In­te­gra­tions­ar­ki­tekt

SDC’s Integration team søger en endnu en arkitektkollega.

Integrationsområdet er et strategisk vigtigt område for SDC og er derfor under fornyelse og udvidelse. Integrationsteamet tager i dag hånd om den nuværende integrationsarkitektur, samtidig med at vi kigger ind i den nye fagre verden og teknologi, med fokus på API manager og Azure cloud.

Hos SDC får du en hverdag præget af nytænkning og innovation i spændingsfeltet mellem bankverdenen og it. Du kommer til at arbejde sammen med andre højtkvalificerede og dygtige arkitekter, udviklere, projektledere, testere og forretningsudviklere på vores hovedsæde i Ballerup, samt med polske kollegaer i Warszawa.

Dine primære arbejdsområder vil være traditionelle integrationer, med en ligelig fordeling på den nuværende arkitektur og de eksisterende interface principper, guidelines og specifikationer, samtidig med implementeringen af nye integrationer baseret på API manager.

Igennem de sidste 2 år har SDC bygget en ny API manager-arkitektur der indgår i og kan dække fremtidens integrationsbehov. SDC's nye integrations- og API Management-platform er baseret på Microsoft PaaS and IaaS service.

Vi søger en erfaren arkitekt og kollega der kan indgå på lige fod med resten af teamet og i vores arbejde med at styrke integrationsarkitekturen og services på vores platforme.

Lidt om dig og din tekniske indsigt/baggrund:

  • du har en teknisk baggrund som datalog eller lignende
  • du har erfaring med softwareudvikling og arkitekturarbejde
  • du har erfaring med SOAP/REST baseret integrationsplatforme
  • du har erfaring med API manager/Azure Cloud/PaaS/Iaas
  • du har erfaring med API Management og OAuth/OpenID Connect
  • dit skriftlige og mundtlige engelsk er på højt niveau
  • erfaring med løsninger til den finansielle sektor er en fordel

Som person er du struktureret, udadvendt og god til at samarbejde, samt kommunikerer på tværs af organisationen, både hvad angår det tekniske og det forretningsmæssige. Du er god til at skabe gode relationer til dine kollegaer i resten af SDC. Du kan begå dig sammen med kolleger med forskellige opgaver og baggrunde og fungerer godt i et team, hvor opgaver løses i fællesskab. Du trives i et dynamisk miljø og har evnen, samt viljen til at gøre en forskel i det daglige arbejde såvel som på det strategiske plan.

Hos os får du

En spændende, udfordrende og fleksibel arbejdsdag med engagerede og dedikerede kollegaer. Gode medarbejderforhold og mulighed for personlig og faglig udvikling.

Du får også rigtig fine og fleksible arbejdsvilkår, herunder flekstid, pensionsordning og sundheds- og tandlægeforsikring, og det stopper ikke her, ud over den lovbetingede ferie får du en 6. ferieuge, 5 ekstra fridage, forhøjet feriegodtgørelse m.v.

Alt det praktiske

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Team Leader Claus Raahede +45 2325 8178.

Vi opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen, da vi finder mangfoldigheden som værende en styrke som bidrager til vores fælles succes.
 

Ansøgningsfrist:

20. marts 2020

Stillingskategori:

Informationsteknologi

Afdeling:

Integration

Kontaktperson:

Team Leader Claus Raahede

Telefon:

+45 23 25 81 79

Stillingsbetegnelse:

Integrationsarkitekt

Gem job

SDC A/S
Publiceret: 5. marts 2020

Arbejdssted

Location Ballerup