Manager, Robotics Process Au­to­ma­tion (RPA), Fyn eller Jylland

Du kan være med til at skabe den digitale dagsorden hos EY. Vi løser komplekse og forretningskritiske projekter i den private sektor - her får du muligheden for at udnytte dine kompetencer i et miljø hvor der er et stort fokus på udvikling. 

Jobbet 

Digitalisering og nye teknologier skaber flere muligheder for, hvad vi kan tilbyde vores kunder, og digital innovation sætter et stort aftryk på alle vores services. Når vi udnytter teknologien intelligent, styrker vi kundens forretningsområder og skaber dermed et bedre grundlag for vores kunders succes. I RPA-teamet hjælper vi vores kunder med at transformere, optimere og digitalisere deres forretning blandt andet ved hjælp af de nyeste teknologier inden for RPA. Vores arbejdsområder kan være bredt, men ligger overordnet i spændingsfeltet mellem forretningen og IT. Dine ansvarsområder  Du kommer primært til at bruge tid på, at rådgive vores kunder om digitaliseringsagendaen og hjælpe med at implementere de helt rigtige løsninger for lige netop deres virksomhed. Som Manager indenfor RPA-området, får du lov til at være med til at sammensætte et dynamisk og alsidigt tema. Du kommer til at arbejde med både store og små projekter, primært i små- og mellemstore virksomheder i Jylland og på Fyn. Afdelingen har base i Horsens eller Aarhus. I stillingen kan du blandt andet forvente at:

 • Analysere kundernes processer samt datasæt for at bidrage til at identificere forbedringspotentiale
 • Definere omfang af projekter og deltage i tilbudsafgivning
 • Implementere software robotter hos kunder
 • Teste og debugge
 • Vedligeholde og drifte implementerede løsninger
 • Researche inden for digitalisering og automation for at være på forkant med teknologier og muligheder.

Succeskriterier

 • Du har en teknisk baggrund og har intentioner om at gøre karriere i konsulentbranchen.
 • Du har en skarp analytisk sans og gode formuleringsevner. 

Dine vigtigste kvalifikationer

 • Du har en relevant uddannelse på enten bachelor eller kandidatniveau indenfor; IT, teknologi, robotteknologi eller lignende.
 • Du har en god økonomisk forståelse, og meget gerne interesse for det.
 • Du har erfaring med implementering af RPA-løsninger.
 • Du kan forstå processer og opgaver forbundet med en virksomheds administration.
 • Du har mod på at tage et stort ansvar, kunne lide at arbejde i et travlt miljø med høje forventninger samt være indstillet på at yde en ekstraordinær indsats. 

Ideelt set forestiller vi os også

 • Du har et højt fagligt niveau og ønsker at udvikle dette.
 • Du er god til at skabe relationer.
 • Du er flydende på dansk og engelsk i skrift og tale. 

Det vi søger  

Til vores team søger vi en dedikeret manager, der har erfaringer med at udvikle og drifte RPA-løsninger, og som brænder for muligheden for at videreudvikle sine færdigheder. Du får muligheden for at opbygge et team af dedikerede medarbejdere – vi sætter pris på et godt samarbejde og gode relationer, det forventer vi også at du gør.  At arbejde hos EY  Vi er højt kvalificerede inden for vores respektive områder og har en høj faglig standard. Tonen er uformel, og vi sætter stor pris på at have en både udfordrende og sjov arbejdsdag. Vi tilbyder dig gode karrieremuligheder i et miljø, hvor der både er fokus på høj kvalitet og på fællesskab, og hvor faglig udvikling er i centrum. I denne stilling vil du have en høj grad af frihed til at tilrettelægge dine opgaver og tilpasse din arbejdsdag. Du vil samtidig få muligheden for at arbejde tæt sammen med flere kunder og beslutningstagere i din hverdag og dermed opbygge et stort netværk.

Om EY 

EY er en af verdens førende firmaer inden for revision, skat, transaktioner og rådgivning. Vi hjælper virksomheder, organisationer og offentlige institutioner over hele verden. Vi tilbyder vores medarbejdere alsidige karrieremuligheder og en stejl læringskurve, og vi tror på, at mangfoldighed gør os stærkere. Building a better working world er EY's globale purpose og et fundament og en drivkraft i alt, hvad vi gør - for vores kunder, medarbejdere og omverdenen. Du kan være med til at gøre en forskel og sætte dit aftryk ved at levere services af højeste kvalitet. 

If you can confidently demonstrate that you meet the criteria above, please contact us as soon as possible. 

Make your mark

Ansøg nu  

Har du det, vi leder efter, og har du lyst til at blive vores nye kollega, vil vi gerne høre fra dig. Send din ansøgning og CV online allerede i dag. Til trods for ansøgningsfrist evaluerer og afvikler vi samtaler løbende med henblik på snarlig ansættelse af rette kandidat. Har du spørgsmål vedrørende stillingen, er du velkommen til at kontakte René Hasbo på tlf. 2529 4718. 

Ansøgningsfrist: 20. februar 2020.

Gem job

Ernst & Young P/S
Publiceret: 17. februar 2020

Arbejdssted

Location Fyn eller Jylland