Skarp it-arkitekt til udvikling af digitale løsninger til Danmarks største it-landskab

Er du ambitiøs og lærenem. Kan du arbejde ud fra forskellige arkitektur- og sikkerhedsmæssige tilgange? Så læs videre her.

Du må meget gerne have en masse fordomme om at arbejde i en kommunal it-afdeling, for de vil hurtigt blive aflivet – allerede fra første dag. Du bliver nemlig en del af en afdeling med et højt fagligt niveau, og hvor tonen er uformel, tilgangen nørdet, og vi har det sjovt sammen. 

Om stillingen 

Afdelingen IT-arkitektur i Koncern IT spiller en central rolle i at skabe de gode it-løsninger til gavn for borgerne og kommunen. Derfor søger vi en nysgerrig it-arkitekt, der både har faglig styrke og kan oversætte forretningsbehov til tekniske krav og standarder. 

Sammen med resten af afdelingen vil du komme til at løfte en bred pallette af opgaver for hele kommunen – lige fra design af små og specialiserede it-løsninger til udbud af de helt store fagsystemer. Koncern IT har det som et mål at arbejde målrettet med nye teknologiske trends som RPA, AI og IoT, og vi arbejder i øjeblikket fokuseret på de muligheder, som tilbydes gennem de store cloudplatforme. Det gør vi, fordi Københavns Kommune vil være med længst fremme i digitaliseringen af det offentlige Danmark, og her er Koncern IT en bærende kraft.  

I kontoret har vi to hovedopgaver. Den ene er at vurdere alle nye it-anskaffelser samt fastsætte niveauet for it-sikkerheden i hele kommunen, og den anden er at hjælpe vores forvaltninger med at designe og udarbejde løsningsforslag til kommunens it-projekter. Derudover understøtter vi kommunens ledelse med at udarbejde strategier, standarder og skabe retning og overblik for vores it-landskab. 

Det er en spændende opgave, når kommunens it-landskab består af over tusind systemer, der indeholder alt fra IoT-devices, der måler temperaturen på vejene til store platforme som Office 365 og Azure. Du finder formentlig ikke en organisation med en ligeså spændende og forskelligartet it-portefølje nord for Lübeck. Derudover skal du arbejde tæt sammen med vores driftsafdeling, der varetager driften af mange af vores systemer både i vores on-premise og voksende cloud-miljø.

Du vil helt sikkert blive udfordret på dine tekniske evner i forhold til kommunens store kompleksitet og brede teknologiportefølje. Der er således rigtige gode muligheder for bred faglig sparring og udvikling, og du skal have mod på at arbejde i en organisation med et højt teknisk kompetenceniveau, mange it-faglige holdninger og skiftende politiske agendaer. 

Om dig 

Først og fremmest forventer vi ikke nødvendigvis, at du kommer med 20 års erfaring og certificeringer i alt fra COBIT5 og CISSP til de store cloudplatforme. Selvom erfaring er et plus, vægter vi højere, at du er ambitiøs, lærenem og kan arbejde ud fra forskellige arkitektur- og sikkerhedsmæssige tilgange. Derudover forventer vi, at du kan samarbejde og håndtere opgaver med mange interessenter i en politisk styret organisation. 

Som it-arkitekt har du nemlig ansvar for, at forretningen får den rigtige løsning. Det betyder, at du skal kunne forstå mange forskellige forretningsbehov, systemer og frameworks samt aktivt følge den teknologiske udvikling på markedet for at kunne matche forvaltningernes krav bedst muligt. Du vil ofte være en del af den tidlige projektfase, der vedrører analyse og design. En stilling hos os er desuden ensbetydende med faglige udfordringer og udvikling i en hverdag, der både er præget af selvstændighed og teamsamarbejde i opgaverne. 

Om os 

Du må meget gerne have en masse fordomme om at arbejde i en kommunal it-afdeling, for de vil hurtigt blive aflivet – allerede fra første dag. Du bliver nemlig en del af en afdeling med et højt fagligt niveau, og hvor tonen er uformel, tilgangen nørdet og vi har det sjovt sammen. De høje ambitioner og tekniske kompetencer blandt kollegaerne går hånd i hånd – alle har en interesse i at skabe en kultur, hvor faglig viden og en sjov hverdag er kendetegnende. 

I kontoret for IT-arkitektur er vi 20 medarbejdere, og vores fornemmeste opgave er at bidrage til udviklingen af digitale løsninger, rådgive om it-sikkerhed og sikre sammenhængende standarder og processer på tværs af kommunens it-udvikling. Vi bidrager til at gøre hverdagen nemmere for medarbejdere og borgere i Københavns Kommune. 

Du vil få din daglige gang på Borups Allé i København NV, lige ved Fuglebakken Station, der ligger på grænsen til Frederiksberg. 

Løn- og ansættelsesvilkår 

Vi tilbyder en fuldtidsstilling med tiltrædelse snarest muligt. Aflønning sker efter overenskomstvilkår og kvalifikationer. I Koncern IT arbejder vi ud fra en flekstidsordning. Det vil sige, at du selv administrerer dine arbejdstider, så der er gode muligheder for at prioritere work-life-balance. 

Hvis du vil vide mere

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte kontorchef Bo Østerkjerhuus på 2463 7001 eller koordinator Christian Løwén på 6114 2064. 

Søg via nedenstående link senest søndag den 23. februar 2020

Vi afholder ansættelsessamtaler kort efter ansøgningsfristens udløb. 

Om Koncern IT 

Vi er KIT – Københavns Kommunes Koncern IT. Vi går på arbejde for at digitalisere Danmarks største arbejdsplads og udgør ca. 400 medarbejdere. Vi har en høj faglighed, og vi brænder for nye teknologier. Vi udnytter vores mange fagligheder, og sammen sikrer vi plads til mere velfærd og gør hverdagen nemmere for borgerne i København. Mød os på Koncernit.kk.dk

Gem job

Københavns Kommune
Publiceret: 4. februar 2020

Arbejdssted

Location København