Udviklere til agilt univers og frem­ti­dens tek­no­lo­gi­ske løsninger

Vil du være med til at bygge fremtidens platform til handel med aktier og obligationer?

”Du bliver en del af en omfattende teknologisk revolution, som i fremtiden er med til at understøtte håndteringen af værdipapirer i Danmark. Og så er det en meget vigtig funktion for den finansielle sektor i Danmark, hvor du på sigt kan lege med de nyeste teknologier” fortæller Charlotte Zehngraff Jørgensen, IT-udvikler.

Velkommen til et agilt univers og en lidt nørdet arbejdsplads

Du får 20 kolleger i afdelingen Application Development Issuer og et tæt samarbejde på tværs af 3 udviklingsafdelinger. Fra dag 1 deltager du i et grundigt udviklings- og onboardingforløb med mentorordning.

Vi er stærkt inspireret af en agil udviklingsmetode og er i færd med at implementere denne på tværs af organisationen. Samtidig står vi over for en teknologisk revolution, hvor vi skal nytænke, hvordan en værdipapircentral kan IT-understøttes. Og så vil du opleve, at vi måske er lidt nørdede, hvilket er okay, da det er nøjagtigt, hvad vi er.

Som udvikler kommer du hele vejen rundt om dit fag, når du beskæftiger dig med at:

  • udvikle forretningsområdet i samarbejde med forretningsorganisationen
  • kode og teste i samarbejde med Scrum-teamet
  • afsøge muligheder for at gennemføre udvikling på en smartere og mere effektiv måde
  • sikre stabile, højtydende og skalerbare løsninger
  • bringe nye teknologiske muligheder i spil.

Du understøtter forretningen med både udviklings- og driftsopgaver, og så vil du kode løsninger til et forretningsmæssigt komplekst område, hvor vi udfordres af at understøtte et marked i konstant udvikling og nye regulativer.

Slips, skjorte, sokker i sandaler og grimme julesweatre

”Du bliver overrasket, hvis du tror, at det er formelt her hos os. Vi er alt andet end det. Ved juletid tager nogle af os endda en grim julesweater på. Og så har vi det bare generelt rigtig godt og sjovt sammen” fortæller Charlotte. Du kan også se en video med endnu en af dine nye kolleger. Se videoen med Rasmus her.

Nyuddannet eller erfaren udvikler

  • Du kan være nyuddannet eller have nogle års erfaring, så længe du har erfaring med en eller flere af følgende: Java, C#, Python, .NET eller tilsvarende. Du behøver ikke have indsigt i finanssektoren – den får du hos os.
  • Du har gode analytiske evner, ligesom du er hurtig til at opnå indsigt i nye forretningsområder.
  • Du behersker dansk og engelsk i skrift og tale.

”Du skal være udvikler med stort U, men også god til at samarbejde med os. Og så skal du bare have lyst til at tilegne dig ny viden” slutter Charlotte.

Er du vores nye kollega?

Har du spørgsmål, så kan du kontakte chef for udviklingsafdelingen Frank Thermann. Send din ansøgning og dit CV allerede i dag via nedenstående formular. Tiltrædelse er snarest muligt og deadline er d. 1. marts 2020.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Vi vægter det sociale samvær højt i form af bl.a. fredagsbar, teamudflugter og en meget aktiv personaleforening. Vi har friskbagt morgenbrød, en fantastisk frokostbuffet, snacks til senere på dagen, sodavand ad libitum og frisk frugt hver dag. Når du har brug for en pause, har du mulighed for at gå en tur langs havnefronten på Islands Brygge, slå dine kolleger i bordfoldbold eller få massage af vores dygtige massør. Hvis dette ikke er nok, så har vi en tand- og sundhedsforsikring samt tilskud til et valgfrit fitnessmedlemskab.

Gem job

VP SECURITIES A/S
Publiceret: 4. februar 2020

Arbejdssted

Location København