Pro­gram­mør til au­to­ma­tion

System TM A/S søger programmør med stort overblik og sans for teamwork

Er udvikling og optimering af systemløsninger din spidskompetence, og vil du spille en central rolle hos System TM A/S i en spændende og tværfaglig organisation, hvor du får rig mulighed for at fordybe dig i det, du er bedst til? Vi er en af de førende virksomheder inden for kundespecifikke produktionsanlæg til massivtræindustrien, der leverer komplette produktionslinjer til et bredt kundesegment.

Din nye stilling

Som PLC-programmør ved System TM A/S kommer du til at beskæftige dig med udvikling og implementering af højteknologiske og komplekse systemløsninger i samarbejde med dygtige kolleger, der – som du – brænder for teknik generelt og automation i særdeleshed.

Der er mange indgangsvinkler til denne stilling, og der lægges lige stor vægt på erfaring og potentiale i din baggrund. Vigtigst er det dog, at du er motiveret, engageret og har et stort overblik. Din baggrund kan være el-ingeniør, automationsteknolog eller anden relevant teknisk uddannelse.

Vi arbejder primært med Siemens TIA-portal, og erfaring hermed er derfor en fordel. Alternativt kan du have opbygget erfaring gennem arbejde med automation og styring i andre PLC-systemer. Ud over PLC-programmering vil du blandt andet komme til at beskæftige dig med programmering af HMI, servo, parametrering af omformere og dokumentation.

Ud over et indgående kendskab til PLC-programmering søger vi en programmør med følgende kompetencer:

  • Du sætter kvaliteten i højsædet, er initiativrig og sætter en ære i at løse opgaverne rettidigt.
  • Du er positiv og konstruktiv og kan fungere i teamsamarbejde samt udføre selvstændige projekter.
  • Du har flair for både at opbygge styringer fra bunden og benytte allerede eksisterende skabeloner.
  • Du påtager dig gerne opgaver, som omfatter løbende vedligehold af standardprogrammer.
  • Du besidder gode samarbejds- og kommunikationsevner – både når det gælder det interne, tværfaglige og eksterne samarbejde.
  • Du trives med ansvar og har en vedholdende tilgang til dine opgaver.
  • Du foretrækker at følge et projekt til dørs, herunder at indkøre anlæg hos kunden (20-40 dage/år).
  • Du behersker dansk og engelsk mundtligt og skriftligt på et professionelt niveau.

System TM tilbyder til gengæld stor indflydelse på egne opgaver, frihed under ansvar og fleksible arbejdsforhold med respekt for balancen mellem arbejds- og familieliv/fritid, da vi er af den overbevisning, at trivsel og fleksibilitet er nøglen til at tiltrække og fastholde de bedste medarbejdere – og de bedste medarbejdere giver de bedste løsninger. Som medarbejder hos os kan du derfor se frem til en række medarbejderfordele samt en behagelig og uformel omgangstone på tværs af hele organisationen.

Hvis du har spørgsmål vedrørende stillingen, er du velkommen til at kontakte Søren Lindhardt på tlf. 51 56 61 68 eller pr. e-mail: slk@systemtm.com.

Har ovennævnte vakt din interesse, bedes du sende din ansøgning via ansøgningslinket "Søg jobbet her" nedenfor hurtigst muligt.

Ansøgningerne vil blive behandlet løbende. Tiltrædelse efter aftale.


System TM A/S er en udviklingsorienteret, kvalitetsbevidst og brancheførende virksomhed med stor ordretilgang og mere end 40 års erfaring i at udarbejde og vedligeholde kundetilpassede løsninger af høj kvalitet. Det fælles mål er fortsat at være en ambitiøs, velkonsolideret og markedsledende virksomhed i et nichepræget vækstmarked, hvor 98 % afsættes på verdensmarkedet.

Gem job

System TM A/S
Publiceret: 22. januar 2020

Arbejdssted

Location Odder