Junior IT-supporter / Helpdesk Runner

Kan du se muligheder i stedet for problemer, er du positiv, mødestabil, social og har lyst til at udvikle dig, så slå til! Har du viljen og energien har du hermed mulighed for at udvikle dig praktisk og teoretisk. Vi søger en Junior IT Supporter/Helpdesk Runner der skal hjælpe med at gøre hverdagen nemmere for medarbejderne hos vores kunder i Danmark.

Din arbejdsdag kommer blandt andet til at foregå hos vores største kunde Samsung i Ballerup, som har kontor i samme bygning som os selv. Arbejdet omfatter teknisk hjælp til medarbejderne lokalt og i andre lande via remote, samt også via mail telefon. Vi forventer at vores nye kollega besidder færdigheder i Microsoft Windows og Office – og det er på højt niveau. Derudover er du bekendt med Exchange, Remote Desktop, FTP, Active Directory, og netværk på mindst basis niveau.

Har du færdigheder såsom scripting, Windows Server, SCCM eller andet du mener vi kan drage nytte af, hører vi rigtig gerne om det også.

Det er et ufravigeligt krav at du taler og skriver flydende dansk og engelsk, samt at du har kørekort til kategori B. Og ikke mindst at du har en interesse i at sparre med, lære af og udvikle dig med dine kollegaer i Sverige, Norge og Finland, på ligeså tæt plan som dine danske kollegaer. Vi arbejder som ét Team landene imellem.

Trust-IT skal ekspandere i Danmark, og derfor er team-work med dine kollegaer både i Danmark og i Norden essentielt. Fællesskab, samarbejde og engagement er tre kerneværdier i vores organisation.

Vi har eksisteret siden 1997 og har en robust baggrund i IT branchen. Vi har en Triple-A Rating. Derfor er vi også stolte af at store kunder som for eksempel Samsung, Apcoa, Åhlens and Swedbank har tiltro til at vi kan løse deres opgaver.

Vi ved, at godt arbejde lønner sig i længden, og det giver trofaste kunder – vi vil aldrig gå ned på kvalitet og service!

Vi tilbyder dig en rolle, hvor du får et stort ansvar for at gøre hverdagen enklere for vores kunder, dén del betyder meget for os.

Karrieremuligehederne er absolut til stede i Trust-IT, både i forhold til de færdigheder du allerede besider, men også dem du udviker hos os.

Har du spørgsmål til jobbet eller Trust-IT, skal du være velkommen til at kontakte din nye kollega på mail kasper.holm-jorgensen@trustit.org eller på mobil +45 52 19 69 99.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning og CV, samt relevante udtalelser eller andre dokumenter senst 29. marts.

Vi holder samtaler løbene for at finde den rigtige kandidat.

Gem job

IT-Partner Danmark A/S
Publiceret: 12. februar 2020

Arbejdssted

Location Ballerup