E-læ­rings­kon­su­lent for HR Ud­dan­nel­se

Har du erfaring med udvikling, implementering og drift af e-læringsmiljøer? Brænder du for samspillet mellem læring og digitalisering, så har vi brug for dig til at udvikle e-læringskurser i Banedanmark!

E-læring spiller en vigtig og stadig større rolle i Banedanmarks kursusudbud. Banedanmark har brug for en e-læringskonsulent til at udvikle e-læringsforløb for Banedanmarks medarbejdere. Første opgave vil være at udvikle en række obligatoriske jernbanesikkerhedsbærende e-læringsmoduler. E-læringsforløbet skal tilbyde en fleksibel løsning for medarbejdere, så medarbejderne kan tage de moduler, der passer til deres arbejdsopgaver.

E-læringsforløbet vil også indgå som en del af Banedanmarks onboardingforløb. Du vil være ansvarlig for både ny- og videreudvikling af e-læringskurser, og det vil være dig, der udarbejder selve e-læringsmodulerne i samarbejde med dine kollegaer i dit team. Du bliver en del af Banedanmarks uddannelsesafdeling i HR, som har sit fokus på udvikling, kvalitetssikring og effektivisering af Banedanmarks mange uddannelser.    

I afdelingen bliver du kollega med cirka 15 engagerede medarbejdere.

Udvikling af nye digitale løsninger til kurser   

Du får en afvekslende hverdag og dine primære opgaver består af

  • At udvikle e-læringsforløb for Banedanmark
  • Projektarbejde med udvikling af e-læring
  • Ansvarlig for planlægning og optagelse af læringsvideoer
  • Sagsbehandler på alle e-læringskurser
  • Rådgiver på det digitale område
  • Udvikle og opdatere undervisningsmateriale til e-læring
  • Samarbejde med e-læringsleverandører, og andre afdelinger i Banedanmark
  • Opdatering og vedligehold af Banedanmarks interne uddannelsesportal.

Stærk viden om e-læring og flair for digitale værktøjer

Du har en akademisk uddannelse inden for IT og har god erfaring med at udarbejde e-læring. Du er samtidig i stand til selvstændigt at stå for den tekniske del af udarbejdelsen, og drive E-læringsprojekter fra start til slutleverance.

Du har viden om LMS (Learning Management Systems) og har flair for at sætte dig ind i nye digitale værktøjer. Det falder dig nemt at forstå og videreformidle både via software og hardware.

Det er vigtigt, at du har en naturlig interesse i at følge og opsøge den digitale udvikling og har lyst til at udvikle og skabe nye løsninger til vores kurser. Det kræver at du er god til at se muligheder i teknologien, i forhold til hvordan det kan understøtte specificerede læringsmål og motivation.

Som person er du positiv, engageret og selvstændig og har stort drive.

Det er afgørende, at du forstår at sætte dig i brugerens sted og at du er god til at formulere dig præcist mundtligt og skriftligt med modtageren for øje. Du trives i en varieret og travl hverdag, hvor der hele tiden opstår nye udfordringer og muligheder. Herudover kommer du til at arbejde tæt sammen med dine kolleger, og det er derfor vigtigt, at du er glad for det samspil det medfører.

Du har drive og gåpåmod, og er ikke bange for at få selvstændigt ansvar for dine opgaver.

Gode samarbejdsevner er helt centralt. Du skal være udadvendt og vant til at udvikle ideer og muligheder i samarbejde med andre, og du skal være initiativrig og have evnen til at omsætte ideer til praktisk gennemførlig e-læring. Desuden er det vigtigt, at du kan bevare overblikket i meget varierende og ofte komplekse arbejdsopgaver.

Løn

Du ansættes i forhold til AC-overenskomsten, og lønnen fastsættes på baggrund af dine erfaringer og kvalifikationer.

Ansøgning og kontakt  

Vil du vide mere, så kontakt sektionschef Flemming Andersson. Send din ansøgning og CV hurtigst muligt, da vi afholder samtaler løbende. For at søge stillingen klikker du på linket ”Søg jobbet her” og følger instruktionerne.

Ansøgningsfrist: 09-03-2020.

Kontakt os

Flemming Andersson 
Sektionschef
E-mail: flan@bane.dk
Tlf. 61 38 79 45


Banedanmark er en styrelse under Transport- og Boligministeriet med over 2.000 medarbejdere. Vores hovedkontor ligger på Carsten Niebuhrs Gade 43 i København, men vi har dygtige og dedikerede medarbejdere i hele Danmark. Vi har ansvaret for den danske jernbane. Det betyder, at det er os, der styrer togtrafikken og informerer om den på skærme og højttalere på stationerne på fjernbanen.

Vi vedligeholder banen og udfører milliardstore jernbaneprojekter, der til sammen er med til at forme fremtidens bæredygtige jernbane.

Gem job

Banedanmark
Publiceret: 14. februar 2020

Arbejdssted

Location København

Job hos virksomheden