Da­ta­ba­se­ad­mi­ni­stra­tor med interesse i Cloud og DevOps

Sidste år leverede Danske Spil et overskud på 2,8 milliarder kr. til staten. Og knap halvdelen af pengene gik direkte i udlodningsmidlerne. På den måde bliver Danske Spils overskud til samfundets overskud. Udlodningsmidlerne er nemlig samfundets overskud til foreningsliv, kultur og idræt. Men på et stærkt konkurrencepræget marked ville det ikke kunne lade sig gøre uden medarbejdere med mentalt overskud. Og lige nu søger vi en databaseadministrator, der vil være med på holdet.

Infrastrukturafdeling med fokus på DevOps

DevOps-teamet er en del af IT-drift og har syv faste specialister tilknyttet, som alle varetager driften af vores Linux- og Microsoft-miljøer. Vi har et øget fokus på compliance og sikkerhed samt konsolidering af services.

Dig og dine opgaver

Jobbet kræver, at du er struktureret, selvledende og evner at arbejde i virtuelle teams på tværs af afdelinger. Du har en udadvendt attitude og møder forandringer med gåpåmod, mens du samtidig evner at udfordre. Derudover ser vi gerne, at du:

  • Har minimum 3-5 års erfaring med administration og optimering af MSSQL.
  • Har erfaring med arkitektur og design af databaseløsninger.
  • Har erfaring med brug af databaser i Amazon Web Services (AWS) og Azure.

Som databaseadministrator i DevOps kommer du til at arbejde tæt sammen med vores BI-team, hvor daglige stand-up møder, opsætning af nye miljøer og optimering af databaser er tilbagevendende opgaver. Af andre relevante opgaver kan nævnes:

  • Optimering og konsolidering af databasemiljøer med fokus på stabil og sikker drift.
  • Deltage i arkitekturbeslutninger omkring og brug af databaser.
  • Udarbejdelse og opfølgning på sikkerhedsmodel for databaser.

Vil du gøre karriere hos os?

Send din ansøgning senest den 16. februar 2020. Vi afholder samtaler løbende. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte teamleder Kenney Cruse på tlf. 2119 5706. Hvis du har spørgsmål til rekrutteringsprocessen, er du velkommen til at kontakte HR-konsulent Sarah Kirstine Andersen på skan@danskespil.dk.

Om Danske Spil

Danske Spil er statens spilleselskab, der omsætter for over 5 milliarder kr. om året. Vi startede i 1949. Og den store vinder er stadig os alle sammen, for Danske Spil har både et økonomisk overskud til samfundet og et mentalt overskud til ansvarlighed. I dag er vi knap 500 medarbejdere og 4.000 forhandlere, der altid går efter at vinde – men ikke for enhver pris.

Gem job

Danske Spil A/S
Publiceret: 29. januar 2020

Arbejdssted

Location Brøndbyvester