Softwa­re­ud­vik­ler til Sta­ke­hol­der In­tel­li­gen­ce

Tror du, at beslutninger bliver bedre, hvis de sker på et datainformeret grundlag? Vil du være med til at lave moderne webbaserede løsninger, der samler og visualiserer data for ledere, lærere, pædagoger og andre beslutningstagere? Vil du være en del af en afdeling med unge skarpe kolleger, der arbejder agilt efter DevOps-principperne?

Inviting bright minds

Vil du flytte grænserne for dit fag, mens du udvikler dig i et miljø, hvor vi værdsætter samarbejde og tillid? Vi arbejder for at skabe en bæredygtig fremtid, og vi gør os umage for at sætte standarden for vores branche med inspirerende projekter og innovative løsninger. Hos os bliver du en del af en global virksomhed, der har haft succes siden 1945. Sammen går vi forrest og sætter positive aftryk på samfund, virksomheder og mennesker over hele verden

Dine ansvarsområder som softwareudvikler

Du vil sammen med dit Scrum-team tage ansvar for at udvikle og drifte et af vores produkter eller nogen af de mange skræddersyede løsninger, vi laver til enkeltkunder. I starten vil du bruge det meste af din tid på programmering. I takt med din erfaring vil du kunne vælge i højere grad at fokusere på teknisk design, arkitektur, forretningsanalyse, sikkerhed eller drift.

Vores løsninger er webbaserede og udviklet i Java. Du vil komme til at arbejde både med frontend- og backendudvikling. Nogle af de teknologier, værktøjer og standarder, du vil møde i dit arbejde, er følgende:

 • React, GraphQL, Apollo, TypeScript, jQuery, Javascript
 • Java, REST, SAML, Hibernate, Git

Erfaring med vores teknologier er et plus men ikke et krav for at søge stillingen.

Vi tilbyder

 • Markedssvarende løn og vilkår
 • Familievenlige og meget fleksible arbejdstider
 • Stor indflydelse på egne opgaver
 • Ungt positivt socialt miljø og mange virksomhedsbetalte sociale arrangementer
 • Sundhedsforsikring, pensionsordning, 6. ferieuge og gode barselsvilkår
 • Attraktiv frokostordning i Aarhus’ måske bedste kantine

Du bliver en del af vores Stakeholder Intelligence-afdeling

Vi udvikler webbaserede løsninger til ”Stakeholder Intelligence”, hvor vi indsamler, behandler og visualiserer mange forskellige typer af data om en organisations interessenter. Vi er specialiserede i indsamling af ”bløde” data i form af holdninger og vurderinger fra interessenter men kobler det også med ”hårde” data såsom økonomi, fravær, karakterer og lignende. Vi er optaget af at lave enkle intuitive løsninger, der er værdifulde og velfungerende for brugerne i deres hverdag.

Vi er en afdeling med 20 udviklere primært med datalogisk baggrund og en UX-designer. Vi arbejder efter DevOps-principperne og er organiseret i 4 tværfaglige autonome produktteams med ansvar for både udvikling og drift samt et infrastrukturteam. Arbejdsmiljøet er ungt, dynamisk og fagligt. Stemningen er afslappet og hyggelig. Der er et stærkt sammenhold i afdelingen både i og på tværs af teams, og der er altid nogen, der står klar, hvis du har brug for hjælp.

Dit udgangspunkt for konstant udvikling

Fra din første dag i Rambøll støtter vi din personlige og professionelle udvikling. Vi regner med, at du:

 • Har en uddannelse i datalogi, IKT, datamatiker eller lignende med gode resultater
 • Brænder for at programmere og har erfaring med det fra et tidligere job/studiejob eller fra projekter i din fritid
 • Har klare holdninger til, hvad der er et godt design og pæn kode
 • Er flydende på dansk i skrift og tale
 • Er ambitiøs og har lyst og evne til hele tiden at forbedre og udvikle dig

Velkommen til vores Management Consulting division

Rambøll Management Consulting er en af de største rådgivningsvirksomheder i Norden med en stærk historie inden for udvikling af den offentlige sektor. Med 500 eksperter klæder vi top-virksomheder og offentlige kunder på til at handle i en bæredygtig fremtid. Vi er især efterspurgt, fordi vi kombinerer managementrådgivning med tekniske kompetencer.

Rambøll i Danmark

Rambøll er Danmarks førende ingeniør-, design- og rådgivningsvirksomhed. Vi er flere end 3.500 eksperter på 13 kontorer i hele landet, der arbejder passioneret for at skabe løsninger inden for byggeri, transport, arkitektur & byudvikling, vand, miljø, energi og management consulting. Hos os kan du være med til at skabe innovative og bæredygtige løsninger for vores kunder, borgere og samfundet.

Sådan ansøger du

Ansøg online. Vedhæft dit CV, motiveret ansøgning og relevante dokumenter, der viser, hvorfor du er den bedste kandidat til jobbet, og hvornår du kan starte. Vi indkalder løbende til samtaler. Vi glæder os til at læse din ansøgning. Deadline: Søndag d. 1. marts 2020.

Hvis du vil vide mere om stillingen, kan du kontakte Business Manager Christian Sondrup Bøegh på telefon 51 61 79 47.

Gem job

Rambøll Management Consulting
Publiceret: 3. februar 2020

Arbejdssted

Location Aarhus