To De­ve­l­o­pers til Data & Analytics

Kan du softwareudvikle? Har du sans for data? Og vil du være med til at sikre, at velfærdsydelser, som fx boligstøtte og folkepension, ikke havner i de forkerte lommer? Så er du måske en af de to developers, vi leder efter i Data & Analytics (D&A) – en samling af 110 dataspecialister i ATP.

Vil du være med til at bygge morgendagens datadrevne løsninger?

I D&A er vi på udkig efter to kollegaer, der kan hjælpe med udviklingen af løsninger - end to end i vores leveranceteams, som bygger forretningsløsninger fra idé til produktionssætning til gavn for vores kunder. Vi anvender store og komplekse datasæt, web services, machine learning, algoritmer og data science.

Vi bygger datadrevne løsninger, der forholder sig til virkeligheden. Det kræver, udover nogle af landets skarpeste hjerner, at vi evner at løfte blikket fra databanken og ud mod verden omkring os. Vores løsninger skal nemlig virke derude. I virkeligheden.

Hvis det bliver dig, skal du konkret være med til at:

  • omsætte forretningsbehov til konsistente tekniske løsninger ved brug af Python-kode og SQL-queries
  • udvikle og bygge løsninger på et tværgående Enterprise Data Warehouse, som giver forretningen unikke muligheder for indsigt og proaktive handlinger
  • udvikle websites i Python (fx flask) og indhold til webservices
  • udstille data til brugerne via Power BI, SharePoint eller fra computer til computer vha. fx REST eller SOAP.

Går du forrest?

Du er uddannet ingeniør, datalog, softwareudvikler eller lignende. Du har erfaring med SQL-kode, SQL Server og godt kendskab til Python eller et andet script/objektorienteret programmeringssprog. Du er struktureret, analytisk, nysgerrig og ansvarsfuld. Derudover er det en fordel (ikke en forudsætning), hvis du har prøvet kræfter med:

  • Docker, Git eller andre versionsstyringsværktøjer
  • tests; testteknikker, unittest m.m.
  • SSIS, SSAS (tabular og multidim) og DW datamodellering.

Jobbet indeholder stor alsidighed, vi tilbyder et forretningsorienteret og teknisk ambitiøst miljø. Du bliver en del af et leveranceteam bestående af dygtige specialister inden for softwareudvikling, databehandling og analyse. Vi er udprægede holdspillere, der forstår værdien af at samarbejde. Vi gør en dyd ud af at dele viden med hinanden, og med mere end 100 af Danmarks skarpeste dataspecialister samlet på ét sted, er der rig mulighed for kvalificeret sparring.

Har du lyst til at arbejde for den økonomiske grundtryghed i Danmark?

ATP er Danmarks største pensions- og sikringsselskab. Vi er sat i verden for at sikre økonomisk grundtryghed for alle danskere – hele livet. Vi udbetaler årligt cirka 250 mia. kr. og er dermed Danmarks største udbetalingshus af velfærds- og sikringsordninger. To ud af tre velfærdskroner, der udbetales i Danmark, administreres af ATP.

=dig? Så send en ansøgning

Send os din ansøgning senest mandag d. 2. marts. Vi behandler ansøgningerne løbende, da vi ønsker stillingerne besat snarest muligt. Hvis du har spørgsmål til stillingerne, er du velkommen til at kontakte afdelingschef Lars Høyrup Jensen på tlf. 2154 7446 eller afdelingschef Annika M. Jacobsen på tlf. 2374 2356.

Gem job

ATP
Publiceret: 10. februar 2020

Arbejdssted

Location Hillerød