Database- og SSIS spe­ci­a­list der brænder for at arbejde for en da­ta­dre­ven Fø­de­va­re­sty­rel­sen, Glostrup

Har du lyst til at arbejde med IT i en styrelse, der arbejder med hele fødevarekæden fra jord til bord under stor politisk og mediemæssig bevågenhed? Vil du være med til at udvikle og vedligeholde styrelsens Datavarehus og bidrage til at sikre dataintegritet og sammenhængende digitale løsninger samt effektiv anvendelse af data. Er du målrettet, og har du en struktureret tilgang til opgaveløsning? Så er du måske vores nye medarbejder i IT i Fødevarestyrelsen.

Vi tilbyder spændende opgaver

Du kommer til at samarbejde på tværs af alle forretningsområderne i styrelsen og med eksterne parter som f. eks. eksterne leverandører af drift og systemudvikling/-vedligehold og får dermed en afvekslende hverdag.

Vi står ved starten af en digital transformation, hvor vi med en innovativ tilgang skal revurdere den it-mæssige understøttelse af vores kerneforretning og vi står derfor foran et spændende og udfordrende forløb, som du vil blive en del af.

Parallelt med dette vil hovedopgaven være at sikre at SQL platformen for de nuværende centrale forretningssystemer, der understøtter kerneforretningen, fortsat optimeres og vedligeholdes, men derudover også at indgå som teknisk ressource i digitaliseringsprojekter, der løbende sættes i gang for at sikre effektiv behandling af opgaverne i styrelsen.

En af Danmarks bedste offentlige arbejdspladser

Fra 2020 har Fødevarestyrelsens Direktion sat det mål, at vi skal være en af Danmarks bedste arbejdsplaser. Der er allerede mange medarbejdergoder i Fødevarestyrelsen så som, fri adgang til motionsrum, mulighed for kompetenceudvikling, lækker kantine og en aktiv personaleforening, der står for flere arrangementer hvert år. Størst af disse er den årlige Høstfest og den meget velbesøgte Julefrokost, som afholdes i egne rammer. 

Endelig er vores adresse ved Glostrup Station let at komme til for både tog, bus og bil.

Se mere om Fødevarestyrelsen på vores nye jobsite: https://www.foedevarestyrelsen.dk/OmFoedevarestyrelsen/Jobsite

Om dig - vores nye kollega

Du er talentfuld og omhyggelig med et godt øje for at vores SQL platform i sidste ende skal understøtte brugeroplevelsen og danne et solidt grundlag for digitalisering. Du har ikke nødvendigvis mange års erfaring, men du har dokumenteret erfaring som databaseadministrator.

En af dine vigtigste opgaver bliver at sikre at vores SQL platform er veldokumenteret og tidssvarende.

Vi har outsourcet softwareudvikling og drift, så du skal være rigtig god til at kommunikere og koordinere ”ud af huset”.

Fagligt

  • Du har forståelse for at en tæt dialog mellem forretningen og IT er en forudsætning for succesfuld digitalisering.
  • Du interesserer dig bredt for IT/de gode løsninger både teknisk og som forretningsunderstøttelse
  • Du kan kommunikere klart og præcist om dine opgaver uanset målgruppe, både mundtligt og skriftligt
  • Du har relevant akademisk uddannelse eller er certificering på samme niveau. 
  • Du er velfunderet MS SQL DBA’er
  • Du har erfaringer med udvikling i SSIS og det er en fordel hvis du også har kendskab til SSAS

Personligt

  • Du videndeler aktivt med dine kolleger
  • Du er ansvarsbevidst, og du skaber resultater
  • Det falder dig naturligt at arbejde såvel selvstændigt som i teams, og du er god til at inspirere andre
  • Du sætter pris på at arbejde i et dynamisk miljø og kan holde overblikket i pressede situationer.

Om os

IT Enheden i Fødevarestyrelsen er kendetegnet ved et behageligt og kollegialt arbejdsmiljø, med høj grad af fleksibilitet og tætte velfungerende samarbejdsrelationer. Vi lægger vægt på at sikre et alsidigt, selvstændigt og udfordrende arbejde. Vi er ca 30 personer og er kendetegnet ved et tværfagligt miljø med en uformel atmosfære, engagerede kolleger og en høj grad af trivsel.

På strategisk niveau har Direktionen sat IT i spidsen for et af de overordnede strategipunkter, nemlig Digital Tranformation af styrelsens samlede system portefølje.
Drift af vores it-infrastruktur varetages af Statens IT.

Vil du vide mere?

Du er velkommen til at kontakte sektionsleder Nicolai Ørsted på telefon 72 27 67 88.
Læs mere om Fødevarestyrelsen på www.fvst.dk

Din ansøgning

Vi glæder os til at modtage din ansøgning, CV, kopi af eksamensbevis og evt. andet relevant materiale online i vores rekrutteringssystem på mfvm.dk/job senest den 1. marts 2020.

Samteler afholdes i uge 10.

Fødevarestyrelsen opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Gem job

Fødevarestyrelsen
Publiceret: 23. januar 2020

Arbejdssted

Location Glostrup