SAP HRM-do­mæ­ne­ar­ki­tekt til design og im­ple­men­te­ring af nye løsninger

Vil du med på en spændende SAP HRM-rejse på en af Syddanmarks største it-arbejdspladser? Som vores nye SAP HRM-domænearkitekt spiller du en nøglerolle i at sikre optimal understøttelse og videreudvikling af SAP i en koncern med en stor samfundsmæssig betydning. Din nye arbejdsplads bliver på vores hovedkontor i Fredericia - tæt på motorvejsnettet og med under en times kørsel fra fx Aarhus, Esbjerg og Odense.

Vær med i den grønne omstilling

SAP udgør en væsentlig del af Energinets forretningsunderstøttelse, og vi har i dag en bred vifte af SAP-moduler implementeret, herunder FI/CO, HR, PM, MM, PS og SAP SuccessFactors. Vi har lige gennemført en re-implementering af vores SAP-løsning på SAP S/4 HANA og skal som det næste modernisere it-understøttelse af både administrativt og strategisk HR.

Energinet står for at etablere, drive og vedligeholde Danmarks overordnede el- og gasnet inklusive alle udlandsforbindelser. Både gas- og elnettet er som led i den grønne omstilling under væsentlig ud- og ombygning i de næste mange år og her spiller HRM- og HCM-området en væsentlig rolle. Vi skal bruge værktøjer, som hjælper Energinet med at tiltrække, fastholde og videreudvikle vores medarbejdere, ligesom en digitalisering af fx on- og offboarding af fast- og løsttilknyttede medarbejdere skal hjælpe vores ledere til at hurtigt at få nye medarbejdere om bord.

Derfor bliver din primære opgave at afdække og analysere forretningens krav til it-understøttelse af HRM-processer spændende fra tidsregistrering og løn til medarbejderudvikling og rekruttering - og sikre integrationen til øvrige SAP-moduler og tilstødende systemer. Du er med fra idé over design til implementering af nye løsningerne, hvor du i et tæt samarbejde med dine kolleger og øvrige samarbejdspartnere er med til at sikre brugervenlige og værdiskabende løsninger. Du er overordnet ansvarlig for design og arkitektur af alle løsninger i HRM-porteføljen og skal gennem aftaler med eksterne konsulenter og serviceudbydere sikre en optimal drift og videreudvikling af løsningerne.

Du kan se frem til et selvstændigt og udviklingsorienteret job i en it-organisation, som består af 160 stærkt engagerede medarbejdere og et ambitiøst lederteam. SAP-teamet består af ni dedikerede SAP-konsulenter, som vægter faglig dialog, samarbejde og sparring højt. Du får mulighed for at arbejde med de nyeste SAP-versioner og være med på Energinets digitaliseringsrejse.

Forretningsorienteret HRM-konsulent

Du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund suppleret med relevante SAP- og it-kurser. Derudover har du minimum 3 års erfaring med SAP, hvor du har arbejdet med SAP HRM og/eller SuccessFactors. Du er dreven i at analysere forretningsprocesser og efterfølgende omsætte dem til robuste løsninger. Erfaring med teamledelse eller rollen som it-lead vil være et yderligere plus.

Da du kommer i tæt dialog med forretningen og leverandører, er det vigtigt, at du trives med at arbejde tæt sammen med såvel specialister som generalister og at du kan færdes på alle niveauer i organisationen. Du er god til at sælge dine ideer og stå fast på dine anbefalinger, ligesom du mestrer dialog mellem såvel interne som eksterne og bidrager til at sikre, at vi finder løsninger, som balancerer mellem forretningskrav og fastlagte designkriterier for SAP. Endeligt er det et krav, at du kan kommunikeren klart og tydeligt på dansk og engelsk, da du skal kunne formidle dit fagområde til ikke-eksperter.

Som person er du hurtig til at sætte dig ind i nye problemstillinger og kan arbejde selvstændigt, men lige så gerne i teams, hvor du har ansvar for den faglige koordinering. Vi er en dynamisk organisation, og du er derfor opsat på at tilegne dig ny viden, bidrage med nye ideer og skabe netværk på tværs. Du har analytisk sans, men er samtidig kendetegnet ved at kunne finde løsninger og ved at have evnen til at dele en komplekst opgave op i mindre bidder og levere dele, som skal indgå i et større sammenhæng. Endeligt skal du trives i en rolle, hvor du skal stå på mål for de løsninger, som vi vælger på tværs af koncernen.

Ansøgning og kontakt

Send din ansøgning med cv og andre relevante bilag via linket "Søg jobbet her", så vi har den senest 16. februar 2020. Vi forventer at holde samtaler 20. februar 2020 (1. samtale) og 24. februar 2020 (2. samtale). Har du spørgsmål til jobbet, er du meget velkommen til at kontakte afdelingsleder Kay Asmussen på telefon 41 38 11 77. Du kan læse mere om vores virksomhed på www.energinet.dk.

Energinet IT understøtter koncernen og koncernens forretningsenheder med it-udvikling og -drift. IT skal sikre, at Energinets forretningsprocesser understøttes effektivt og sikkert med informationsteknologi. Vi er et datterselskab i Energinet-koncernen, som varetager samfundets interesser, når Danmark skal forsynes med el og gas, og energisystemet omstilles til grøn energi. Vores kultur hænger tæt sammen med vores samfundsansvar, og vi arbejder aktivt med FN's verdensmål omkring bæredygtig energi, klimaindsats, partnerskaber for handling samt industri, innovation og infrastruktur. Ved at vise vejen for grøn omstilling kan vi være med til at løse den globale klimaudfordring. Nye løsninger kræver, at vi evner at se problemstillinger fra mange vinkler, og derfor er mangfoldighed et nøgleord i vores kultur. Vi bestræber os på at lytte, involvere og dele vores viden. Med afsæt i værdierne tillid og mod lægger vi vægt på hele tiden at udvikle os som organisation og som mennesker.

Se film om Energinet.

Gem job

Energinet
Publiceret: 23. januar 2020

Arbejdssted

Location Fredericia