Senior sy­stem­kon­su­lent med en løs­nings­o­ri­en­te­ret tilgang

Sidste år leverede Danske Spil et overskud på 2,8 milliarder kr. til staten. Og knap halvdelen af pengene gik direkte til udlodningsmidlerne. På den måde bliver Danske Spils overskud til samfundets overskud. Udlodningsmidlerne er nemlig samfundets overskud til foreningsliv, kultur og idræt. Men på et stærkt konkurrencepræget marked ville det ikke kunne lade sig gøre uden medarbejdere med mentalt overskud. Og lige nu søger vi en senior systemkonsulent, der vil være med på holdet.

Intern IT og Sikkerhed

IT-sikkerhed og -netværksteamet er en del af Intern IT og Sikkerhed, som lige nu består af tre specialister og en teamleder. Vi varetager administration og vedligeholdelse af netværk og sikkerhedsløsninger på forskellige platforme lige fra lokalnet til cloud. Vi har fokus på sikker og stabil drift samt at deltage i projekter på tværs af organisationen.

Dig og dine opgaver

Vi søger en medarbejder, som er struktureret, selvkørende og teknisk funderet. Du er serviceminded og har en udadvendt attitude, hvor du ser løsninger i stedet for begrænsninger. Desuden ser vi gerne, at du:

  • Har minimum 5-8 års erfaring 802.1x, WiFi, MPLS, IDS/IPS, Loadbalancer og DNS.
  • Er god til at dokumentere.
  • Har erfaring med projektdeltagelse.

Som systemkonsulent kommer du til at arbejde tæt sammen med vores DevOps-, Udviklings- og Internt IT-team. Dine opgaver omfatter blandt andet:

  • Teknisk ansvarlig for kontor-/servernetværk, herunder design, implementering, automatisering, overvågning og drift af netværket.
  • Firewall, Load balancing, DNS og DHCP-administration.
  • Administration af netværk for cloudservices i for eksempel Azure og AWS samt integration med interne netværk.

Vil du gøre karriere hos os?

Send din ansøgning senest den 29. februar 2020. Vi afholder samtaler løbende. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte teamleder Morten Plass på tlf. 3018 0783. Hvis du har spørgsmål til rekrutteringsprocessen, er du velkommen til at kontakte HR-konsulent Sarah Kirstine Andersen på skan@danskespil.dk.


Om Danske Spil

Danske Spil er statens spilleselskab, der omsætter for over 5 milliarder kr. om året. Vi startede i 1949. Og den store vinder er stadig os alle sammen, for Danske Spil har både et økonomisk overskud til samfundet og et mentalt overskud til ansvarlighed. I dag er vi knap 500 medarbejdere og 4.000 forhandlere, der altid går efter at vinde – men ikke for enhver pris.

Gem job

Danske Spil A/S
Publiceret: 13. februar 2020

Arbejdssted

Location Brøndby