SAP-ap­pli­ka­tions­kon­su­len­ter til Koncern-IT

Vil du være sikker på, at dit arbejde bliver anvendt fra dag ét, holder systemerne kørende og bidrager til højere selvbetjening blandt danskerne? Og har du lyst til at arbejde med de nyeste SAP-teknologier på finanssektorens mest attraktive IT-arbejdsplads? Så er du måske en af de SAP Applikationskonsulenter, vi er på udkig efter i ATP’s IT-organisation, hvor vi løbende får tildelt nye opgaver.

Vil du bringe ATP’s SAP-løsninger til nye højder?

SAP Consultants er et SAP-kompetencecenter bestående af 30 applikationskonsulenter, System Architects og Domain /Technology Leads, der alle arbejder i teams. Lige nu er vi på udkig efter kolleger, der vil arbejde med en SAP-brancheløsning bestående af SAP FS/CD, SAP FS/CM, samt Business Rule Framework og som er motiveret af hele tiden at bringe nye løsninger i spil. Dig, der kan drifte og udvikle. Og dig, der konkret er i stand til at:

  • designe, bygge og dokumentere brugervenlige, vedligeholdelsesvenlige og driftsstabile løsninger
  • arbejde med vores ind- og udbetalingsmotor og vores beregningskerne til håndtering af sikringshændelser og udbetalingsanmodninger
  • agere aktiv sparringspartner i et team, hvor både it- og forretningsfolk er en del af hverdagen.

Har du relevant erfaring med SAP-løsninger?

Du har dokumenteret erfaring med SAP inden for Finance eller brancheløsninger og har måske prøvet kræfter med SAPs Business Rule Framework. Hvis du også har arbejdet med behandling af større transaktionsmængder relateret til ind- og udbetaling, er det et plus. Erfaring med GDPR herunder kendskab til anvendelse af SAP ILM og SAP arkiveringsprodukter er særligt efterspurgt.

Som person er du analysatoren, der finder frem til en løsning ved kvalitetsbevidst at vurdere og undersøge fordele og ulemper ved forskellige muligheder. Derudover er du den strukturerede type, der har ’hands on’, er praktisk og formår at koordinere, planlægge og skabe systemer.

Vil du udvikle løsninger til gavn for samfundet?

Du bliver en del af en sektion, hvor du vil arbejde i et team i et Agile Release Train. Vi er 20 medarbejdere, der arbejder med vores Pensions- og Sikringsløsninger, som er forankret i et agilt setup. Og så er vi 10, der arbejder med leveranceansvar for ERP-området og SAP-teknikområdet. Du kommer til at arbejde med Pensions- og Sikringsløsninger.

ATP står for udbetalingen af to ud af tre velfærdskroner Danmark. Derfor er kravene til vores IT-løsninger høje. Men det er vores ambitioner også. Vi er dem, der kender SAP-området i ATP bedst. Dem, der ved, hvordan danskere interagerer med vores systemer, og hvordan systemerne kan forbedres.

=dig? Så send os dit CV

Send os dit CV, hvis det lyder som noget for dig. Vi indkalder løbende til samtaler.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte sektionschef Thomas Hartmann på tlf. 5162 6405.

Din karriere. Danskernes tryghed.

Uanset hvor du starter din karriere i ATP, så kan vi garantere dig 3000 kolleger, der er lige så fantastiske og forskellige som det samfund, vi arbejder for. Alle er på forkant med deres felt, har et hjerte, der banker for kunderne og har udvikling i blodet. I Danmarks største pensions-, investerings-, og udbetalingshus vil du opleve, hvor vanedannende det er at arbejde sammen om at jagte høje afkast og konstante forbedringer for samfundet.  

Gem job

ATP
Publiceret: 19. februar 2020

Arbejdssted

Location Allerød