Business Manager med speciale inden for Da­ta­cen­ter, Atea Com­merci­al

Har du teknisk flair og solid forretningsforståelse over en bred kam? Og har du et særligt talent for at opbygge relationer, afdække behov og finde løsninger? Her har du chancen for at bruge dine evner til at hjælpe vores kunder med at vælge den bedste Datacenter løsning, der kan løfte deres forretning.

”Den rigtige medarbejder har sans for at give den gode kundeoplevelse hver gang og evner samtidig at skabe stærke relationer både hos kolleger i Atea, hos vores strategiske samarbejdspartnere og ikke mindst hos vores kunder.” - Director Hybrid Platform, Steen Vøler.

Bliv en af alle os i Atea

I Atea tilbyder vi både hardware- og softwareprodukter samt konsulent- og serviceaftaler til vores kunder, og i vores kundedivision, Commercial, bliver du en del af Hybrid Platform. Teamet består af 9 business managers med kompetencer inden for server/storage, Azure, Hosting, Enduser services samt Managed Services til at understøtte vores løsningssalg.

Det er med andre ord os – i tæt parløb med vores kolleger i salgsafdelingen og vores leverandører – som hjælper vores kunder med at finde og sammensætte de løsninger, der kan løfte og udvikle deres forretning.

Det er kunden, der er i fokus for vores arbejde, men vi har også plads til et godt internt fællesskab. Og som vores nye holdkammerat mærker du straks vores fantastiske energi og flade organisationsstruktur, der blandt andet kommer til udtryk i et tæt samarbejde, der strækker sig på tværs af afdelinger og teams.

Sørg for, at vores kunder får de rigtige løsninger

Som business manager skal du være vores tekniske ekspert og kundens sparringspartner, og du favner vidt inden for dit område. Du rådgiver både nye og eksisterende kunder på tværs af brands og løsninger, så du kender derfor de forskellige leverandørers produktporteføljer godt.

En væsentlig del af din opgave er dermed baseret på din evne til at opbygge relationen til din kunde. For det er dig, der afdækker behov og på baggrund af din tekniske viden og store forretningsforståelse omsætter behovet til et konkret bud på en merværdiskabende løsning.

Dine primære opgaver

  • Sparre med sælgere om deres kunder
  • Deltage i kundemøder, typisk i selskab med en kollega fra salg
  • Rådgive kunden, researche løsninger og udarbejde tilbud
  • Følge op på tilbud, projekter og løsninger
  • Løbende dygtiggøre dig og holde dig opdateret på ny viden inden for dit område. 

Om dig - Initiativrig og teknisk minded manager

Din store motivationsfaktor er ønsket om at yde en faglig stærk rådgivning til dine kunder og hjælpe dem med at højne deres forretning og få den maksimale værdi ud af løsningerne.

Du er teknisk interesseret, og du får bonuspoint for at besidde et godt salgsgen. Det, som gør hele forskellen, er dog, at du er tillidsvækkende, omhyggelig med at tilegne dig viden og fagligt solidt funderet i dine argumenter over for kunden. At se løsninger og muligheder er din force, og du forstår at opveje behov og pris, uanset om det er en lille, mellemstor eller stor kunde. Derudover skal nøglen til din succes findes i din evne til at opbygge relationer til både kolleger, leverandører og kunder.  

  • Sund forretningsforståelse og gerne flair for salg
  • Du har en relevant uddannelse, fx inden for salg
  • Du har en bred forretningsindsigt og forståelse, gerne kombineret med erfaring fra en lignende stilling, hvor du har rådgivet omkring kundeløsninger.
  • Det er en forudsætning at du allerede har viden om og erfaring med datacentre.
  • Du mestrer dansk og engelsk i skrift og tale

Vi fejrer dine succeser og investerer i dig som medarbejder

Vi fejrer dine succeser. Ikke kun fordi vi samler på glade kunder, men fordi dine succeshistorier i Atea har betydning for Danmarks digitale rejse. Vi ser det som vores ansvar at medvirke til et bygge et bedre og mere innovativt Danmark, og det ansvar ligger hos hver enkelt kollega.

Ansøgningsfrist

Sendt ansøgning og CV senest den 21. februar 2020. Vær opmærksom på, at vi løbende indkalder til samtaler og når vi har fundet den rette freelance konsulent kan vi vælge at lukke rekrutteringen.

Ansættelsestidspunkt

Senest 1. maj.

Ansættelsessted

Ballerup.

Kontakt og ansøgning

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Steen Vøler på telefon 3078 1731.

Du skal være med til at bygge Danmark med it

Danmark er i dag et af de mest digitaliserede samfund i verden. Det fundament skal vi værne om og udvikle. Ikke for digitaliseringens skyld, men for den frihed og det udbytte det kan skabe for vores samfund.

Vi vil være med til at sætte den offentlige sektor i stand til at levere endnu bedre velfærd, og vi vil sammen med det danske erhvervsliv skabe innovation og vækst. På den måde er Atea med til at gøre det samfund, vi skal give videre til de næste generationer, endnu stærkere.

Vi håber, du har lyst til at blive en af alle os.

Vi ser frem til at høre fra dig!


Vi bygger Danmark med it

Sammen med vores kunder og samarbejdspartnere bygger vi et digitalt Danmark, vi kan være stolte af. Vi leverer skræddersyede it-løsninger, der fremtidssikrer og skaber værdi for vores kunders forretning. Vi gør det, fordi vi tror på, at it er og bliver den væsentligste drivkraft bag Danmarks succes. Med vores mere end 1500 medarbejdere har vi en stærk lokal tilstedeværelse med afdelinger fordelt over hele Danmark. Atea Danmark har den højeste internationale antibestikkelsescertificering; ISO 37001. Atea-koncernen er repræsenteret i hele Norden og Baltikum og noteret på Oslo Børs.

Gem job

Atea A/S
Publiceret: 24. januar 2020

Arbejdssted

Location Ballerup