Erfaren SAP Business Solution-arkitekt

 

Vær med til at udvikle vores SAP-løsning og få ansvaret for det overordnede forretningsmæssige løsningsdesign på tværs af alle moduler og forretningsområder. I et nyoprettet job som Business Solution-arkitekt spiller du en nøglerolle i at sikre optimal understøttelse og videreudvikling af SAP i en koncern med en stor samfundsmæssig betydning. Din nye arbejdsplads bliver på vores hovedkontor i Fredericia - tæt på motorvejsnettet og med under en times kørsel fra fx Aarhus, Esbjerg og Odense.

Innovativ rolle med fokus på forretningens behov og krav

SAP udgør en væsentlig del af Energinets forretningsunderstøttelse, og vi har i dag en bred vifte af SAP-moduler implementeret. Vi har lige gennemført en re-implementering af vores SAP-løsning på SAP S/4 HANA og har samtidig udvidet vores brug af SAP PS-modulet væsentligt.

Du bliver del af en nyetableret afdeling, som har ansvaret for at facilitere, at gevinsterne af re-implementeringen realiseres, og at SAP som vores koncernfælles ERP-system vedligeholdes og optimeres med udgangspunkt i at sikre synergier på tværs af Energinet. Du kommer til at arbejde tæt sammen i afdelingen med de andre Business proces managers, som hver er ansvarlig for det enkelte modul i SAP.

Da løsningen er tæt forbundet på tværs af moduler og processer, er det er helt centralt, at vi har en fælles retning, når vi vedligeholder og videreudvikler vores system og processer. Som Business Solution-arkitekt får du en nøglerolle i at drive den forretningsmæssige udvikling af systemet, samtidig med at du har øje for sammenhænge og eventuelle implikationer af ændringer på tværs af modulerne - med fokus på forretningskonsekvenser. Du får ansvar for at drive forskellige større opgaver og projekter, hvor du får en uformel lederrolle, hvor du håndterer og faciliterer kommunikationen opad mod forretningsejere og direktion, herunder CAB-board.

'Din succes i jobbet måles i særdeleshed på, at du med et holistisk syn på forretningsløsningen bidrager til at udvikle en koncernløsning, som skaber værdi på tværs af forretningen og systemet', fortæller afdelingsleder Dorte Hestbek Sørensen.

Du kan se frem til et selvstændigt og udviklingsorienteret job i snitfladen mellem it, og forretningen. Du får en meget udadvendt rolle, hvor du bruger meget tid ude i forretningen for at opsøge indsigt i deres behov.

End-to-end-kendskab til modulerne i SAP

Du har en relevant it-mæssig baggrund samt minimum 10 års erfaring, hvor du har varetaget en rolle som fx it-arkitekt eller programleder i forbindelse med ERP-implementering. Du har solidt kendskab til end-to-end-processer i SAP og forretningsmæssigt, ligesom du har erfaring med at arbejde tæt sammen med forretningen om at implementere forretningsprocesser i SAP. Endeligt har du et bredt kendskab til modulerne i SAP, særligt PS, MM, HR, PM og FI/CO.

Du har stærke kommunikationsegenskaber, særligt evnen til at forklare tekniske problemstillinger til forretningen, så det fremgår, hvordan det virker i praksis. Da du kommer i tæt dialog med forretningen og it, er det vigtigt, at du trives med at arbejde tæt sammen med specialister og at du kan færdes på alle niveauer i organisationen. Du er god til at sælge dine ideer og stå fast på dine anbefalinger, ligesom du mestrer dialog med henblik på at sikre, at vi finder løsninger, som balancerer mellem forretningskrav og fastlagte designkriterier for SAP.

Som person er du hurtig til at sætte dig ind i nye problemstillinger og kan arbejde selvstændigt, samtidig med at du involverer relevante kolleger. Du er udadvendt og trives med at stå på scenen, når du faciliterer workshops eller rådgiver forretningen. Samtidig er du struktureret og kan planlægge og håndtere mange opgaver med til tider uoverensstemmende deadlines. Du har analytisk sans, men er samtidig kendetegnet ved et holistisk syn, der gør dig i stand til at finde løsninger, som tilgodeser Energinets samlede behov for systemunderstøttelse.

Ansøgning og kontakt

Send din ansøgning med cv og andre relevante bilag via linket 'Søg jobbet her", så vi har den senest 26. februar 2020. Vi forventer at holde samtaler 2. og 3. marts 2020 (1. samtale) og 9.marts 2020 (2. samtale). Har du spørgsmål til jobbet, er du meget velkommen til at kontakte afdelingsleder Dorte Hestbek Sørensen på telefon 30 67 46 86. Du kan læse mere om vores virksomhed på www.energinet.dk.


Energinet Forretningsservice understøtter Energinet-koncernen med ydelser inden for IT, HR, Beredskab, Riskmanagement, QHSE, Indkøb samt Økonomi og Facility Service. Hos Forretningsservice arbejder vi på at opnå synergier på tværs af Energinet og bidrager til fælles værdiskabelse. Vi er et datterselskab i Energinet-koncernen, som varetager samfundets interesser, når Danmark skal forsynes med el og gas, og energisystemet omstilles til grøn energi. Vores kultur hænger tæt sammen med vores samfundsansvar, og vi arbejder aktivt med FN's verdensmål omkring bæredygtig energi, klimaindsats, partnerskaber for handling samt industri, innovation og infrastruktur. Ved at vise vejen for grøn omstilling kan vi være med til at løse den globale klimaudfordring. Nye løsninger kræver, at vi evner at se problemstillinger fra mange vinkler, og derfor er mangfoldighed et nøgleord i vores kultur. Vi bestræber os på at lytte, involvere og dele vores viden. Med afsæt i værdierne tillid og mod lægger vi vægt på hele tiden at udvikle os som organisation og som mennesker.

Se film om Energinet.

Gem job

Energinet
Publiceret: 11. februar 2020

Arbejdssted

Location Fredericia