Im­ple­men­te­rings­kon­su­lent

Vil du være med til at sikre, at vores pengeinstitutter - SDC’s kunder - får optimal effekt af nye it-løsninger? Er du en stærk organisator og formidler, som er god til at sætte dig i modtagerens sted? Brænder du for organisatorisk implementering? Så er du måske vores nye implementeringskonsulent.

Din erfaring med organisatorisk implementering, kommunikation og forandringsledelse gør, at du har dyb forståelse for din rolle som ”kundens ambassadør”. Din faglighed og nysgerrighed sætter dig i stand til at forstå projektets mål og omsætte det til løsninger, der hjælper pengeinstitutterne med at forankre viden og tage løsningerne i brug.

Du arbejder metodisk og effektivt med udgangspunkt i din værkstøjskasse – uanset om du har en baggrund inden for kommunikation, marketing eller lignende. Vigtigst er, at du med udgangspunkt i vores kunders behov, kan planlægge de rigtige indsatser og føre dem ud i livet.

Du er struktureret, hvilket er nødvendigt, fordi du er ansvarlig for organisatorisk implementering på flere projekter ad gangen, og din målgruppe spænder over medarbejdere og slutkunder i flere end 120 nordiske pengeinstitutter.

Du navigerer hjemmevant i kommunikation med interessenter på alle niveauer – uanset om det er på dansk eller engelsk, i tale eller på skrift. Det er også en fordel, hvis du har kendskab til eller har arbejdet med digitale projekter eller andre IT-løsninger.

Bliv en del af SDC Implementering

Du bliver en del af et mindre centralt placeret team, der støtter implementering af SDC’s IT-løsninger, så vi hjælper vores kunder med at skabe gode bankoplevelser. Du får rig mulighed for at sætte dit præg på vores koncepter, som du kommer til at bruge, når du driver dine egne implementeringer. Din samarbejdsflade dækker bredt på alle niveauer i hele SDC og hos alle SDC’s kunder.

Her er højt til loftet i en udfordrende, kompleks og travl hverdag. Vi lægger vægt på et uhøjtideligt og godt samarbejdsklima, hvor vi deler flittigt ud af vores gejst, passion og høje faglighed. Vi kan ikke leve uden humoristisk sans og en god portion selvironi.

Til daglig arbejder du ud fra kontoret i Ballerup, men vi kan godt lide at besøge vores kunder, så fra tid til anden kan du regne med lidt rejseaktivitet.

Som medarbejder hos os, får du rigtig fine og fleksible arbejdsvilkår, herunder flekstid, pensionsordning og sundheds- og tandlægeforsikring, og det stopper ikke her, ud over den lovbetingede ferie får du en 6. ferieuge, 5 ekstra fridage, forhøjet feriegodtgørelse m.v.

Er det noget for dig?

Så send din motiverede ansøgning og CV som viser, hvordan du driver organisatorisk implementering krydret med såvel gode som dårlige erfaringer, du har lært af, og som SDC dermed kan få gavn af.

Vi indkalder til samtaler løbende, så tøv ikke for længe.

Vi opfordrer alle uanset personlig baggrund til at ansøge, da vi finder mangfoldigheden som værende en styrke som bidrager til vores fælles succes.
 

Ansøgningsfrist:

1. marts 2020

Stillingskategori:

Marketing, kultur, design

Afdeling:

OI

Kontaktperson:

Implementation Manager
Tine Louise Jørgensen

Telefon:

+45 21 84 99 10

Stillingsbetegnelse:

Implementeringskonsulent

Gem job

SDC A/S
Publiceret: 3. februar 2020

Arbejdssted

Location Ballerup