Tag dit næste skridt i karrieren og bliv frontend-udvikler hos Mjølner In­for­ma­ti­cs!

Er du klar til at få et stort ansvar, være med til at udfordre kundernes løsninger og er du velbevandret i nogle af de nyeste frontend-teknologier og frontend-arkitektur, så skynd dig at send dit CV via nedenstående link. Vi behøver ikke nødvendigvis en ansøgning fra dig, for din motivation og din erfaring skal vi nok blive skarpe på, hvis vi ses til samtale.

Som frontend-udvikler hos os får du en essentiel rolle i en omskiftelig hverdag, hvor du bygger værdiskabende it-løsninger hos nogle af vores spændende kunder og bringer liv i it-løsninger, der gør en forskel for brugerne. Alt sammen i et dynamisk software- og designhus med en høj faglighed og kunder der eksempelvis tæller OK, Vestas, LEGO og Bankdata.

Du kommer ud på forskellige opgaver og ser derfor løbende nye projekter, problemstillinger, teknologier og måder at gøre tingene på. Herigennem udvikler du løbende din faglighed. De erfaringer du gør dig er vigtige, når du både skal være med til at udvikle nye, holistiske løsninger og samtidig opkvalificere kundens eksisterende team – Det er dig, teamet kigger på, når den bedste tekniske løsning skal findes!

Din Mjølner-hverdag 

Som frontend-udvikler og konsulent indgår du i en række projekter for nationale og internationale kunder og sidder både inhouse hos Mjølner og onsite hos kunderne.

Projekterne spænder bredt og for tiden arbejder vi eksempelvis på crossplatform løsninger udviklet i Native Script, single page applikationer udviklet i React og udvikling i nyeste Angular.

Du arbejder tæt sammen med vores UX- og designkonsulenter for at sikre, at bruger- og forretningsanalyse, interaktions- og grafisk design implementeres på bedst mulig vis. 

Du tilrettelægger selv din hverdag, da vi tror på tillid frem for kontrol. Vi rummer det hele menneske, hvilket for os betyder, at vi har respekt for familie og fritid.

Vi prioriterer hinanden og vores sociale fællesskab. Derfor kan du, hvis du har lyst, blive en del af en række udvalg. Uanset hvad bliver du inviteret til arrangementer som: Chippen i dippen, biograf- og teaterture, sommer- og julefest, LAN og mange, mange flere.  

Læs mere om Mjølners kultur og hverdag i vores kulturprofil

For at lykkes i rollen bringer du følgende til bordet

Du er frontend-udvikler med min. 3 års erfaring og har kernekompetencer inden for teknologier som Angular og/eller React.js, gerne med tilhørende arkitektur. Du har måske endda også god erfaring med andre frontend-teknologier som JavaScript, Typescript og CSS.

Du har muligivs en længerevarende it-uddannelse og har lyst til at udvikle dig selv og dit fag i tæt samarbejde med dine kollegaer. Som person er du nysgerrig og videbegærlig og er dermed i stand til at sætte dig ind i vores kunders forretning, så værdiskabelsen i IT-løsningen sikres.

Interesseret? 

Så send dit CV og kopier af alle relevante eksamenspapirer via ansøgningsknappen "Søg jobbet her" nederst på siden. Yderligere information om stillingen kan fås ved henvendelse til afdelingsleder Jonas O. Kristensen på jok@mjolner.dk


Hos Mjølner Informatics brænder vi for at skabe værdi for virksomheder via softwareudvikling og brugervenligt design. Vi skaber innovative og holistiske digitale løsninger, som tilføjer værdi til vores kunders forretning nu og i fremtiden. Vi er en it-virksomhed med en faglig diversitet, der skiller os ud fra mængden. Vores kernekompetencer er softwareudvikling, Data Insights, digital transformation, end-to-end projekter, digitaliseringsrådgivning, interface design, Internet of Things og User Experience. Vi leverer i form af både projekter og konsulenter. Samtidig ligger vi helt i top på listen over Danmarks bedste it-arbejdspladser.

Stillingstype: Frontend-udvikler

Arbejdstid: Fuldtid

Arbejdssted: Aarhus

Jonas O. Kristensen
Manager
jok@mjolner.dk
28924970

Gem job

Mjølner Informatics A/S
Publiceret: 7. februar 2020

Arbejdssted

Location Aarhus