Erfarne og proaktive IT-pro­jekt­le­de­re søges til Koncern IT, Region Sjælland

 

Vi søger flere nye kollegaer!

Har du erfaring med IT-projektledelse og har du lyst til at arbejde i et dynamisk og udviklende miljø? Så søger vi netop nu flere IT-projektledere med forskellige profiler, henholdsvis teknisk projektleder og en applikationsprojektleder, som har indsigt og erfaring med IT-projektledelse på laboratorieområdet.

Din primære arbejdsopgave bliver at udføre professionel og engageret projektledelse af IT-projekter, men også at gennemføre analyser, udbud og udarbejde beslutningsgrundlag mm. Du kan med succes og overbevisning gennemføre tekniske IT-projekter.

Vi har en voksende portefølje af IT-projekter af meget forskellig karakter. Vi mangler bl.a. projektledere med teknisk indsigt og erfaring til vores Informationssikkerhedsprogram samt applikationsprojektleder til laboratorieområdet.

Din profil

Vi søger flere profiler, med en solid erfaring som teknisk/applikations projektleder. For begge profiler gør det sig gældende, at du skal have evnen til at styre projekter sikkert i mål og samtidig skabe opbakning til løsningerne.

 • Du har viden om og erfaring med infrastruktur og informationssikkerhed, og meget gerne erfaring indenfor udbud og leverandørstyring
 • Applikationsprojektleder med viden og erfaring med indenfor laboratorieområdet

Du har

 • Flere års dokumenteret erfaring med IT-projektledelse – gerne i større organisationer
 • Helt styr på projektledelses discipliner som eksempelvis udarbejdelse af projektplaner, ressourceestimering og interessenthåndtering.
 • Erfaring med at udarbejde funktionelle krav
 • Lysten og evnerne til at være den inspirerende facilitator
 • Gode kommunikationsevner i både skrift og tale
 • Stor lyst til at lede, facilitere og motivere projektdeltagere såvel som interessenter til at nå målet
 • Motivationen til at indgå i et stærk fællesskab med mange dygtige projektledere
 • En certificering indenfor IPMA og/ eller PRINCE2 el.lign
 • En relevant uddannelse – gerne på kandidatniveau

Du er

 • Overbevisende og respektfuld i din adfærd samt har stor gennemslagskraft
 • Ambitiøs, resultatorienteret og kvalitetsbevidst
 • God til at bevare overblikket i pressede situationer
 • Selvstændig og samtidig stærk til at samarbejde i teams på tværs af organisatoriske skel
 • Analytisk, metodisk og kan håndtere flere opgaver på en gang
 • God til at til at se muligheder og skabe positive resultater

Hvem er vi

Koncern IT’s Projektledelsesafdeling driver både regionale, tværregionale, nationale samt interne IT-projekter for Region Sjælland. Hovedparten af vores projekter er it-udviklingsprojekter inden for sundhedsområdet. Det er typisk komplekse projekter, der strækker sig over en længere tidshorisont og med mange interessenter.

Du får en bred samarbejdsflade, og du vil indgå i en projektafdeling med fagligt stærke og engagerede projektledere. En afdeling, hvor vi agerer sparringspartnere for hinanden, og hvor der er fokus på din udvikling. Vi har fælles høje ambitioner om at gøre en forskel, som skaber værdi for regionen og dens borgere.

Vores portefølje er en vifte af meget forskelligartede IT-projekter - fra meget tekniske projekter, til udbudsprojekter samt projekter med fokus på forandringsledelse og procesoptimering.

Primært arbejdssted vil være i vores moderne datacenter i Ringsted, men mødeaktivitet rundt om i regionen kan forekomme. Du er derfor mobil og kan deltage i møder på andre lokationer.

Vi tilbyder

En attraktiv og udviklende stilling i Region Sjælland, hvor du kan være med til at være retningsgivende, og hvor der er mulighed for stor personlig og faglig udvikling.

Vi er omstillings- og forandringsparate som organisation. Gennem et attraktivt arbejdsmiljø og en synlig ledelse sikrer vi vedvarende, at relevante og korrekte kompetencer er til stede.

Om Koncern IT

Koncern IT er Region Sjællands fælles it-organisation med ca. 330 medarbejdere. Vi leverer digitale løsninger til regionens virksomhedsområder og i særdeleshed til regionens sygehuse. Vi råder over moderne kontorfaciliteter i tilknytning til vores datacenter i Ringsted, tæt på Ringsted station og motorvejen. Og vi er med vores supportorganisation placeret på regionens sygehuse tæt på mange af vores 18.000 brugere. Vi har et uformelt og udviklende arbejdsmiljø, og vi holder os ajour med trends og teknologiske fremtidsmuligheder og kombinerer det med løbende kompetenceudvikling.

Koncern IT ønsker at være en stærkt serviceorienteret organisation. Vi arbejder efter værdisættet FLER – Forandringsparat, Loyal, Engageret, Respektfuld og forventer, at nye kollegaer konstruktivt vil bidrage til, at vi får FLER gode arbejdsdage.

Du kan læse mere om Koncern IT på regionens hjemmeside: http://www.regionsjaelland.dk/koncern-it

Løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst efter principperne om ny løn. Arbejdstid er 37 timer inkl. frokost med flextidsordning, som sikrer en fornuftig balance mellem arbejdstid og fritid.

Ansøgningsfrist

Vi inviterer løbende til samtaler, så send din ansøgning og CV snarest og senest 13 marts 2020.

Tiltrædelse efter aftale.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Teamleder Karina Reimer Hansen på

Mobil: 24 60 31 37

Om Region Sjælland

Vi er regionens største arbejdsplads med mere end 19.000 medarbejdere og et budget på 19 mia. kroner. Vi løser opgaver inden for sundhed, psykiatri og regional udvikling og driver en række sociale institutioner. Klik ind på www.regionsjaelland.dk og læs mere om regionens opgaver, struktur og geografi. 

Gem job

Region Sjælland
Publiceret: 7. februar 2020

Arbejdssted

Location Ringsted