Norlys søger erfarne eller nyud­dan­ne­de .Net eller fullstack udviklere

Er du en engageret .Net eller fullstack udvikler, der brænder for at lave solide forretningsunderstøttende systemer, hvor brugeroplevelsen er i top? Kan du lide at løse opgaver i tæt samarbejde med andre, og får du energi af, at to dage ikke er ens? Så skynd at læse videre… 

Godt kollegaskab og faglighed

”Development” er en del af ”Development & Business Applications” afdelingen. Vi har højt til loftet, hvor der er masser af spændende opgaver og 16 dygtige og engagerede kollegaer, som brænder for deres job. Vi er yderligere opdelt i dedikerede Scrum-teams, som arbejder tæt sammen med det forretningsområde, de understøtter. Vi søger til alle områderne.

Om jobbet

Vi laver alt fra Norlys hjemmesider til vores provisioneringssystemer. Da vi er midt en fusion, har vi identificeret en lang række af spændende fusionsudviklingsprojekter, som skal udvikles de kommende år. Herudover har vi en portefølje af eksisterende systemer, som vi drifter og videreudvikler på, så mulighederne er mange.

Er du en erfaren eller nyuddannede udvikler, der:

 • Er udpræget holdspiller
 • Har fokus på at lave brugervenlige løsninger
 • Har lyst til at lære og er klar til at følge med udviklingen
 • Er indstillet på at indgå i vagtordning på 2. level niveau, hvis man arbejder med software der understøtter kritisk infrastruktur

På den faglige front er du stærk i én eller flere af følgende alt efter, om du søger som fullstack eller .net udvikler:

 • .Net
 • Javascript / Typescript
 • HTML / CSS
 • Angular
 • SQL
 • Git
 • Skriftlig og mundtlig dialog på engelsk er en forudsætning

Det er yderligere en bonus, hvis du har kendskab til:

 • Azure, Scrum, Automatiseret test, CMS f.eks Umbraco, Docker eller Kubernetes

Bliv en del af Danmarks største integrerede energi- og telekoncern

Vi tilbyder et spændende job i en energi- og telekoncern, hvor vi har et uhøjtideligt arbejdsmiljø med gode engagerede kolleger – hvor en god stemning og samarbejde altid er i højsædet. Hos os bliver du en del af en virksomhed, hvor vi tager et fælles ansvar for vores kollegaer og kunder, men også for det omkringliggende samfund. Hos Norlys er Fællesskab, Ordentlighed og Ambitioner nøgleord, der er helt afgørende for at få succes.

Skal vi arbejde sammen?

Hvis overstående lyder som noget for dig, så skynd dig at sende din ansøgning. Sidste ansøgningsfrist vil være d. 29.02, og samtalerne vil finde sted først i marts. Vil du vide mere, er du velkommen til at kontakte VP Morten Sloth O´Donnell på modonn@norlys.dk. Vi ser frem til at høre fra dig!


Eniig er blevet til Norlys

Eniig og SE er fusioneret og hedder nu Norlys.  Vi er Danmarks største integrerede energi- og telekoncern med ca. 2.500 medarbejdere, 1,5 millioner kundeforhold og mere end 700.000 andelshavere. 

Som Norlys vil vi skabe de bedste oplevelser for vores kunder og samtidig styrke digitalisering og grøn omstilling i Danmark. 

Norlys-koncernen ejer: Stofa, Stofa Erhverv, Boxer, Eniig Fiber, Eniig Energi, SE Energi & Klima, N1 og Evonet.

Vi er fortsat at finde på www.eniig.dk og LinkedIn.

Gem job

Norlys
Publiceret: 6. februar 2020

Arbejdssted

Location Silkeborg