Sælger, Account Manager / Key Account Manager

Sharp vokser, og vi leder efter 2 stærke sælgere til at blive en del af vores team i København. Hvis du har evnen til at opbygge stærke relationer med kunder og opnå din egen succes ved at gøre kunderne succesrige, kan dette være dit drømmejob!

Sharp er en komplet IT- og systemleverandør, der gør hele kontoret integreret - ligesom det skal. Det betyder, at vi kan tage det fulde ansvar for kundernes IT-miljø, deres AV & dokument løsninger både på operativsystemer og hardware samt alt i service og support.

Jobbet

Dit hovedansvar bliver at drive salget af Sharps Smart- Office løsninger i Danmark, med fokus på Sjælland. Du skal administrere, udvikle og styrke forholdet til eksisterende kunder samt identificere og bearbejde nye potentielle kunder, for at skabe ny forretning. Du er ansvarlig for hele salgsprocessen, fra at booke møder, rapportere aktivitet i vores CRM-system, udvikle og præsentere løsninger, lave og forhandle tilbud, underskrive aftaler med kunderne og sikre implementering i samarbejde med order team.

Erfaring, færdigheder og kvalifikationer

For at få succes i rollen mener vi, at du allerede har en solid salgserfaring og at du kan skabe salgssucces inden for rådgivende B2B-salg. Du har ingen problemer med at forklare fordele og ulemper ved forskellige løsninger for kunder og du er stærk i forhandlingssituationer. Dine stærke overbevisende evner og evne til at bevare en struktureret arbejdsstil er nøglerne til din succes. Desuden taler og skriver du flydende dansk og begår dig på engelsk. Du behersker Office pakken som bruger og har endvidere både kører kort og ren straffeattest som er påkrævet.

Egenskaber

Du har fremragende kommunikationsevner og er i stand til at kommunikere på tværs af flere interessenter. Med din interesse i salg og kommunikation besidder du de nødvendige værktøjer til kontinuerligt at udvikle kunden ud fra deres behov. Desuden er du en karismatisk netværker, der synes, det er en selvfølge aktivt at nå ud og interagere med nye kontakter for at opbygge langsigtede og stærke relationer.

Om Sharp

Sharp Business Systems leverer innovative print, software, visuelle, AV løsninger og IT-tjenester som en Smart Office-strategi. I dag er vi en førende producent af digitale informationsteknologier, der samarbejder med vores kunder for at levere innovative applikationer inden for deres branche. Vi bestræber os ikke kun på konstant udvikling, vi er også committed til at bidrage til kultur og velbefindende hos mennesker over hele verden med vores unikke teknologier.

Vores nuværende portefølje af produkter er MFP'er i alle størrelser, en bred vifte af softwareløsninger, IT-tjenester og IT-services, AV løsninger som signage, videokonference, touch skærme til kontor og uddannelse og alt herimellem, som understøtter enhver organisations behov i alle størrelser.

Hvordan man ansøger

Vi håndterer ansøgningerne i takt med, at vi modtager dem og der afholdes løbende samtaler. Skriftlig ansøgning med CV mailes til Adm. Direktør Torben Rasmussen, på mail: torben.rasmussen@sharp.eu.

Bemærk; du vil ikke modtage bekræftelse på din ansøgning. Har du ikke har hørt fra os inden 1’st. maj 2020, må du betragte stillingen som besat til anden side og dine oplysninger vil være slettet i vores systemer.

For yderligere oplysninger om jobbet kan du kontakte Torben Rasmussen på mob.nr.: 40 87 13 33

Gem job

Sharp Business Systems Danmark A/S
Publiceret: 5. februar 2020

Arbejdssted

Location København