Jobindex Søger for kunde
Kundelogo
 

For­ret­nings­o­ri­en­te­ret leder til Data Science & En­gi­ne­e­ring

Er du klar til at tage næste skridt i karrieren og blive leder for et fagligt stærkt team? Og vil du være med til at lave IT-løsninger, som skaber nytte og værdi hos Danmarks virksomheder?

”Du kommer virkelig til at sidde i smørhullet for den nyeste anvendte forskning inden for IT. Så du vil være i konstant udvikling, mens du er med til at skabe et mere digitalt Danmark,” fortæller direktør, København Anders Kofod-Petersen.

Hjælp os med at flytte fronten ude i den virkelige verden med state-of-the-art computer science som dit værktøj – og med en af Danmarks største R&D-afdeling inden for IT i ryggen.

Alexandra Instituttet – en organisation med et højere formål

Alexandra Instituttet er en almennyttig organisation, som bringer den nyeste viden fra IT-forskning i spil, så danske virksomheder og organisationer kan udvikle innovative, IT-baserede produkter og services – og opnå nye forretningsmæssige gevinster og konkurrencefordele med digitalisering.

Hos os finder du IT-specialister med stærke kompetencer inden for aktuelle ekspertiser, blandt andet computer graphics, kunstig intelligens, IoT, big data, interaktionsdesign og smarte produkter.

”Gennem et tæt samarbejde med forskningsverdenen har vi adgang til den nyeste udvikling og de nyeste teknologier. Den fordel bruger vi til at skabe et smartere, mere effektivt og bæredygtigt Danmark,” forklarer Anders.

Bliv leder for et team af fagspecialister

Du kommer til at stå i spidsen for Data Science & Engineering, hvor 15 dygtige dataloger og ingeniører er fagspecialister inden for kunstig intelligens og IoT. Størstedelen af teamet har base i København, men en del kolleger har base i Århus med egen teamleder. Dine nye kolleger leder efter en coach og sparringspartner, og de er gode til at dele deres meninger.

”Jeg synes, det er et supergodt og socialt team. Der er en god dynamik og de arbejder tæt sammen. Men de er også ret selvkørende, så du bliver i høj grad den samlende figur, der tager teamet til det næste niveau,” siger Anders.

Personaleledelse og forretningsudvikling

Når du starter dit job, vil det naturlige fokus først og fremmest være på personaleledelse, sparring og coaching. Men som du kommer mere ind i jobbet, vil du dele din tid mellem ledelse og forretningsudvikling, hvor du vil være en del af fagligt udfordrende IT-projekter. Det indebærer helt konkret, at du med hjælp fra Marketing og Salg får identificeret potentielle virksomheder, hvor du bringer vores dybt faglige IT-kompetencer og ydelser i anvendelse. Her får du en helt central rolle i at:

  • sætte dig ind i potentielle kunders forretning og behov og rådgive omkring, hvordan Alexandras kompetencer og ydelser kan spille ind i og understøtte disse
  • styre økonomi og ressourcer i afdelingen og sikre at både salgs om driftsbudgetter opnås både for de enkelte projekter og for afdelingen som helhed
  • deltage og sikre at tilbud bliver afleveret til tiden og i den rigtige kvalitet
  • deltage i foredrag og konferencer med henblik på opsøgende salg

Forståelse for teknologi og forretning

”Vi leder efter dig, der har erfaring med at sætte IT-projekter i spil kommercielt. Og som har noget erfaring med ledelse – evt. som teamleder,” forklarer Anders.

Desuden forestiller vi os, at du:

  • har en god forretningssans, så du får koblet virksomheder og projekter
  • har den tekniske forståelse til at være oversætter mellem fagspecialister og virksomheder
  • har en it-faglig baggrund eller erfaring med kompleks IT-rådgivning og projekter
  • er en tydelig og motiverende leder, som desuden kan netværke og skabe kontakter.

Interesseret?

Jobindex er rekrutteringspartner på denne stilling. Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte IT-rekrutteringskonsulent hos Jobindex Anderts Paulsen på 72 45 91 39.

Vi kalder til samtaler løbende, så send dit CV allerede i dag via nedenstående link og senest 13.03.2020. CV’er, der ikke er sendt via linket, kommer ikke i betragtning til stillingen. Vi tillader os at lukke for rekrutteringen, når vi har fundet den rigtige medarbejder. Tiltrædelse er snarest muligt, men vi venter naturligvis på den rigtige kandidat.

Kontaktperson

IT-rekrutteringskonsulent
Anders Paulsen

Tlf. +45 72 45 91 39

Skriv venligst i din ansøgning, at du så annoncen hos it-jobbank.

Jobindex – Find din jobglæde
Gem job

Jobindex A/S
Publiceret: 14. februar 2020

Arbejdssted

Location København