Udvikler – vær med til at skabe succes for os i skyen

Er du klar til at sætte din skabertrang i spil, når du udvikler og implementerer ny teknologi?

Vi er selvfølgelig med på noderne – der, hvor musikken primært spiller – i hvert fald bag scenen. Men vi har brug for dig til at skabe en platform, så vores videre cloud-rejse når førstepladsen på hitlisten, og vores kunder fortsat får deres penge.

Du kommer til at samarbejde tæt med vores IT-arkitekt, Peter. Peter er kendt for sit store forbrug af nikotintyggegummi og tager helst toget fremfor at flyve. Han glæder sig til at byde dig velkommen i teamet – og til at høre, hvad der kendetegner dig.

Peter fortæller: ”Vi står alle på mål for den forandring, vi har ambitioner om at skabe for vores forretning. Du får virkelig lov til meget her, så længe du er dit ansvar bevidst. Og så er vi en flok erfarne, gøglede typer, der gladeligt deler ud af vores viden – og vi ser frem til, at du gør os klogere.”

For the love of music

De kreative skal have deres penge. Derfor sikrer vi fakturering af pladeselskaber og online musikstreamingtjenester såsom Spotify, YouTube og iTunes – og distribuerer pengene til rettighedshaverne.

Vores forretning er baseret på en IT-platform, der er blandt de bedste i Europa. Det er denne platform, som du er med til at videreudvikle og fremtidssikre.

3 hurtige facts om os

  • Vi har XML-filer på over 30 gigabyte.
  • Vi har siden 2012 distribueret omkring 6 milliarder kroner ud til vores kunder og i sidste ende rettighedshaverne; skaberne af musikken.
  • Vi fejrer vores succeser med hjemmebrygget øl, kage og champagne.

Forretningsfunktionaliteten skal op i skyen

Du får 16 kolleger, hvoraf 7 af os er udviklere samt 1 tester. De stigende datamængder fra musikstreamingtjenester gjorde, at vi sidste år begyndte at flytte forretningsprocesser ud i Microsoft Azure. Løsningen har en integration til vores kerneforretningsapplikation, som afvikles på en IBM iSeries-platform.

Og det bliver dig, Peter og et mindre team, som skal videreudvikle platformen. I slår jævnligt hovederne sammen i fx ”Bifrost” eller ”Gasolin” (vores mødelokaler, red.). Sammen finder I ud af, hvordan vi bedst kan skalere og fremdrive viden, og hvilke sprog og platforme, der får os til at gro, ligesom I sikrer en optimal udnyttelse af og sammenhæng mellem nuværende og fremtidige applikationer.

En lærerig fremtid

Og hey, bare rolig. Du får selvfølgelig en grundig introduktion. Og når du er kommet dybere ned i vores forretningsprocesser, vil du med tiden lære dine kolleger op, så vores cloud-team bliver større.

”Vi er allerede i gang med at snuse til AI og Databricks og har nogle projekter i pipelinen. Det kunne være superfedt, hvis du kender det, men ellers kaster vi os bare ud i det sammen – der er rigtig meget ’learning by doing’ her,” slutter Peter med et stort smil.

Sliksultne, musikglade og flotte kolleger

Du har nok luret den. Vi er lidt skæve, alternative – ikke helt som de andre. Men på den gode måde. For hos NMP rummer vi alle. Både rock’n’roll-typen med nodeformet ørering, cykelentusiasten i spandex eller dig med den lilla netundertrøje. Vi ser allerede frem til at grine med dig, spise uforskammet meget slik sammen eller tage en dukkert i kanalen om sommeren.

Og alt det sjove her er selvfølgelig frivilligt. For vi er også mere end okay med hjemmearbejdsdage og fleksible mødetider. Den berømte work-life balance er helt lige her.

Forstand på data og en skabertrang uden lige

Du er naturligvis en stærk koder, der spiser data til morgenmad. Eller – du har hvert fald et skarpt billede af, hvordan data ser ud. Og ligesom os er du nysgerrig og lærer af dine fejl.

Derudover inkluderer din faglige rygsæk:

  • en relevant videregående uddannelse i programmering og systemudvikling
  • erfaring med Microsoft Azure samt SQL Server
  • skarpe formidlingsevner – du taler og skriver både dansk og engelsk.

Aaah… lyder det som sød musik i dine ører?

Så send os dit CV inkl. en tekst via nedenstående link inden den 15. april 2020. I teksten fortæller du os kort, hvorfor du er den næste NMP’er. Har du nogle spørgsmål til os? Så er du velkommen til at ringe til IT-direktør Tine Oswald på 22 14 65 42.

Vi glæder os til at høre fra lige netop dig!

Gem job

NMP Network of Music Partners
Publiceret: 23. marts 2020

Arbejdssted

Location København