Test & quality manager

Vil du arbejde intenst med test og kvalitet i et ambitiøst SAFe setup? Kan du sætte agile teams på sporet af best-practice for kvalitetssikring og kontrol og dermed sikre pengeinstitutterne it-løsninger i endnu højere kvalitet? Så er det dig, vi søger, som test & quality assurance manager i BEC.

Du udarbejder testplaner, der omsætter strategi til praksis

Som testmanager i Test & Quality Assurance Leadership vil du stå for test management i teams, som er tilknyttet en ART (Agile Release Train), herunder koordinerer du kvalitetssikring og kontrol på tværs af teams. Du definerer og udvikler kvalitets- og testmetoder, så de følger BEC's best-practice, samt deltager i PI-planning og aktiviteter knyttet hertil. Dine primære samarbejdspartnere vil være de forskellige teams product owner og scrum master, ART Test & Quality Manager samt kunder og leverandører.

Dine opgaver bliver bl.a. at:

 • koordinere kvalitetssikring og -kontrol på tværs af teams i ART'en
 • bidrage til planlægning og koordinering af kvalitetsaktiviteter, herunder valg af test typer
 • bidrage til implementering af automatiseret test
 • fastlægge praktisk tilgang til kvalitetssikring og test i teams
 • sikre at teams arbejder efter BEC's best-practice for test og kvalitetssikring
 • bidrage til afklaring af kvalitetssikrings- og testbehov i forbindelse med PI-planning
 • håndtere testrelaterede risici.

Din profil

Vi forestiller os, at du forstår at levere resultater og leve op til kundernes forventninger til dit område. Du har let ved at samarbejde med alle både internt og eksternt, da du er god til at formidle dit budskab både skriftligt og mundtligt. Din evne til at planlægge og organisere bruger du til at sikre fremdrift i opgaverne og til at formulere strategier og koncepter, der hvor de mangler. Dette gør du med stor tålmodighed og et godt overblik og en pragmatisk tilgang til opgaveløsningen. Alt dette i samarbejde med din ART TQM.

Vi forventer at du:

 • har erfaring med testværktøjer, testtekniker/metodikker, testautomatisering og processer
 • er certificeret i ISTQB Test Foundation og gerne ISTQB Advanced Test Manager og ISTQB Advanced Test Analyst/Certified Agile Tester
 • har kendskab til agile arbejdsmetoder fx SAFe eller Scrum
 • har erfaring fra IT-branchen og gerne med en uddannelse indenfor bank og finans
 • evner at kunne agere både på et strategisk og et teknisk niveau
 • behersker engelsk og dansk på forhandlingsniveau både skriftligt og mundtligt.

En særlig arbejdsplads

I Test & Quality Assurance Leadership er vi 15 kolleger, der alle er certificeret inden for ISTQB. Alle er i det daglige tilknyttet en ART, men vi har fokus på at løfte i flok, hjælpe hinanden samt sparre og udveksle erfaringer. Vi har et rigtig godt arbejdsklima, hvor vi har fokus på faglighed og kundernes behov. Omgangstonen er uformel, og du får nogle professionelle og kvalitetsbevidste kolleger. Vi lægger stor vægt på videndeling og læring, og at vi har det sjovt, når vi går på arbejde. Der er gode muligheder for kompetenceudvikling, og vi sikrer os, at du får varierende og udfordrende arbejdsopgaver. Vi har desuden en velfungerende personaleforening med et spændende udvalg af klubber og aktiviteter, hvor vi som medarbejdere har mulighed for at netværke med hinanden uden for de vante rammer.

Kan du se dig selv hos os?

Send din ansøgning så hurtigt som muligt og senest den 25. februar, da vi holder samtaler løbende. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte department manager Connie Jo Rasmussen, på tlf.: 6156 7703.

Gem job

BEC
Publiceret: 6. februar 2020

Arbejdssted

Location Roskilde