Full Stack-udvikler med fokus på frontend

Er du Full Stack-udvikler, og brænder du for at levere en god brugeroplevelse? Har du lyst til at blive udfordret hver eneste dag, og være med til at bygge fremtidens løsninger, med fokus på kundens behov og fremtidens teknologi?

Hver dag hjælper vores system Visma Løn & HR danskere med at få deres løn udbetalt til tiden. Løn er en meget kompleks størrelse i Danmark, som vi har en vision om at simplificere og automatisere, så du ikke behøver at være specialist, for at håndtere løn.

Om jobbet

Vi har brug for en dedikeret udvikler, som vil være med til at bygge intelligente brugergrænseflader på et kundedrevet grundlag. Vi har til formål at afprøve nye idéer hurtigt på markedet, og dermed være drevet af feedback på vores løsninger. Du vil være med til at vælge hvilke teknologier som anvendes, og har måske allerede erfaring i DevOps, herunder Kubernetes og AWS/Azure. Vi arbejder desuden med avanceret BI, og har vores fokus rettet imod AI.

Vi søger en udvikler, der:

 • Er ambitiøs og vil være med til at sætte retningen
 • Kan udvikle features i .net core og frontendteknologier
 • Kan omsætte et koncept til en lækker brugeroplevelse
 • Er en teamplayer, og vil indgå i et tæt samarbejde med vores UX-specialist
 • Forstår at sætte sig i brugerens situation, når du udvikler

Du bliver en del af et nyetableret dynamisk team, som sætter humor og godt humør højt, og hvor vi samarbejder om at lykkes med at levere de lækre løsninger til kunderne. Vi sidder 7 mand i teamet, 5 i Ballerup og 2 i Slovakiet.

I teamet samarbejder du desuden med en tilknyttet UX specialist, som du kan sparre med for at lave de bedste løsninger på markedet.

Vi forventer at du: 

 • Har B.Sc/M.Sc fra en IT-uddannelse som ingeniør eller tilsvarende uddannelse
 • Har flere års erfaring i udvikling
 • Er ekspert i flere af følgende teknologier: C#, .Net Core, Angular, JavaScript, TypeScript, HTML5, CSS
 • Er flydende i dansk og engelsk, både mundtligt og skriftligt.

Vi tilbyder

Vi holder til i moderne omgivelser i Ballerup og du får energi bl.a. ved at nyde vores restaurants eminente frokost og kan brænde ekstra krudt af i vores fitnesscenter. Vi har desuden en favorabel sundheds- og pensionsordning.

I foråret 2021 bliver Carlsberg Byen det nye hjemsted for samtlige af Vismas divisioner og selskaber i hovedstadsområdet. Det nye domicil på 20.000 m² betegnes officielt som Emil Christian Hansen Hus og bliver det største erhvervsdomicil i Carlsberg Byen med plads til over 1100 medarbejdere og i gå-afstand til S-togs- og metrostation. Huset rummer ikke kun store lyse kontorlokaler men også atrium, gårdhaver, tagterrasser, café og restaurant. Visma-huset bliver et sted for viden og innovation og skal bidrage til, at Visma fortsat er en af de mest attraktive arbejdspladser i Danmark. 

Derudover har vi:

 • 36 timers arbejdsuge med begrænset overarbejde, som du frit kan vælge at få udbetalt eller afspadsere
 • Meget høj medarbejdertilfredshed
 • Mulighed for efteruddannelse og kurser
 • Lækker restaurant, et fitnesscenter og et foreningsliv, bestående af bl.a. vinklub, motionsklub mv.
 • 6 ugers ferie og 5 omsorgsdage

Visma Enterprise A/S

Visma Enterprise A/S er førende leverandør af løn- og HR-systemer på det danske marked. Flere end 1.400 mellem og store virksomheder har i dag et af vores løn- og HR-systemer, herunder Visma Løn, Visma HR, Visma.net Expense og Visma EasyCruit.

Vores løsninger understøtter medarbejderens rejse i en virksomhed med automatisering af essentielle processer som rekruttering, personale- og lønadministration.

Vores markedsposition i Danmark hviler på et fundament af tillid, viden og respekt. Vi er dem, der ved mest om løn og HR-administration. Det er vores opgave at sikre, at vores kunder kan koncentrere sig om deres kerneforretning i tillid til, at vi håndterer deres løn- og HR-forpligtelser korrekt og dermed sikrer deres løfte til medarbejderne om korrekt løn til tiden.

Visma Enterprise A/S er en del af Visma, der er Europas førende udbyder af softwareløsninger til både det private og offentlige marked. Kendetegnende for alle Vismas løsninger er, at de forbedrer og effektiviserer arbejdsprocesser og dermed frigør ressourcer til at fokusere på kerneopgaverne.

Gem job

Visma Enterprise A/S
Publiceret: 28. januar 2020

Arbejdssted

Location Ballerup