Dedikeret Scrum Master til Djøfs digitale udvikling

Nu har du muligheden for at være en del af en stærk faglig organisation med store digitale ambitioner og en klar digital strategi målrettet mere end 97.000 medlemmer. Hos Djøf bliver du en del af et hus med fokus på at levere excellent service til medlemmerne og med fokus på kompetenceudvikling og videndeling.

Jobbet

Du bliver en del af afdelingen Digitalisering og IT. Vi arbejder med at omsætte Djøfs ydelser til digitale services, der er tilgængelige for alle og ”noget særligt for medlemmerne”. Vi er godt i gang med udviklingen af et digitalt medlemsunivers med fokus på det enkelte medlems behov og præferencer.

Som Scrum Master skal du være facilitator og coach for vores to agile teams. Du har dyb forståelse for agile værdier og principper, og det vil være din opgave at sikre, at disse principper forstås og efterleves, og at øge teamets agile modenhed og evne til selvorganisering. Hovedopgaverne er derfor:

  • Facilitering af scrum ceremonier i teamet.
  • Daglig koordinering og opfølgning på leverancer, opgaver og issues med teamet.
  • Koordinere på tværs af vores agile teams.
  • Hjælpe Product Owner med at definere Product Backlog Items, som teamet kan arbejde med.
  • Håndtere organisatoriske forhindringer, teamet ikke selv kan løse.
  • Sikre koordinering med andre agile udviklingsteams i organisationen, deres Scrum Masters og Product Ownere.

Digitalisering er i vækst, og p.t. er vi syv faste udviklere, en web-student, to Product Ownere og en ux-designer.

Vi er i gang med at udvikle vores agile processer og metoder i samarbejde med eksterne konsulenter og har også en række eksterne udviklere og designere som en del af vores teams til bl.a. app-udvikling.

Din profil

Du er fokuseret på at skabe resultater og forandringer gennem andre og motiveres af at facilitere teams af dygtige kolleger samt at skabe resultater sammen med teamet.

Som person er du engageret og udadvendt. Du har forretningsforståelse og evne til at prioritere og følge strukturer.

Vi forventer, at du har minimum to års erfaring fra en lignende stilling. Din uddannelsesbaggrund kan være mange forskellige, men du er sandsynligvis certificeret Scrum Master.

Vi tilbyder

Du bliver en del af at hus, hvor engagement og humor er centrale ingredienser i hverdagen. Djøf har fokus på høj kvalitet i opgaveløsningen og har samtidig en åben tilgang, hvor nye tiltag prøves af tidligt i processen. Din afdeling er velfungerende og kendetegnet ved godt samarbejde.

Du tilbydes gode udviklingsmuligheder og får en agil arbejdsramme, som du kan være med til at udvikle og præge.

Vi vægter et godt og humørfyldt samarbejde med hele huset. Og så kan vi tilbyde en centralt beliggende arbejdsplads ved Nørreport station.

Vilkår

Løn og pension efter kvalifikationer med udgangspunkt i relevante aftaler.

Har du spørgsmål, kan du kontakte digitaliseringschef Lucille Fonnesbech på telefon 33 95 98 63.

Læs mere om Djøf som arbejdsplads her.

Ansøgningen

Send din ansøgning, CV og eksamenspapirer via ansøgningslinket her på siden.

Din ansøgning skal være modtaget senest mandag den 2. marts 2020 kl. 9.00. Vi behandler ansøgninger løbende.


97.000 samfundsvidenskabelige akademikere og studerende har valgt at være medlemmer af Djøf. De arbejder som medarbejdere og ledere i den private og offentlige sektor i både ind- og udland. Som ansat i Djøf sikrer du sammen med engagerede kolleger de bedste vilkår for, at medlemmerne kan udfolde deres potentiale i både studie- og arbejdsliv. Djøf oplever et stigende medlemstal og høj tilfredshed med vores rådgivning og aktiviteter. Sammen med medlemmerne arbejder vi for at udvikle samfundet til gavn for alles bedste.

Gem job

Djøf
Publiceret: 13. februar 2020

Arbejdssted

Location København