Teamleder IT

 -vær med til at skabe et liv i bevægelse

Vil du være med til at præge Sahvas IT i fremtiden og sætte dit digitale aftryk på en virksomhed i forandring? Sahva søger en teamleder, der i samarbejde med udviklingsteamet går forrest med nytænkning af IT-services og processer.

Vi har brug for dig, der kan skabe processer og strukturer, og du brænder for at skabe en velfungerende drift og en serviceminded support. Derudover forstår du at understøtte den overordnede strategi og ikke mindst realisere vores digitaliseringsstrategi.

Du vil indgå i et driftsteam på 3 medarbejdere og referere direkte til Sahvas IT drifts- og udviklingschef. Vi har lokationer i hele landet, men din primære arbejdsplads bliver i København.

Jobbet

Du får ledelsesansvaret for to medarbejdere, og derudover bliver dine primære opgaver:

 • Fordeling af drifts-, support- og projektopgaver i IT-driften ud fra kompetencer og tilgængelighed
 • At strukturere effektive processer og arbejdsdeling
 • At prioriterede IT-projekter gennemføres til aftalt tid
 • At udarbejde og vedligeholde processer og standarder for drift, support, dokumentation & systemadministration
 • Dokumentation af infrastruktur og applikationslandskab
 • Kommunikation til brugere ifm. driftsudfordringer og planlagte ændringer
 • Opfølgning på IT-budget samt godkendelse af leverandørfakturaer.

Din baggrund:

 • Du har en videregående relevant uddannelse på bachelor eller kandidatniveau
 • Du har teknisk forståelse og indsigt for back-end systemer og processer
 • Du har indsigt i ERP-systemer, C5, NAV eller lignende og forstår processerne bag
 • Du har dokumenteret ledererfaring, og du forstår de mekanismer, som udvikler og motiverer medarbejdere, og du forstår at skabe høj trivsel.

Har du erfaring fra en produktionsvirksomhed vil det være en fordel, men det er ikke et krav. Du er serviceminded, imødekommende og har erfaring med at kommunikere på flere niveauer. Yderligere er du professionel, omhyggelig og udadvendt. Du er vedholdende i alle aspekter af dine daglige opgaver og projekter.

Vi tilbyder:

Hos Sahva bliver du en del af et højt fagligt miljø og et fællesskab med gode interne muligheder for faglig og personlig sparring. Du bliver mødt af en rummelig men også resultatorienteret og inkluderende kultur, hvor udveksling af meninger og holdninger bliver værdsat.

Vi har fokus på medarbejdertrivsel. Det betyder, at vi arbejder aktivt med resultaterne af vores tilfredshedsundersøgelser og APV, og som medarbejder bliver du involveret, så du får indflydelse på vores fælles trivsel. Vores ledere har løbende dialog via 1:1 samtaler med alle ansatte, og de arbejder ud fra et veldefineret ledelsesgrundlag, som bygger på en troværdig, respektfuld, motiverende og resultat orienterende ledelsesadfærd, som sikrer, at vi udnytter dit potentiale.

Interesseret?

Er du drevet af at bidrage til menneskers livskvalitet, og kan du se dig selv udfolde dit talent i jobbet, så send din ansøgning inden den 20. februar 2020. Har du spørgsmål til stillingsannoncen, kan du kontakte Carsten Rathkjen Wallin på telefon +45 28 43 93 57.

Ansøgningsfrist: 20/02/2020

Om Sahva

Sahva er en sundhedsvirksomhed med fagligt dygtige specialister i kroppens bevægelighed. Sahva har mere end 40 klinikker og butikker fordelt over hele landet, og vi hjælper dig til et liv i bevægelse med hjælpemidler af højeste kvalitet og til dit behov.

Vi er Danmarks største udbyder af kropsbårne hjælpemidler og har 145 års erfaring. Vi rådgiver og deler vores viden med professionelle og kunder gennem et stort udbud af aktiviteter.

Med dig i centrum udvikler og designer vi højteknologiske ben- og armproteser, skinner og korsetter, ortopædisk fodtøj og indlæg. Vi tilbyder også brystproteser og kompressionsbehandling og vejleder i sunde sko med optimal komfort til dine fødder. Vi hjælper dig til at leve et mere aktivt liv med en højere livskvalitet.

Læs mere på www.sahva.dk eller kontakt os for at høre mere om dine muligheder på tlf.: 7011 0711.

Gem job

Sahva A/S
Publiceret: 4. februar 2020

Arbejdssted

Location København