi har et godt socialt sammenhold, som afspejler sig i et uformelt og afslappet arbejdsmiljø.

Lyder jobbet som noget for dig, så send din ansøgning og dit CV til ansoegning@mcb.dk. Har du spørgsmål til stillingen, er du ligeledes velkommen til at kontakte Morten Mønsted på mail eller på tlf. nr. 29 92 92 20.

Hvis du vil høre mere om, hvordan det er at arbejde hos MCB kontakt: Mathias Givskov på tlf. nr. 93 69 19 38.

Samtaler: Løbende.

Start: ASAP

Arbejdssted: Holstebro (med gode muligheder for hjemmearbejde)

Timeantal: Fuldtid


Det er blevet til mange lanceringer og succeser siden, MCB blev stiftet i 1999. I dag bliver der delt julegaver ud til ca. 55 kolleger på vores kontorer i Holstebro og Hanoi. Hver eneste dag stræber vi efter, at vores kunder FÅR SUCCES ONLINE. Dette gør vi blandt andet ved at levere markedets bedste, cloudbaserede e-handels- og webløsninger til vores kunder. Men vi er meget mere end bare en leverandør - vi ser nemlig os selv som en nær samarbejdspartner for vores kunder, hvor vi helt naturligt udfordrer strategien og hjælper med at realisere potentialet baseret på vores mange års hands-on erfaring fra branchen.

Gem job

MCB A/S
Publiceret: 21. januar 2020

Arbejdssted

Location Holstebro