Udvikler med DevOps-erfaring

Magenta søger snarest muligt tiltrædelse af en dygtig udvikler med erfaring indenfor automatisering, infrastruktur, containerbaseret drift af cloud og CI/CD.

Vi er nordens største Open Source virksomhed og har kunder i både det private og det offentlige med kontorer i Århus, København og Nuuk. Stillingen, vi slår op, er til kontoret i København.

Om stillingen og dig

Vi er lige nu i gang med en spændende omstilling fra traditionel serverdrift til cloudbaseret, automatiseret drift med en CI/CD pipeline og søger i den forbindelse en udvikler, der kan styrke vores DevOps team, som kontinuerligt arbejder på at forbedre både værktøjer og procedurer på tværs af virksomheden. Det er en stilling, hvor du vil have et centralt udsigtspunkt til alle virksomhedens projekter, og det er derfor en styrke, hvis du selv kan se sammenhænge og forbedringsmuligheder.

Vi forventer, at du har erfaring med flere af følgende områder, og at du generelt har en helhedsforståelse af DevOps som tankegang og værktøj:

  • Config Management
  • OCI containers (eksempelvis Docker)
  • Automatiseringsværktøjer og -workflows
  • CI/CD workflows
  • Cloudservices (herunder kendskab til Cloud Native teknologier)
  • Distribueret og clustered infrastruktur (eksempelvis Kubernetes)
  • Microservices.

Du behøver ikke være ekspert i alle domæner og teknologier, men vi regner med, at du kan tegne de store sammenhænge og ved, hvilke forhold der skal tages hånd om, både her og nu og med henblik på fremtiden.

Du vil indgå i et dedikeret DevOps-team, som er en del af vores driftsorganisation. Vi arbejder agilt og i sprints og lægger desuden stor vægt på gennemsigtighed og løbende kommunikation.

Arbejdet med at omstille vores arbejdsfilosofi til DevOps er godt i gang, men stadig ungt. Derfor vil du have rig mulighed for at præge den retning, vi skal i, ligesom du vil opleve lydhørhed overfor dine egne perspektiver og idéer. Du vil sammen med dine kollegaer blive taget med på råd i forhold til organisationens strategiske mål og teamets prioriteter.

Om os

Magenta er et utraditionelt og idealistisk IT-firma i rivende udvikling. Vi leverer open source-produkter og integrationer, primært til den offentlige sektor i Danmark og Norden.

Magenta er en virksomhed med godt 40 medarbejdere. Vi har en flad struktur, hvor alle bidrager med det, de er bedst til. Vi lægger fokus på trivsel, fleksibilitet og frihed under ansvar.

Vi har kontorer i Aarhus, København og Nuuk, og vi kan tilbyde gode arbejdsforhold, en uhøjtidelig og afslappet atmosfære med plads til læring og nytænkning og ikke mindst muligheden for at sætte præg på fremtidens IT.

Vi leverer en række systemer til primært kommuner og regioner, blandt andet Alfresco, rammearkitektur-komponenter, Datascanner og specialdesignede fagsystemer. Vi har også Plone og Django på inventarlisten. Desuden får vi flere og flere kunder, der kombinerer systemer og ønsker REST-integration og SAML-baseret sikkerhed. Tag et kig på vores hjemmeside, hvis du vil grave dybere.

Skriv og fortæl os, hvorfor vi skal tale med dig. Vi vil meget gerne ansætte dig, så du kan begynde så hurtigt som muligt.

Opslaget er aktivt til udgangen af marts. Vi holder samtaler løbende, så du skal ikke vente for længe med at sende os en ansøgning.

Har du brug for yderligere oplysninger, kan du kontakte driftskoordinator Frederik Denning på fd@magenta.dk 81 77 80 98 eller direktør Morten Kjærsgaard på 26 83 34 71.

Ellers er det bare at få sendt din ansøgning med CV til: fd@magenta.dk.

Mere om Magenta

Magenta har arbejdet med open source-teknologier siden 1999.

Vi udvikler løsninger inden for web, grunddata, samarbejdsværktøjer, ESDH, design og integration mellem fagsystemer til primært større offentlige institutioner. I dag er Magenta blandt de største danske kommercielle open source-leverandører.

I efteråret 2017 etablerede Magenta virksomhed i Grønland. Målet er at udbrede gode open source-løsninger til selvstyret og til de grønlandske kommuner og virksomheder.

Gem job

Magenta ApS
Publiceret: 3 March 2020

Arbejdssted

Location København