Fullstack-webud­vik­ler med Unity AR/VR-erfaring søges

DBI søger en .NET/C# Fullstack-udvikler med erfaring inden for udvikling af både webapplikationer/mobile hybrid applikationer eventuelt med Unity eller AR/VR-integration.

DBI er en ambitiøs vidensvirksomhed, der leverer ydelser på et højt niveau og arbejder målrettet for at øge sikkerheden i Danmark – og derigennem sikre liv og værdier.

Vi tilbyder et job, hvor du både får mulighed for at arbejde med udvikling af eksisterende løsninger og er med til at skabe og designe helt nye produkter og services.

Om du er uddannet Datalog, Datamatiker eller selvlært er ikke så vigtigt for os. Det vigtigste er, at

 • du kan arbejde selvstændigt, men også kan tage del i team-arbejde
 • du overholder deadlines og har fokus på kvalitet i leverancerne
 • du deltager aktivt i løsningsdesign, workshops og ideudvikling
 • har min. to års relevant erfaring.

Vi forventer, at du kan bidrage med solid viden om udvikling af webapplikationer og mobil apps via Visual Studio (.NET/C#) samt integration af Unity AR/VR løsninger. Vores platform kører primært via Microsofts Azure cloud servers.

Vi forventer ikke, at du nødvendigvis er ekspert på alle nedenstående områder, men blot, at du har lyst til kontinuerligt at lære og udvikle dig.

Teknologier og kompetencer:

 • .NET/C#
 • Webservices/REST/Ajax/JSON
 • JavaScript/Script Frameworks
 • Unity AR/VR
 • CSS/UI Frameworks
 • Azure MS-SQL
 • Xamarin Forms / Mobile Apps

Du får stor indflydelse på planlægning og udførelse af dine egne opgaver, og du vil indgå i et tværfagligt team med projektledere, UX eksperter og udviklere i vores Digitale Services-afdeling.

DBI tilbyder dig en attraktiv løn, der matcher dine kvalifikationer på en spændende og udviklende arbejdsplads med en flad organisation, et uformelt arbejdsmiljø og gode personalemæssige forhold.

Dit tjenestested kan være på et af vores kontorer i enten Fredericia eller Hvidovre, og samtidig vil du have fleksibilitet i form af hjemmearbejdsdage. Du skal dog regne med at deltage i fællesmøder mm. på vores hovedkontor i Hvidovre efter behov.

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Kim Berk Damsgaard på telefon 29 79 80 87.

Ansøgningen skal være os i hænde senest den 1. marts 2020. Ansøgningerne behandles løbende. Vi forventer at holde samtaler i uge 11. Samtalerne afholdes på vores kontor i Hvidovre eller Fredericia.

Tiltrædelse hurtigst muligt.

Du søger stillingen via knappen ’Søg jobbet her’.  Vi modtager kun ansøgninger via rekrutteringssystemet.


Hos DBI tænker vi forlæns. Det er ikke fordi, vi ligefrem kan spå om fremtiden, men i alt vi gør, forsøger vi at se ind i den. Brand og sikring handler nemlig om netop dét – at forudse og foregribe – og det er vi verdensmestre i hos DBI. Det er ikke uden grund, at vi i mere end 100 år har været førende på markedet, når det gælder viden og løsninger inden for brand og sikring. Som et af Danmarks få GTS-institutter, udfylder vi en vigtig rolle i samfundet, som bindeled mellem forskning og erhvervsliv. DBI sætter nye standarder for brandsikring og hjælper virksomheder med at leve op til dem.

Kan du tænke forlæns? Og vil du være en del af et hold på omkring 200 kolleger, der sammen arbejder dedikeret på at udvikle og højne niveauet af brand og sikring i fremtiden? Så er DBI måske din fremtidige arbejdsplads.

DBI har hovedkontor i Hvidovre samt kontorer i Århus, Fredericia, Frederikshavn og Oslo.
Læs mere på brandogsikring.dk

Gem job

DBI – Dansk Brand- og sikringsteknisk Institut
Publiceret: 26 February 2020

Arbejdssted

Location Fredericia, Hvidovre