Junior Business Analyst - Risk Team, BI & Decision Support

Business Intelligence & Decision Support (BIDS) er et forretningsområde i SDC med mere end 50 medarbejdere fordelt mellem vores lokation i Ballerup og i Polen.

Vores primære opgave er, at understøtte vores 120 pengeinstitutter i Danmark, Færøerne, Norge, Sverige og Finland med myndighedsrapportering indenfor regnskab, risiko og Anti hvidvask.

Vi søger en junior business analyst til vores Risk-team, hvis vigtigste opgave er at sikre at pengeinstitutterne er compliant i forhold til gældende kapitalkravsregler; CRR/ CRD IV.

Vi er netop nu i gang med et stort projekt for at løfte vores pengeinstitutter til kunne leve op til kravene i forhold til CRD V.

Opgaver og ansvarsområder

Dine vigtigste opgaver vil være sammen med teamet at sikre, at pengeinstitutterne er compliant i forhold til Corep- og risikorapporteringerne. Det vil sige, at udvikle og implementere løsninger der understøtter beregning og rapportering af kredit risici, markeds risici, likviditetsrisici og operationelle risici. Arbejdsopgaverne omhandler desuden implementering, tolkning, optimering og rapportering af myndighedskrav, herunder specificering af krav til udvikling på baggrund af myndighedskrav. I rollen vil du blive en del af vores store CRD V-projekt som kører over de næste par år, men du vil også blive en del af vores daglige drift.

Lidt om dig

Du har ønsket og viljen til at lære både inden for IT og de regulatoriske risikorapporteringer. Du har lyst til at arbejde med implementering, tolkning, optimering og rapportering af myndighedskrav fra den finansielle sektor (eg. Basel, CRD, COREP). Desuden bringer du følgende til bordet:

 • Analytiske evner, du nyder at fordybe dig og undersøge.
 • Stærke kommunikations- og samarbejdsevner.
 • Du synes samspillet mellem forretningsmæssige risici og regulatoriske beregninger og rapporteringer er interessant.
 • Du har mod på kontakt til tilsynsmyndigheder, besidder en forretningsmæssig forståelse, herunder forståelse for brugernes behov.
 • Du er i stand til at omsætte komplekse problemstillinger til brugbare og brugervenlige løsninger.
 • Du har gerne en økonomisk uddannelsesmæssig baggrund på kandidatniveau med fokus på finansielle risici og beregning af disse.
 • Du har en grunduddannelse indenfor processer samt basisfag inden for programmering, herunder gerne SQL.
 • Du taler og skriver engelsk og har gerne kendskab til de skandinaviske sprog.

Du er højst sandsynlig nyuddannet eller måske har du et par års erfaring fra den finansielle sektor, hvor det er en fordel at du har erfaring/kendskab med CRR /CRD-rapportering.

Af personlige kompetencer byder du ind med:

 • Teamforståelse, du forstår og nyder at samarbejde i et team.
 • Du er pligtopfyldende og vedholdende, du forstår vigtigheden i at overholde aftaler og tidsfrister.
 • Er nysgerrig på at arbejde både med daglig drift og projektet.
 • Får energi af at arbejde i en kompleks og uforudsigelig hverdag, her kommer dine analytiske evner i spil.

For at få succes i jobbet er det en fordel at du:

 • Har forståelse for samspillet mellem regulatorisk rapportering og bankers daglige udfordringer.
 • Har teknisk indsigt og evnen på sigt til selv at lave og køre SQL‘er.
 • Har evnen til at arbejde selvstændigt.
 • Er fleksibel i forhold til at levere en ekstra indsats når der er behov for det.

Som medarbejder hos os, får du rigtig fine og fleksible arbejdsvilkår, herunder flekstid, pensionsordning og sundheds- og tandlægeforsikring, og det stopper ikke her, ud over den lovbetingede ferie får du en 6. ferieuge, 5 ekstra fridage, forhøjet feriegodtgørelse m.v.

Er det noget for dig?

Vi ser frem til at modtage dit motiverede Cover Letter med CV og uddannelsespapirer. Du er også velkommen til at give Head of department; Business Development BI & Decision Support Eva Aaboe Jensen et ring for at høre mere om jobbet og SDC.

Vi opfordrer alle uanset personlig baggrund til at ansøge, da vi finder mangfoldigheden som værende en styrke som bidrager til vores fælles succes.
 

Ansøgningsfrist:

20. marts 2020

Stillingskategori:

Informationsteknologi

Afdeling:

BI & DS - Business Development

Kontaktperson:

Head of department;
Business Development Eva Aaboe Jensen

Telefon:

+45 24 65 45 86

Stillingsbetegnelse:

Junior Business Analyst – Risk Team, BI & Decision Support

Gem job

SDC A/S
Publiceret: 5. marts 2020

Arbejdssted

Location Ballerup