QA Au­to­ma­tion Engineer med Ja­vaScript-kom­pe­ten­cer.

Sidste år leverede Danske Spil et overskud på 2,8 milliarder kr. til staten. Og knap halvdelen af pengene gik direkte i udlodningsmidlerne. På den måde bliver Danske Spils overskud til samfundets overskud. Udlodningsmidlerne er nemlig samfundets overskud til foreningsliv, kultur og idræt. Men på et stærkt konkurrencepræget marked ville det ikke kunne lade sig gøre uden medarbejdere med mentalt overskud. Og lige nu søger vi en QA Automation Engineer, der vil være med på holdet.

Agilt udviklingsteam med fokus på CI/CD.

Du bliver kollegaer med Scrum Masters, webudviklere, Sitecore (C#.Net)-udviklere og tekniske testere, som alle arbejder med at udvikle stærke kundevendte løsninger - primært på vores digitale e-commerce platform danskespil.dk. Teamet arbejder efter agile principper i et meget uformelt miljø med fokus på automatisering af test og løbende lanceringer af features til vores kunder.

Dig og dine opgaver

Vi forventer, at du arbejder struktureret og analytisk og er nysgerrig på ny teknologi. Du vil indgå i et team, men vi ser gerne, at du trives med at arbejde selvstændigt. Det vil være en fordel, hvis du har baggrund som front-end udvikler eller erfaring med JavaScript fra tidligere job. Derudover forventes du at have:

  • Minimum 5 års erfaring med testautomatisering og kvalitetssikring af software.
  • Erfaring med teknisk test af websites og mobile apps og gerne erfaring med Cypress eller Selenium Webdriver.
  • Erfaring med REST-API’er samt Postman eller ReadyAPI.

Som QA Automation Engineer bliver du en del af en gruppe af tekniske testere, der i tæt samarbejde med resten af udviklingsafdelingen sikrer kvaliteten af danskespil.dk og mobile apps. Dine primære arbejdsopgaver er:

  • Automatisering af test og fokus på sikker og stabil drift.
  • Videreudvikling af vores testframework, der er bygget med JavaScript, hvor der er benyttet VueJS og FeathersJS.

Vil du gøre karriere hos os?

Send din ansøgning senest den 8. marts 2020. Vi afholder samtaler løbende. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte teamleder Lars Ottesen på tlf. 3672 0011. Hvis du har spørgsmål til rekrutteringsprocessen, er du velkommen til at kontakte HR-konsulent Sarah Kirstine Andersen på skan@danskespil.dk.

Om Danske Spil

Danske Spil er statens spilleselskab, der omsætter for over 5 milliarder kr. om året. Vi startede i 1949. Og den store vinder er stadig os alle sammen, for Danske Spil har både et økonomisk overskud til samfundet og et mentalt overskud til ansvarlighed. I dag er vi knap 500 medarbejdere og 4.000 forhandlere, der altid går efter at vinde – men ikke for enhver pris.

Gem job

Danske Spil A/S
Publiceret: 5. februar 2020

Arbejdssted

Location Brøndbyvester