IT- og ser­vi­ce­me­d­ar­bej­der til Nal MedieNet

Nal MedieNet ønsker at styrke sin service overfor medlemmerne, og vi søger derfor en IT- og servicemedarbejder, der kan bistå vores kontor og hjælpe vores 5.500 medlemmer. Opgaverne bliver blandt andet at være med til at løse internet- og signalproblemer hos vores medlemmer. Der er både tale om hjælp og svar via e-mail, telefonisk rådgivning og hjemmebesøg.

Vi har brug for en person, der har kompetencer og erfaringer inden for it-support, og som har kendskab til opsætning og indlæsning af tv-kanaler. Det er nødvendigt, at vores nye medarbejder har et stort servicegen, er tålmodig og har empati.

Vi håber, at it- og servicemedarbejderen er lidt af en blæksprutte, der kan hjælpe med både registrering af modem og opsætning af wifi-udstyr, printere og mailkonti.

Samtidig skal du have kendskab til C5 og Microsoft Office, så du kan bidrage til at løse administrative opgaver, som for eksempel fakturering og ind- og udmeldelser, på kontoret i Næsby.

Nal MedieNet tilbyder tv-pakker, internet og ip-telefoni til beboerne i blandt andet Næsby, Næsbyhoved Broby, Tarup, Åløkke og Odense centrum.

Foreningen bliver ledet af en valgt bestyrelse, og den daglige drift bliver varetaget af kontoret, hvor der i dag er tre ansatte. Derudover har vi ansat syv supportere, som yder telefonisk support til vores egne medlemmer og andre antenneforeninger. Den ledige stilling er en fuldtidsstilling, hvor hovedparten af arbejdstiden vil ligge fra klokken 8 til 16 på hverdage. Det er en fordel, hvis du har egen bil.

Har du yderligere spørgsmål er du velkommen til at kontakte vores forretningsfører Keld Elkrog på telefon 20 19 95 97. Vi skal have din ansøgning inden 19. februar 2020.

Ansøgning inklusive CV sendes via ansøgningsknappen "Søg jobbet her" nederst på siden.

Gem job

NAL MedieNet
Publiceret: 3. februar 2020

Arbejdssted

Location Odense