Java-udviklere, API-udvikler, teknisk tester eller mi­gre­rings­eks­pert?

Vi har fart på i Technology, så søg nye udfordringer hos Lessor

Vi søger adskillige kollegaer, så hvis du vil med på rejsen, så send os blot dit CV og nogle få linjer om, hvilke(t) job du søger. Vi har en venlig, uformel og ambitiøs virksomhedskultur, hvor vi arbejder aktivt med vores værdier i hverdagen. Vi værdsætter faglig sparring og frirum til at udfolde nye idéer og projekter – og en kultur, hvor du er og kan andet og mere end din oprindelige jobbeskrivelse. Vi har mange rigtig dygtige kollegaer, du kan lære af, og bor i lækre, nyindrettede lokaler, der understøtter samarbejde på tværs.

Kort om dine forskellige muligheder:

Java-udviklere:

Du bliver en del af et fokuseret og erfarent team, der arbejder agilt. Teamet udfører både nyudvikling og troubleshooting med konstant fokus på slutkundernes behov. Du skal også samarbejde tæt med vores API- og integrationsteam.

Du kommer primært til at arbejde med: Systemarkitektur, udvikling af forretningslogik, databaseoptimering, performanceoptimering, systemintegration og brugergrænseflade.

Dine faglige kvalifikationer: Du er en dygtig Java-udvikler. Testdrevet udvikling er ikke noget nyt for dig. Du begår dig fint i et Linux-servermiljø (bash scripts m.m.). Du har grundig erfaring med server-side java og applikations-servere samt erfaring med Spring, Hibernate, Servlets og Jsp. Du har et agilt mindset.

API- og integrationsudvikler:

Du vil til daglig indgå i et agilt team med det primære formål at opbygge en fælles integrationsplatform på tværs af vores produkter, som spænder over løn, HR, tids- og vagtplanlægningssystemer.

Teamet har sammen ansvaret for at udarbejde løsningsforslag, udvikle, integrationsteste og vedligeholde vores APIer og integrationer. Vi forventer, at du har stor erfaring med udvikling af APIer og integrationer.

Teknisk tester:

Du skal være med til at videreudvikle vores QA-funktion med særligt fokus på automatiseret test. Du kommer til at arbejde sammen med stærke domænespecialister.

Du kommer primært til at arbejde med: struktureret og metodisk tilgang til automatiseret test, udarbejde testdesign, scripts samt implementere, overvåge og vedligeholde tests.

Dine faglige kvalifikationer: Stor erfaring med automatisering af tests, såvel som strukturerede manuelle tests herunder risikodrevet test og estimering af opgaver. Erfaring med et eller flere testværktøjer/metodikker som Ranorex, Selenium/WebDriver og Cucumber. Du har certificeringer indenfor test, analyse, design, testteknikker eller tilsvarende.

Datamigreringsekspert:

Dit primære fokus bliver at hjælpe til med at migrere 2000 eksisterende kunders data fra vores legacy platforme til vores nyeste lønsystem – og så vil vi jo også meget gerne kunne flytte kunder fra en vilkårlig platform over på vores. Alt dette endnu hurtigere og smartere end i dag.

Du har sikkert interesse i og måske endda erfaring med enten RPA, AI eller Machine Learning. Du er helt sikkert tekniker og meget gerne med udviklerbaggrund, men vi er åbne overfor, hvilke teknologier du har arbejdet med. Vi er hovedsageligt et Java-hus men arbejder med meget andet end Java.

For alle stillingerne gælder:

Du er god til at kommunikere både med forretningen og internt i teamet. Du er kvalitetsbevidst, metodisk og analytisk. Du har ikke kun Technology-brillerne på, men kan også se tingene fra et forretningsmæssigt perspektiv. Du er flydende i dansk og engelsk både i tale og skrift.

Vi favner bredt rent i Technology, hvor vi bl.a. arbejder med:

  • C#/Java
  • HTML5/CSS/JavaScript/React/Angular
  • SQL/MySQL
  • Git/Github
  • Docker
  • Jenkins
  • Selenium og Ranorex (Ui test)
  • RAML

Søg job og mere information

Arbejdsstedet er på vores kontor i Allerød.

Vi indkalder løbende til samtaler, så vi glæder os til at høre fra dig snarest muligt.

Kontakt:

Java-udviklere/Teknisk tester: Peer Eland på pehe@lessor.dk eller tlf.: 4270 0611.

API- og integrationsudvikler: Kim Holgaard Borvang på kbor@lessor.dk eller tlf.: 2429 0445.

Datamigreringsekspert: Jeppe Rørbæk på jr@lessor.dk eller tlf.: 2985 8804.

Gem job

Lessor A/S
Publiceret: 7. februar 2020

Arbejdssted

Location Allerød