BI- & Data Warehouse-Arkitekt og -Udvikler

 

Kan du bevare overblikket – og er du i stand til at dykke dybt i detaljen, når det er påkrævet? Kan du kommunikere effektivt både med interne og eksterne stakeholders? Og er du skarp på BI-arkitektur og vil du være en del af en virksomhed, som helt i front på digitalisering af forretningen?

For Matas A/S i Allerød søger Recruit IT en erfaren BI- & Data Warehouse-Arkitekt og -Udvikler .

It-afdelingen i Matas er helt central i digitaliseringen af Matas og omfatter alle elementer af kompetencer inden for BI, datascience, udvikling, drift og support. Du vil blive en central del af en afdeling på ca. 50 medarbejdere, hvoraf 17 medarbejdere sidder i Pakistan - den øvrige del af teamet arbejder med udgangspunkt fra Matas hovedkontor i Allerød. Afdelingen er højt respekteret og tæt integreret med forretningen og udvikler digitale løsninger lige fra klassiske backoffice-systemer til kundevendte løsninger på alle kanaler og platforme baseret på en omfattende dataindsigt gennem 1.6 mio. kunders interaktioner.
 
Vi tror, du har en åben og nysgerrig tilgang til ny teknologi og nye muligheder, og forventer, du har evnen til og ønsket om at arbejde som en hybrid profil mellem arkitektur, udvikling og drift. Du har et særdeles solidt kendskab til BI, Data Warehouse og integrationer. Du har formentlig en god og opdateret forståelse for indholdet af MS Azure Cloud services. Og dine evner til at forstå og kommunikere vores kollegers behov for teknisk løsningsdesign, vil gøre dig til en værdsat kollega i den samlede organisation i Matas. 

Dine kompetencer omfatter bl.a.: 

  • Erfaring med at designe både On-Premise og Cloud BI-løsninger i et enterprise set up
  • Solidt fundament i design og leverance inden for Microsofts løsninger til BI / DW (Fx SSIS, SSRS, SSAS, Azure SQL Data Warehouse, Azure Data Lake og Azure Data Factory) 
  • Meget gerne erfaring med DevOps-processer (Fx CI/CD, automatiserede test og Infrastructure As Code)
  • God indsigt i Power BI og resten af Power Platformen 
  • Viden om udvikling af data service API’er 
  • Meget gerne viden om Dynamics 365/AX ? 
  • Erfaring med .NET og C# 
  • Kendskab til og erfaring med at oversætte funktionelle krav til løsningsarkitektur 
  • Indsigt i agile processer og erfaring med projektledelse 
  • Forståelse for Python og værktøjer som Databricks vil være en fordel 

Matas tilbyder dig: 

En stilling, hvor du får optimale muligheder for både faglig og personlig udvikling. Du kommer til at arbejde i et ambitiøst team, hvor du vil møde kollegaer der er helt i front med tanker, planer og strategier for at kunne understøtte hele Matas, som en spændende vækstorienteret virksomhed i stærk digital udvikling. Arbejdsmiljøet indeholder en glad og humoristisk omgangstone. Vi tilbyder naturligvis løn og benefits, der modsvarer dine kvalifikationer og erfaringer.

Du vil referere til Shumail Ahmed, Head of Development & Data Science.

Matas samarbejder med Recruit IT om denne stilling. Du kan få flere informationer ved at kontakte Recruit IT v/Partner Claus Porse, +45 20 87 86 17 eller cpo@recruit-it.dk

Matas

Matas blev grundlagt som en frivillig indkøbskæde i 1949. I dag er Matas en børsnoteret virksomhed og består af 279 fysiske butikker i Danmark, en webshop samt Club Matas, som er en af Danmarks største og mest anerkendte loyalitetsprogrammer med mere end 1,5 mio. aktive medlemmer. I alt er der ansat omkring 3.000 medarbejdere i butikkerne og på hovedkontoret i Allerød. Ansvarlighed er nøgleordet for vores arbejde, uanset om vi taler om vores produkter eller vores adfærd i forhold til såvel kunder, ansatte og miljø. Matas er kendt for at levere skønhed og velvære for livet. Det mål når vi ved at arbejde med 6 fokusområder: Mere personlige, grønne, danske, sanselige, enkle og for alle. Matas – skønnere sammen. Læs mere om Matas her.

Gem job

Recruit IT ApS
Publiceret: 17. februar 2020

Arbejdssted

Location Allerød