IT-sy­stemad­mi­ni­stra­tor med stærke Microsoft-kom­pe­ten­cer

Vil du være med til at bygge fremtidens it-platform hos Aarsleff, og kan du skabe værdi i samspillet mellem it og forretningen – så er det sikkert dig, vi har brug for?

Aarsleff er inde i en god og spændende udvikling, og vi har travlt med at gennemføre mange forskellige digitaliseringsprojekter. It-organisationen skal sikre de rette forretningsorienterede it-løsninger, og vi søger derfor en it-systemadministrator til at hjælpe os med at udvikle og drifte virksomhedens it-infrastruktur.

Et spændende og attraktivt job i en uformel organisation

Dine opgaver bliver at implementere nye it-systemer, integrere cloudløsninger samt vedligeholde, opdatere og løbende optimere it-platformen for at sikre den bedste oplevelse og performance hos vores mere end 2.500 brugere.

Du kommer til at deltage i spændende it-infrastrukturprojekter og også stå i spidsen for nogle. Med reference til It-driftschefen bliver du en del af et engageret it-driftsteam med fem fagligt kompetente kolleger med stort fokus på sparring og vidensdeling. Teamet er en central og vigtig del af Aarsleffs it-afdeling på i alt 40 medarbejdere.

Vi tilbyder et job med frihed under ansvar, fleksible arbejdsforhold og stor indflydelse på egne opgaver. Der vil være gode muligheder for både personlig og faglig udvikling.

Din primære arbejdsplads bliver på vores hovedkontor i Viby J, men der kan også være opgaver på koncernens øvrige adresser, herunder byggepladser og andre af koncernens selskaber.

Er du vores nye kollega?

Du har et godt kendskab til og erfaring med flere Microsoft-teknologier, som fx AD, SQL, TerminalServer, samt Microsofts Cloud-services som Azure, Exchange Online, Office 365, OneDrive, SharePoint Online, Teams og PowerShell. Har du erfaring med netværk, er det et plus.

Du har erfaring med udvikling og drift af større og komplekse it-systemer, og din faglige erfaring stammer fra en større virksomhed eller fra konsulentbranchen.

På det personlige plan er du en teamplayer og er serviceminded – både internt i It-afdelingen, men også overfor vores slutbrugere. Du kommunikerer venligt, imødekommende og klart og arbejder proaktivt, målrettet og bevarer en positiv indstilling i en til tider omskiftelig hverdag.

Du bliver en del af en arbejdsplads, hvor kvalitet, kommunikation og samarbejde er i højsædet, hvorfor det er vigtigt, at du har fokus på at dele viden og sætter en ære i at levere optimale resultater. Da du får direkte kontakt med forretningen og leverandører, skal du tale flydende dansk, ligesom det er nødvendigt, at du kan kommunikere på engelsk.

Som virksomhed vil vi være bedst i branchen på arbejdsmiljøområdet, så det er også vigtigt, at du har øje for dette.

Lyder det som noget for dig?

Vi ser frem til at modtage din ansøgning snarest muligt og senest den 15. marts 2020. Du er velkommen til at kontakte It-driftschef Lars Højfeldt på 4091 0290 for at få yderligere information.

Vi læser ansøgninger og indkalder til samtale løbende.

Aarsleff-koncernen opererer på internationalt niveau inden for anlæg og byggeri med udgangspunkt i en førende position i Danmark. Vi omsætter for 13,5 milliarder kroner om året – heraf 31% i udlandet. Koncernen består af en portefølje af selvstændige konkurrencedygtige selskaber med hver deres særlige kompetencer. For at effektivisere og optimere vores tværgående samarbejde arbejder vi efter særlige principper, som er udtrykt i vores One Company-model. Vi opbygger langvarige partnerskaber med kunder og partnere med henblik på at effektivisere vores ydelser og tilfører desuden kundernes projekter værdi ved tidlig involvering. Vores aktiviteter inden for fundering og opgravningsfri rørfornyelse er stærkt internationaliserede. Aarsleff-koncernen beskæftiger 6.800 medarbejdere.

Hovedkontor: Hasselager Alle 5, DK-8260 Viby J · København Kontor: Industriholmen 2, DK-2650 Hvidovre.

Gem job

Per Aarsleff A/S
Publiceret: 18. februar 2020

Arbejdssted

Location Viby J