Jobindex Søger for kunde
Kundelogo
 

Kva­li­tets­be­vid­ste softwa­re­ud­vik­le­re til Europas største bank

Vil du være med fra starten, når vi opbygger og udvikler en helt ny nordisk platform?

Så grib muligheden for at blive en del af Santanders Shared Services-afdeling. Her arbejder vi tæt sammen i hverdagen og glæder os allerede til at tage godt imod dig.

”Vi arbejder i et CI/CD-setup, hvor fokus er på automatisering og kvalitet. Det giver dig og dine kolleger frie hænder til det, I gør bedst: at lave et solidt stykke softwarehåndværk, når I udvikler vores nye platforme fra bunden,” fortæller Application Development Manager David Eliasen.

Velkommen til Santander

Du bliver en del af en moderne, velrenommeret bankvirksomhed med mere end 160 års erfaring, 120 millioner kunder i over 40 lande og 1.400 medarbejdere i Norden alene. Vi er specialister i privatlån, kreditkort og opsparing, og vi er Danmarks førende udbyder af billån. På kontoret i Hvidovre er vi 250 medarbejdere, som hver dag arbejder for vores kunder.

Velkommen til Santander

Du træder ind i et team på 40 dygtige kollegaer, hvoraf 30 af vores kolleger programmerer ligesom dig. Her samarbejder vi tæt på tværs af teams, ligesom vi også laver pair-programming, når det giver mening. Vi har kontinuerligt fokus på at forbedre forretningen og skrive solid kvalitetskode.

Hos os får du ansvar allerede fra start, og du styrer selv processen for leverancerne i tæt samarbejde med vores Product Owners. Vi arbejder agilt med Scrum som rammeværk kombineret med Kanban-praksisser.

Som softwareudvikler bruger du det meste af din tid på at udvikle nye features til vores produkter og platforme. Du er blandt andet med til at udvikle vores nye nordiske platform og kommer til at arbejde med teknologier som; Azure, SonarQube, Docker og Kubernetes.

Vi tænker smart – og du lærer nyt

”Du får altså plads i et nytænkende team, hvor din initiativrige side kommer til sin ret, og hvor du hele tiden lærer nyt og udvikler dig. Og så tror vi på en sund balance mellem arbejde og fritid,” slutter David.

Styr på teorien og et agilt mindset

  • Du har en objektorienteret baggrund og har styr på backend-udvikling i f.eks. C#, Java eller C++ – vi arbejder primært i .NET/C#.
  • Du har nogle års erfaring fra en lignende rolle og kan tage et fagligt ansvar.
  • Du har fokus på kvalitet og den kontinuerlige forbedring i alt, hvad du laver.
  • Du er hjælpsom af natur og har øje for dine kollegers behov.
  • Du taler og skriver dansk og engelsk på et professionelt niveau.

Et godt sted at arbejde

Som en del af en global virksomhed med stærk nordisk tilstedeværelse får du mulighed for at trække på ekstremt kvalificerede kolleger og udvikle et bredt netværk. Vi har fokus på faglig udvikling og har individuelle handlingsplaner i de enkelte funktioner.

Sammen opnår vi det, vi kæmper for, og vi er gode til at fejre vores succeser. Derudover belønner vi din indsats med forskellige personalegoder. Læs mere her.

Interesseret?

Så tøv ikke med at søge. Jobindex er rekrutteringspartner på denne stilling. Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte IT-rekrutteringskonsulent hos Jobindex Anders Paulsen på 72 45 91 39.

Vi indkalder til samtaler løbende, så send dit CV allerede i dag og senest den 24.02.2020 via nedenstående link. Tiltrædelse er snarest muligt, men vi venter naturligvis gerne på de helt rigtige medarbejdere. Vi tillader os at lukke for rekrutteringen, når vi har fundet de rigtige kandidater.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Kontaktperson

IT-rekrutteringskonsulent
Anders Paulsen

Tlf. +45 72 45 91 39

Skriv venligst i din ansøgning, at du så annoncen hos it-jobbank.

Jobindex – Find din jobglæde
Gem job

Jobindex A/S
Publiceret: 27. januar 2020

Arbejdssted

Location Hvidovre