System­ud­vik­ler til DM

Vil du være med til at implementere og videreudvikle de nye kernesystemer i Dansk Magisterforening og understøtte den digitale transformation, vi har påbegyndt? Har du den tekniske flair og viden til at konfigurere i Microsoft 365-løsninger og understøtte udviklingen af ny funktionalitet og produkter, der gør, at DM kan optimere sin forretning både internt og rettet mod vores medlemmer? Så er dette job måske noget for dig.

Dansk Magisterforening er en arbejdsplads i udvikling. Vi er i gang med at udskifte vores kernesystemer over til Microsoft Dynamics CE 365 for en mere dynamisk platform, hvor vi selv kan konfigurere ny funktionalitet og på sigt arbejde mere med automatisering.
Vi søger derfor en faglig dygtig teknisk profil til it-teamet, som skal være med til at implementere, vedligeholde og videreudvikle funktionalitet og services på den nye platform.

Dine primære opgaver

Du vil få en stor aktie i at styrke den fortsatte udvikling af vores it-løsninger med tæt inddragelse af brugerne. Sammen med den anden systemudvikler på løsningen, forretningssystemejeren, driften og resten af it vil du få et hovedansvar for at sikre fortsat funktionsudvikling til understøttelse af Dansk Magisterforening gennem Dynamics CE 365 og automatiseringer. Målet for it er, at vi både leverer gode procesunderstøttende it-løsninger på indersiden, og udadtil tilbyder vores medlemmer stærke services og selvbetjeningsløsninger blandt andet via MitDM og andre digitale produkter.

Dette kræver, at du både har god forståelse for brugerrejser og procesoptimering samt kan sætte dig ind i arbejdsgange, samtidig med at du kan eller kan lære at konfigurere Dynamics CE 365 og SharePoint Online gennem anvendelse af de tilpasningsmuligheder, der er i disse platforme.

Du bliver en del af den tekniske side af driftsorganisationen, hvor opgaverne vil være en blanding af drift og udvikling. I driftsdelen ligger, at du skal kunne foretage den del af tilpasningerne/opsætningen som konfigurationsteamet i it står for samt hurtigt foretage fejlfinding og -retning som en del af supporten. I udviklingsdelen ligger, at du kan forstå behov, se løsninger og implementere dem via applikationstilpasninger.

Din profil

Det er en fordel, hvis du har:

  • et stærkt fundament for at kunne foretage konfigurering af Dynamics CE 365 og SharePoint Online
  • erfaring med Dynamics CE 365, alternativt Dynamics CRM, samt Microsoft Flow – eller evnen til hurtigt at kunne sætte dig ind i dette
  • gerne erfaring med Dynamics 365 apps som Customer Service og Marketing samt Power Platform
  • gerne erfaring med kodning og udvikling af scripts i gængse scriptsprog, såsom VBA/VBS, C#/.Net, JavaScript, Power Shell og Python
  • gerne erfaring med konfiguration af Office 365 / Microsoft 365
  • viljen til at drifte og vedligeholde samt evnen til at se og udvikle nye løsninger
  • mulighed for at monitorere de konfigurerede processer samt at foretage fejlretning og vedligehold
  • indsigt i ITIL, procesoptimering og projektarbejde
  • kendskab til arbejdet med integrationer
  • erfaring med dataudtræk og fremstilling af data til f.eks. ledelsesbrug.

Du er kendetegnet ved at se mønstre og sammenhænge mellem processer og data hurtigere end andre, arbejde på en struktureret, effektiv og resultatorienteret måde samt være initiativrig og opsøgende. Ligeledes har du en professionel og serviceorienteret tilgang til samarbejdet med resten af organisationen samt evnen til at skabe gode relationer til både nærmeste kollegaer og eksterne samarbejdspartnere.

Vi tilbyder

Du bliver en del af it-teamet, der består af 5 engagerede medarbejdere. Atmosfæren er uformel og uhøjtidelig.

I DM får du gode faglige og personlige udviklingsmuligheder i et job med udfordrende og varierende opgaver. Vi lægger vægt på et uformelt arbejdsmiljø med gode kolleger, og vi har gode løn- og arbejdsforhold.

Stillingen er på 37 timer om ugen og ønskes besat hurtigst muligt.

Ansøgning

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte chef for digitalisering og medlemsservice Christian Bülow Beck på cbb@dm.dk eller telefon 38 15 66 28.

Vil du vide mere om forholdene som ansat i DM, kan du kontakte HK-tillidsrepræsentant Sidsel Rølle Jakobsen på telefon 38 15 66 52 eller srj@dm.dk

Send din ansøgning med CV og eksamenspapirer til os på linket nedenfor senest den 1. april 2020. Du kan kun ansøge online via dette link.

Om Dansk Magisterforening

Dansk Magisterforening (DM) er fagforening for 50.000 medlemmer, der er kandidater eller studerende inden for især humaniora, naturvidenskab og samfundsvidenskab. I DM er stærke relationer, faglige fællesskaber og organisering på arbejdspladsen og studiet nøglen til politiske resultater og medlemstilfredshed. DM arbejder for et godt og udviklende arbejdsliv i balance, gode løn- og ansættelsesforhold og nye jobmuligheder for medlemmerne.

Gem job

Dansk Magisterforening
Publiceret: 19. marts 2020

Arbejdssted

Location Frederiksberg