Softwa­re­te­ster

Cryptomathic søger en dygtig softwaretester til deres udviklingsafdeling i Aarhus

Som softwaretester vil du komme til at teste nye releases af  både produkter og kundespecifikke løsninger. Arbejdet omfatter opsætning af forskellige testmiljøer herunder opsætning af HSM’er (Hardware Security Modules) for tests på forskellige platforme og versioner samt i forskellige integrationssammenhænge.

Der er tale om opsætning af komplekse systemer, så det er en forudsætning at du har en solid teknisk baggrund, at du er motiveret af at lære nyt, og at du tager det som en udfordring, når der skal dykkes ned i et problem for at få en opgave løst. Måske har du en baggrund i en support- eller IT-afdeling.

Som tester bliver du tilknyttet et specifikt projekt, hvor du arbejder sammen med et team af udviklere om at levere et godt produkt. Du får mulighed for at sparre med både udviklerne og den QA-ansvarlige om at udvikle og vedligeholde produkttests. Over tid vil du komme til at arbejde på forskellige projekter.

Cryptomathic arbejder løbende med at forbedre deres tests og er i øjeblikket i gang med at migrere testplaner, testspecifikationer og testdokumentation til Testrail. Du vil komme til at tage del i dette arbejde og vil blive en vigtig spiller i forhold til at få udviklet gode og veldokumenterede processer for brug af Testrail.

Kvalifikationer 

Du har en relevant IT-uddannelse på bachelor-niveau, kan være datamatiker og har meget gerne uddannelse eller certificering indenfor softwaretest.

Vi forventer at du har godt kendskab til systemtests, f.eks. fra tidligere job, og at du har flair for teknik og er god til at sætte dig ind i nye ting.

Erfaring med både Windows og Linux er en fordel, og vi ser gerne at du har kendskab til databaser, særligt Oracle eller Microsoft SQL Server.

Som person er du omhyggelig i dit arbejde og har mod på at lære nyt og sætte dig ind i komplekse systemer. Du er god til at samarbejde og fungerer godt i et team.

Engelsk og dansk taler og skriver du flydende, og det falder dig naturligt både at læse og skrive dokumentation af teknisk karakter.

Du tilbydes 

En spændende stilling i en innovativ virksomhed med meget kompetente kolleger, hvor der er rig mulighed for faglig udvikling og sparring. 

Lønpakken indeholder både pensionsordning og sundhedsforsikring samt fri parkering i Aarhus midtby. Desuden har de mange sociale arrangementer via deres personaleforening. 

Om Cryptomathic

Cryptomathic er beliggende i Aarhus C. De er ca. 50 medarbejdere i Aarhus, hvoraf 40 er softwareudviklere. Virksomheden har salgskontorer i UK, USA og Tyskland, og sammenlagt er ca. 70 medarbejdere ansat i Cryptomathic. 

Cryptomathic har succes med at udvikle og implementere deres sikkerhedsløsninger til især banker og finansielle virksomheder over hele verden. Deres produkter indgår i mange forskellige sikkerhedsløsninger hos kunderne inden for områder som sikker autentificering og digitale signaturer (f.eks. netbank og juridiske dokumenter) samt nøglehåndtering (f.eks. i forbindelse med udstedelse og brug af betalingskort).  

Se mere information om Cryptomathic på www.cryptomathic.com.

Kontakt gerne Dorte Pape, Senior Rekrutteringskonsulent hos Bloom på mail dp@bloom.dk, hvis du har spørgsmål til stillingen. 

Da vi i Bloom vurderer ansøgningerne løbende, ser vi frem til at modtage din ansøgning, dit CV og eksamenbeviser snarest muligt. 

Gem job

Bloom
Publiceret: 31. januar 2020

Arbejdssted

Location Aarhus