Marketing Project Manager

Brænder du for at drive marketingkampagner og marketingaktiviteter i tæt samspil med Tech Data’s leverandører og partnere? Og motiveres du af at være en del af et stærkt team? Så har vi det rette job til dig.

Du bliver en del af et super godt team, som bl.a. har ansvaret for Tech Data’s IT infrastruktur producenter. Du vil samtidig få en god kollega, som sidder med ansvaret for Marketingaktiviteter og kampagner inden for et af vores andre forretningsområder.

Jobbet

Som Marketing Project Manager har du ansvaret for hele paletten af opgaver i forhold til at planlægge og drive Tech Data’s Marketing kampagner inden for vores server, storage, netværk, software, cloud og AV-løsninger. Du vil i tæt samarbejde med vores partnere og leverandører stå for at planlægge og implementere marketingkampagner med stor effekt.

Da du sidder som ene Marketing ansvarlig for denne del af forretningen, skal du trives med at have en variende hverdag med varierende opgaver og projekter, store som små. Du vil have stor mulighed for selv at sætte dit præg på strategien, aktiviteterne og projekterne i tæt samspil med dine samarbejdspartnere.

Din hverdag vil blive præget af mange forskelligartede opgaver herunder:

  • Aktivitetsplanlægning med de enkelte producenter og Tech Data BDM’ere
  • Planlægge og drive marketingaktiviteter fra A-Z, bl.a. events, kampagner, digitale aktiviteter, brochurer m.m.
  • Opbygge tætte relationer til vores partnere, leverandører og kollegaer
  • Udvikle samt implementere en stærk digital strategi, herunder SoMe-strategi og aktiviteter
  • Administrative opgaver relateret til marketing aktiviteter og projekter
  • Bidrage til vores e-commerce aktiviteter
  • Stå for claiming hos vores leverandører
  • Budget opfølgning

Stillingen er en fuldtidsstilling i Birkerød.

Din profil

Som person er du teamplayer, handlingsorienteret og du har kompetencerne samt lysten til at udvikle og drive marketing med afsæt i vores leverandører og partneres behov. Du er administrativ stærk og god til at planlægge og implementere marketingaktiviteter og kampagner fra start til slut. Du er kreativ, initiativrig og i det hele taget en person der kører tingene fra start til slut. Du er god til at kommunikere og hvis du har kendskab samt interesse for IT-branchen er dette et plus. Udadvendt, godt humør, energi, passion, "can do" attitude er nogle af de ting der beskriver dig bedst.

Vi forestiller os, at du kommer med erfaring inden for traditionel marketing herunder: kampagner, events, offline marketing, brochurer m.v. Hvis du har erfaring med digital marketing herunder: SoMe, mail og blogs er det en fordel.

Hvad kan vi tilbyde?

En spændende og alsidig stilling med stor grad af frihed og ansvar, hvor du får mulighed for i høj grad selv at præge din egen hverdag og sætte retningen. Du bliver en del af en international virksomhed med gode udviklingsmuligheder. Vi har en uformel kultur, højt til loftet og en flad organisation, hvor vi samarbejder tæt i teamet og på tværs af teams. Vi vægter det sociale højt, og vi har en social forening drevet af nogle af vores engagerede kollegaer, der er med til at arrangere vores sociale arrangementer.

Ansøgning og hvis du vil vide mere

Send dit CV og ansøgning hurtigst muligt via linket og senest den 1. marts. Vi ønsker stillingen besat snarest muligt, og vi vil indkalde løbende til samtaler. Vi ser frem til at modtage din ansøgning.

Hvis du har spørgsmål til stillingen eller vil vide mere, er du velkommen til at kontakte Brian Trolle, Director, Advanced Solutions på 2810 5501.

Om Tech Data

Tech Data er en af verdens største distributører af teknologiske produkter, services og løsninger.

Virksomhedens avancerede logistikkapacitet og tillægstjenester muliggør det for 120.000 forhandlere i mere end 100 lande, effektivt og omkostningseffektivt at støtte de forskellige slutkunders teknologiske behov. Besøg www.techdata.com for mere information.

Tech Data Denmark er en del af den internationale Tech Data Group med aktiviteter i USA, Latinamerika og Europa. Tech Data, Advanced Solutions er ubetinget den største Enterprise distributør på verdensplan. Vi er repræsenteret i alle fire lande i Norden med centralt varelager på 26.000 m² og konfigcenter på 900 m² i Jordbro syd for Stockholm og med salgskontorer i landene. Det nordiske selskab har i dag 600 ansatte. Hver måned betjener vi mere end 7.000 aktive kunder og håndterer dagligt 8.000 transaktioner fordelt på mere end 35.000 varer i hele Norden.

Vores danske kontorer ligger i Birkerød og i Aalborg, og vores nordiske hovedkontor ligger ved Stockholm, Sverige.

Gem job

Tech Data Denmark ApS
Publiceret: 7. februar 2020

Arbejdssted

Location Birkerød