Løs­nings­o­ri­en­te­ret Risk Advisor med fokus på IT og drift

Sidste år leverede Danske Spil et overskud på 2,8 milliarder kr. til staten. Og knap halvdelen af pengene gik direkte i udlodningsmidlerne. På den måde bliver Danske Spils overskud til samfundets overskud. Udlodningsmidlerne er nemlig samfundets overskud til foreningsliv, kultur og idræt. Men på et stærkt konkurrencepræget marked ville det ikke kunne lade sig gøre uden medarbejdere med mentalt overskud. Og lige nu søger vi en løsningsorienteret Risk Advisor med fokus på IT og drift, der vil være med på holdet.

Nyoprettet afdeling med fokus på Risk Management

Vi oplever accelereret digitalisering og teknologisk innovation samt en stigning i lovgivningsmæssige krav. Ansvarligt spil er en af vores kerneværdier, og Danske Spil investerer markant i at sikre en underholdende spiloplevelse, samtidig med overholdelse af etiske grænser. For at fortsætte vores bidrag til det danske samfund og sikre ansvarlighed, så etablerer vi en ny funktion, Risk Management.

Dig og dine opgaver

Som Risk Advisor lægger vi vægt, at du har analytisk sans, er struktureret og følger dine opgaver til dørs. Derudover forventer vi, at du:

  • Har 3-5 års erfaring fra en intern risiko funktion eller som konsulent.
  • Har indgående og bredt kendskab til diverse IT-teknologier, revisionsrapportering og planlægning.
  • Fremstår som en empatisk og troværdig rådgiver.

Som Risk Advisor/ Risiko rådgiver kommer du til at arbejde sammen med mange forskellige interessenter omkring dybdegående analyser og risikovurderinger i alle faser - lige fra planlægning til ledelsesrapportering. Dine opgaver bliver:

  • Udføre og rapportere risikovurderinger og handlingsplaner i Danske Spils IT- og driftsfunktioner.
  • Dybdegående undersøgelser inden for udvalgte områder.
  • Risiko og trusselsvurderinger.

Vil du gøre karriere hos os?

Send din ansøgning vedlagt CV og anbefalinger via "Ansøg" knappen, så vi har den senest den 23. februar. Ansøgningerne vil blive behandlet løbende.

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte CRO, Avishay Gaziel på 30 18 08 03, hvis du har spørgsmål til rekrutteringsprocessen, kan du kontakte HR Business Partner Majbritt Storm Balslev på 36 72 00 11.

Om Danske Spil

Danske Spil er statens spilleselskab, der omsætter for over 5 milliarder kr. om året. Vi startede i 1949. Og den store vinder er stadig os alle sammen, for Danske Spil har både et økonomisk overskud til samfundet og et mentalt overskud til ansvarlighed. I dag er vi knap 500 medarbejdere og 4.000 forhandlere, der altid går efter at vinde – men ikke for enhver pris.

Gem job

Danske Spil A/S
Publiceret: 13. februar 2020

Arbejdssted

Location Brøndbyvester