Jobindex Søger for kunde
Kundelogo
 

Senior Dynamics-konsulent – sæt din for­ret­nings­for­stå­el­se i spil

Vil du fortsætte din karriere i en af Nordens største konsulenthuse inden for digitale kundeløsninger? Bliv en del af Columbus og få:

  • en central seniorrolle, hvor du arbejder med Dynamics 365 og får dyb indsigt i en række forskellige virksomheder

  • et hold uovertrufne kolleger med et stærkt fagfællesskab
  • en hverdag i en performancekultur, der byder på stor fleksibilitet i hverdagen.

”Du kommer med på nogle ekstremt spændende projekter og bliver en del af nogle stærke projekteams, hvor vi arbejder med de nyeste digitale løsninger og systemer. Det er er med til at styrke vores faglighed i en hverdag, der giver mening for alle,”
fortæller Thor Laage-Petersen, Consultancy Director.

En karrierestilling med stort potentiale

Som senior Dynamics-konsulent rådgiver du danske og internationale kunder, som du hjælper med at komme godt i mål med deres nye ERP system, Dynamics 365 for Finance and Operations. Du håndterer nationale og internationale projekter inden for logistik, finans, salg, produktion og/eller detail.

Gennem samarbejde med kunderne opbygger du tætte relationer og netværk og får dyb indsigt i forskellige internationale virksomheder. Din præcise rolle aftaler vi ud fra dit faglige niveau og dine ønsker til fremtiden, men overordnet set kommer du til at:

  • forberede og udføre ERP-workshops med kunderne for at forstå deres arbejdsgange og behov
  • være i løbende dialog med kunderne, typisk CEO’s, CFO’s samt repræsentanter fra de relevante fagområder
  • konfigurere og sætte Microsoft Dynamics 365 op
  • samarbejde med vores udviklere, løsningsarkitekter og infrastruktureksperter for at sikre det rigtige setup.

Fleksibilitet og udvikling er i fokus

Du bliver tilknyttet vores kontor i Ballerup og bliver en del af vores Consulting-afdeling bestående af 53 forretningskonsulenter fordelt på vores lokationer i Jylland og på Sjælland. Derfor kommer du til at dele din passion med andre ligesindede, og det er med til at udvikle dig både personligt og fagligt.

”Vi har vores medarbejdere i fokus i vores 2020-vision. Derfor har vi øget opmærksomhed på fleksibilitet og frihed under ansvar i hverdagen, så arbejde og fritid hænger sammen. Samtidig kigger vi på kompetenceudvikling, så du løbende udvikler dig,”
fortsætter Thor Laage-Petersen, Consultancy Director

Er det dig, vi leder efter?

  • Du har solid erfaring med implementering af projekter inden for logistik, produktion, finans, projektstyring eller noget helt femte, hvor du har arbejdet med Dynamics AX/D365FO.
  • Du har en veludviklet forretningsforståelse, og har en del års erhvervserfaring generelt.
  • Du er, ligesom os, en teamplayer, der har lyst at udvikle relationer til både kunder og kolleger.

Interesseret?

Jobindex er rekrutteringspartner på denne stilling. Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte rekrutteringskonsulent hos Jobindex Jens Frederik Wang på 7245 9074. Send din ansøgning og dit CV allerede i dag via ”Søg jobbet online”.

Vi afholder samtaler løbende og forbeholder os retten til at afslutte processen før tid, hvis vi finder den rette. Tiltrædelse er hurtigst muligt, men vi venter gerne på den rigtige kandidat.

Vi glæder os til at høre fra dig.


Columbus – Dream. Plan. Do.

Columbus er en global virksomhed med mere end 2.000 medarbejdere, der hver dag hjælper ambitiøse virksomheder med at transformere, maksimere og fremtidssikre deres forretning digitalt. Vi går med andre ord forrest for at hjælpe vores kunder mod fremtidens globale samfund.

Vi lever efter devisen DREAM. PLAN. DO., for vi kan slet ikke lade være med at drømme og fostre nye ideer – og sammen med vores kunder bygger vi ambitiøse planer og eksekverer dem med en ubøjelig fokus og vilje til succes.

Læs mere om os her www.columbusglobal.com/da eller besøg vores karriereunivers her columbusdk.teamtailor.com.

Kontaktperson

Rekrutteringskonsulent hos Jobindex
Jens Frederik Wang

Tlf. +45 72 45 90 74

Skriv venligst i din ansøgning, at du så annoncen hos it-jobbank.

Jobindex – Find din jobglæde
Gem job

Jobindex A/S
Publiceret: 28. januar 2020

Arbejdssted

Location Ballerup