Business De­ve­l­op­ment Manager, Print & Supplies

Motiveres du af at være en del af et dygtigt team, hvor du i høj grad selv kan sætte retningen inden for Tech Datas Print & Supplies forretning? Så har vi det rette job til dig.

Udover at indgå i et stærkt team med fagligt stærke kollegaer i Danmark, bliver du også en del af et nordisk team med nordiske ansvarsområder, der ligesom dig arbejder med Print og Supplies.

Jobbet

Du vil som Business Development Manager have det fulde P&L ansvar for Tech Data’s Print & Supplies forretning og samarbejde tæt med både leverandører og forhandlere for at sikre en fortsat profitabel vækst inden for Print & Supplies.

Du vil dels stå for at udvikle den eksisterende forretning med eksisterende kunder, og dels opsøge nye kunder. Du vil samtidig drive og eksekvere på de tiltag, der skal til for at sikre vækst inden for området – herunder sikre det rette fokus på salgs- og marketingrelaterede aktiviteter såvel som udviklingen og håndteringen af produktporteføljen. 

Din hverdag vil blive præget af mange forskelligartede opgaver herunder f.eks.:

  • Professionel profilering af Tech Data som distributør af Print & Supplies
  • Rådgive kunder samt udarbejde tilbud og løsninger med afsæt i kundens behov
  • Udarbejdelse af salg- og markedsføringsplaner samt andre kommercielle aktiviteter
  • Kontaktperson og sparringspartner for storkunder på blandt andet løsningssalg
  • Udarbejdelse af markedsstrategier i samarbejde med kunder
  • Løfte afdelingens opgaver i samarbejde med kollegaer
  • Det fulde P&L ansvar for print og supplies

Stillingen er en fuldtidsstilling i Birkerød med tiltrædelse hurtigst muligt.

Din profil

Som person er du god til at skabe relationer til både forhandlere og leverandører samt har et kommercielt mindset. Du motiveres af at yde professionel rådgvining og reagerer hurtigt og professionelt på kundernes henvendelser. Du er udadvendt og energisk og har samtidig sans for detaljer - også i situationer, hvor tingene går stærkt. Du kan arbejde selvstændigt, men du er samtidig en teamplayer, der trives med at være en del af et team, hvor tempoet er højt, energien og humoren god samt hvor vi hjælper hinanden.

Vi forestiller os, at du kommer med erfaring fra en lignende stilling med erfaring inden for salg og profilering af Print & Supplies produkter. Du har gode relationer i forhandlerleddet, og du forstår at drive en kompleks forretning. Du trives med at servicere eksisterende kunder med din ekspertviden samt af at drive den kommercielle udvikling inden for Print & Supplies med alle relevante producenter.

Hvad kan vi tilbyde?

En spændende og alsidig stilling med stor grad af frihed og ansvar, hvor du får mulighed for i høj grad selv at præge din egen hverdag og sætte retningen inden for Tech Datas Print & Supplies. Du bliver en del af en international virksomhed med gode udviklingsmuligheder. Vi har en uformel kultur, højt til loftet og en flad organisation, hvor vi samarbejder tæt i teamet og på tværs af teams. Vi vægter det sociale højt, og vi har en social forening drevet af nogle af vores engagerede kollegaer, der er med til at arrangere vores sociale arrangementer.

Ansøgning og hvis du vil vide mere

Send dit CV og ansøgning hurtigst muligt via linket nederst på siden og senest den 25. februar. Vi ønsker stillingen besat snarest muligt, og vi vil indkalde løbende til samtaler. Vi ser frem til at modtage din ansøgning.

Hvis du har spørgsmål til stillingen eller vil vide mere, er du velkommen til at kontakte Director, Endpoint Solutions Jesper Frost på 81 71 78 78.

Om Tech Data

Tech Data er en af verdens største distributører af teknologiske produkter, services og løsninger.

Virksomhedens avancerede logistikkapacitet og tillægstjenester muliggør det for 120.000 forhandlere i mere end 100 lande, effektivt og omkostningseffektivt at støtte de forskellige slutkunders teknologiske behov. Besøg www.techdata.com for mere information.

Tech Data Denmark er en del af den internationale Tech Data Group med aktiviteter i USA, Latinamerika og Europa. Tech Data, Advanced Solutions er ubetinget den største Enterprise distributør på verdensplan. Vi er repræsenteret i alle fire lande i Norden med centralt varelager på 26.000 m² og konfigcenter på 900 m² i Jordbro syd for Stockholm og med salgskontorer i landene. Det nordiske selskab har i dag 600 ansatte. Hver måned betjener vi mere end 7.000 aktive kunder og håndterer dagligt 8.000 transaktioner fordelt på mere end 35.000 varer i hele Norden.

Vores danske kontorer ligger i Birkerød og i Aalborg, og vores nordiske hovedkontor ligger ved Stockholm, Sverige.

Gem job

Tech Data Denmark ApS
Publiceret: 6. februar 2020

Arbejdssted

Location Birkerød

Job hos virksomheden