Teamleder/pro­jekt­le­der i IT Netværk

Vil du være med til at præge og lede drift og udvikling af netværksinfrastrukturen i hele Dagrofakoncernen? Ser du en spændende udfordring i at arbejde med forskelligartede og ofte komplicerede projekter, og er IT-sikkerhed en naturlig del af dit mindset - så er du måske vores nye teamleder.

Jobbet

Som teamleder bliver du ansvarlig for den daglige drift og udviklingen af Dagrofas netværk. Herudover vil du tage del i den strategiske udvikling af koncerninfrastrukturen.

Rollen indeholder også teknisk projektledelse af opgaver internt i teamet og du vil være i tæt samarbejde med forretningen samt vores eksterne leverandører.

Dit nye job ligger på vores kontor i Ringsted – cirka 40 minutters kørsel fra København. Her bliver du en del af Dagrofas IT-afdeling med omkring 85 kolleger, der sammen har ansvaret for IT i Dagrofa. Helt konkret bliver du teamleder for netværksafdelingen, der består af i alt fire medarbejdere. Som afdeling har I ansvaret for netværksinfrastrukturen, herunder arkitektur, implementering, sikkerhed og drift.

Dagrofa er en af Danmarks største dagligvarekoncerner, som samlet set driver omkring 520 butikker. Vores kunder udgøres af butikskæderne Meny, Spar, Min Købmand, Let-køb samt Dagrofa Foodservice, servicekontorer og distributionsterminaler i Ringsted, Middelfart, Ishøj, Vejle og Herning.

Du får mange spændende opgaver, du skal blandt andet:

  • Løse opgaver inden for routing, switching, LAN, WLAN og sikkerhed
  • Være med til at rydde op, optimere og udvikle netværk i Dagrofas mere end 500 tilsluttede butikker. Vi står foran udrulning af SD-WAN i 2020
  • Optimering og design af core MPLS og WLAN på servicekontorer og distributionsterminaler
  • Være med til at udvikle og designe overvågning af alle Dagrofas netværksenheder
  • Deltage i implementering af sikkerhedsløsninger i samarbejde med IT sikkerhedsafdelingen bl.a. firewall
  • Deltage i styringen af leverandører gennem kravstilling og opfølgning på indgåede aftaler
  • Daglig opfølgning på netværksincidents i Servicenow
  • Indgå i afdelingens vagtordning

Din IT værktøjskasse er i orden og up-to-date

Du er en passioneret netværksspecialist med min. 5 års erfaring fra en lignende rolle, hvor du har arbejdet med netværk, procedurer og systemer i Enterprise miljø. Vi ser gerne, at du er certificeret inden for netværk, som minimum CCNP.

Det er en fordel, hvis du har kendskab til HP/Aruba og Cisco Meraki netværksteknologier, og er bekendt med ITILs principper. Du har fingeren på pulsen og ved hvad der sker med udviklingen indenfor dit område, og det falder dig naturligt at formidle din viden til dine kolleger - så I står stærkere sammen.

Vores forventninger til dig

Du har et par års erfaring som teamleder for én til to medarbejdere og du har lyst til at udvikle dig på dette område. Du tager ansvar og formår at arbejde projektorienteret i kombination med den daglige drift. Du arbejder ubesværet med mange interessenter og har gode samarbejds- og kommunikationsevner.

De bedste fødevareoplevelser og de bedste karrieremuligheder 

I Dagrofa venter cirka 14.000 engagerede kolleger på tværs af landet på at byde dig velkommen. Og vi tilbyder et spændende og udfordrende job i en af Danmarks største dagligvarekoncerner. Du får kolleger både i butik, på kontor, på lager og på landevejen. På vores servicekontorer i Herning, Vejle og Ringsted er vi cirka 400 medarbejdere i afdelinger, der arbejder med økonomi, kommunikation, IT, forretningsudvikling, HR, butiksudvikling og kategori.

Vi afholder samtaler løbende og annoncen fjernes, når den rette kandidat er fundet, så send din ansøgning hurtigst muligt.

Hvis du vil høre mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte IT-driftschef Ulrik Vang Nielsen på telefon 72 33 25 87.

Gem job

Dagrofa aps
Publiceret: 19. april 2020

Arbejdssted

Location Ringsted