DevOps Engineer med godt indblik i ar­ki­tek­tur og mi­cro­ser­vi­ces.

Sidste år leverede Danske Spil et overskud på 2,8 milliarder kr. til staten. Og knap halvdelen af pengene gik direkte i udlodningsmidlerne. På den måde bliver Danske Spils overskud til samfundets overskud. Udlodningsmidlerne er nemlig samfundets overskud til foreningsliv, kultur og idræt. Men på et stærkt konkurrencepræget marked ville det ikke kunne lade sig gøre uden medarbejdere med mentalt overskud. Og lige nu søger vi en databaseadministrator, der vil være med på holdet.

Infrastrukturafdeling med fokus på DevOps

DevOps-teamet er en del af IT-drift og har syv faste specialister tilknyttet, som alle varetager driften af vores Linux- og Microsoft-miljøer. Vi har et øget fokus på compliance og sikkerhed samt konsolidering af services.

Dig og dine opgaver

Jobbet kræver, at du har en struktureret og ledende personlighed. Samtidig ser du et samarbejde med sikkerhedsafdelingen i forhold til compliancekrav som en naturlig del af arbejdet. Derudover forventer vi, at du:

  • Har minimum 7 års dokumenteret erfaring med administration af Linux. 
  • Har dokumenteret erfaring med Amazon Web Services og gerne Azure.
  • Har erfaring med design af microservice-øsninger.

Som medarbejder i DevOps bliver din rolle at sætte retningen for vores fremadrettede automatisering og brug af containere på Linux-platformen. Vi har 24/7-drift, hvilket betyder, at du en uge om måneden, er standby i tilfælde af drift nedbrud. Af andre relevante opgaver kan nævnes:

  • Udarbejde arkitektur og roadmap i samarbejde med din teamleder.
  • Udarbejde processer og dokumentation.

Vil du gøre karriere hos os?

Send din ansøgning senest den 1. marts 2020. Vi afholder samtaler løbende. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte teamleder Kenney Cruse på tlf. 2119 5706. Hvis du har spørgsmål til rekrutteringsprocessen, er du velkommen til at kontakte HR-konsulent Sarah Kirstine Andersen på skan@danskespil.dk.

Om Danske Spil

Danske Spil er statens spilleselskab, der omsætter for over 5 milliarder kr. om året. Vi startede i 1949. Og den store vinder er stadig os alle sammen, for Danske Spil har både et økonomisk overskud til samfundet og et mentalt overskud til ansvarlighed. I dag er vi knap 500 medarbejdere og 4.000 forhandlere, der altid går efter at vinde – men ikke for enhver pris.

Gem job

Danske Spil A/S
Publiceret: 25. februar 2020

Arbejdssted

Location Brøndbyvester