Lead ap­pli­ka­tions­ud­vik­ler - SPA i ReactJS

Har du lyst til at blive en del af en virksomhed i vækst, hvor du får mulighed for at præge produkter og udvikling? Ønsker du en hverdag i en agil udviklingsafdeling med dygtige kollegaer, hvor du står i spidsen for frontend? Så er en fremtid som lead applikationsudvikler hos Mindworking måske det helt rigtige for dig!

Mindworking er markedsleder i Danmark indenfor udvikling af salgs- og markedsføringssystemer til ejendomsmæglerbranchen. De vokser desuden i Norge, Sverige og Finland, og den kraftige vækst betyder, at de løbende har behov for at få styrket deres kompetencer i udviklingsafdelingen med yderligere kompetente og passionerede udviklere – lige nu med en skarp lead applikationsudvikler.

Dine muligheder

Mindworking tilbyder et attraktivt job i en uformel organisation, som har en flad struktur, hvor du vil få en bred kontaktflade til både samarbejdspartnere, kunder og kollegaer. Virksomheden er dynamisk og i kraftig vækst og der vil derfor være rig mulighed for at præge og udvikle både jobbet og dig selv. Du tilbydes en attraktiv lønpakke, der modsvarer dine kvalifikationer.

Som lead applikationsudvikler i Mindworking refererer du direkte til deres CTO og vil få en nøglerolle i et stærkt team med ambitiøse mål, som arbejder agilt efter Kanban principperne. Mindworking har en ugentlig demo for hele afdelingen og dagligt en stand-up med fokus på Kanban-boardet. Arbejdspladsen er præget af et positivt arbejdsmiljø med højt til loftet og masser af ansvar – herunder også stor fleksibilitet.

Mindworking ønsker sig en profil der:

  • Har minimum 3 års erfaring med JavaScript
  • Har kendskab til ReactJS, Material UI, Relay, GraphQL, Autotest (Unit+system test) og ReactNative
  • Arbejder struktureret og projektorienteret, og forstår vigtigheden i at overholde deadlines
  • Trives i en organisation med flad struktur, hvor resultater tæller mere end titler.

Den ideelle kandidat har både de faglige og personlige kvalifikationer til at stå i spidsen for teknologivalg og guide sine kollegaer i denne proces. Hos Mindworking er nøglen at kunne være med til at transformere krav fra forretningen til teknik. I Mindworking er der tæt samarbejde, men det forventes, at du som lead applikationsudvikler er den, der sætter retningen i teamet. Der vil være både konkret teknisk design, men også arkitekturelle spørgsmål og valg.

Mindworking har automatiseret deres byggemiljø, og har CI/CD – så hvis du har flair for dette er det helt bestemt en fordel.

Nikker du anerkendende til flere af ovenstående punkter, og vil du være med til at yde en forskel indenfor udvikling af salgs- og markedsføringssystemer til ejendomsmægler-branchen, så ser vi meget frem til at høre fra dig.

Om Mindworking

Mindworking A/S leverer softwareløsninger til ejendomsmæglerbranchen. De udvikler unikke værktøjer indenfor salgs- og markedsføringssystemer samt forretningskritiske systemer baseret på unik indsigt i branchen. Deres kerneværdi er innovation, og de beskriver dem selv som innovative af kultur. Deres vision er, at Mindworking skal være den løsningsleverandør, som alle andre kigger på og måler sig op imod. Foruden dette er deres mission at hjælpe deres kunder til at holde sig helt i front, når det handler om at få gevinst af teknologiens muligheder. Mindworking har ikke bare fokus på teknologien, da det først og fremmest handler om gode kunderelationer og at gøre deres hverdag nemmere.

Placering centralt i Aarhus i et inspirerende miljø – og pt. 55 dedikerede medarbejdere, som hver dag fokuserer på relevant og brugervenlig innovation.

Gem job

Recruit IT ApS
Publiceret: 13. februar 2020

Arbejdssted

Location Aarhus C