Rigs­re­vi­sio­nen søger en fullstack-udvikler

Er du fullstack-udvikler, og brænder du for at levere en god brugeroplevelse? Trives du i et stærkt fagligt miljø, hvor vi sætter de interne kunder og en effektiv drift i højsædet? Ønsker du et job med både selvstændigt ansvar og samarbejde? Så læs videre her.

Om os og jobbet

I kontoret for økonomi og it er vi 12 medarbejdere med forskellige uddannelses- og erhvervsmæssige baggrunde. Vi er 8 medarbejdere, der beskæftiger os med it. Vores hovedopgave er at servicere Rigsrevisionens medarbejdere på it- og økonomiområdet. Vi har et stort fagligt engagement og sætter en stor ære i at yde en god service til fagkontorerne. Vi har en uformel omgangsform og et godt socialt samvær.

Vi søger en ambitiøs fullstack-udvikler, som kan bidrage til at løse opgaver, der bl.a. omfatter drift og udvikling af hjemmeside og intranet, udvikling og drift af systemer til fx tidsregistrering, helpdesk-ydelser til brugerne og ledelsesinformation. Du vil desuden blive en del af hele it-udviklingsprocessen.

Som udvikler i Rigsrevisionen kommer du til at deltage i et uformelt, agilt udviklingsmiljø med et stort fagligt niveau, hvor godt humør og faglige kompetencer vægtes højt.

Om dig

Vi søger dig, som har en relevant it-uddannelse, fx en kandidatuddannelse i datalogi, softwareudvikling e.l. Vi forestiller os, at du er nyuddannet eller har et par års erfaring fra en lignende stilling.

Vi forventer, at du:

  • arbejder struktureret og trives med agile principper
  • kan være brobygger mellem forretning og it, dvs. at du interesserer dig for at forstå forretningens behov og kan se, hvordan det kan understøttes af it
  • har et godt humør og er god til at kommunikere og samarbejde med kolleger og vores mange interessenter
  • kan styre projekter, herunder styring af egen tid og eventuelt eksterne konsulenters opgaver
  • besidder kompetencer inden for følgende teknik: ASP.net MVC, Umbraco, C#, ASP.net Core og Vue.js.

Hvis du har kompetencer inden for HTML, CSS, T-SQL, SQL Server, VB.Net, IIS, Windows Server, Bootstrap eller Javascript, er det en fordel, men ikke et krav.

Som person motiveres du af at skabe resultater og har god erfaring med dette gennem teamwork. Du er god til at bevare overblikket og arbejder effektivt med at få projekter i mål – både selvstændigt og i et team. Du har sans for detaljerne.

Du brænder for ny teknologi, udvikler løbende dit faglige niveau og deler idéer og viden med andre.

Du er velkommen til at kontakte kontorchef Klaus Munk Ulrich på tlf. 33 92 86 80 eller it-chef Ulf Auvnsø på tlf. 40 81 14 34, hvis du vil vide mere om jobbet.

Vi tilbyder

Vi tilbyder et udfordrende job i en dynamisk organisation, hvor vi har en uformel omgangstone og lægger stor vægt på passion for det, vi laver.

Gennemsnitligt har vi en 37-timers arbejdsuge (inkl. frokost), men der vil være perioder med ekstra travlhed. Vi har flekstid, så du har gode muligheder for at skabe balance mellem karriere og fritid.

Vi prioriterer kompetenceudvikling højt og tilbyder gode efteruddannelsesmuligheder.

Dine løn- og ansættelsesvilkår er efter overenskomst og kvalifikationer. Ved ansættelse skal du fremvise en straffeattest.

Du kan læse mere om Rigsrevisionen her.

Ansøgning

Send din ansøgning, så vi har den senest mandag den 9. marts 2020. Hvis du ikke modtager en bekræftelse på din ansøgning, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 33 92 85 25.

Rigsrevisionen opfordrer alle uanset alder, køn, religion og etnisk baggrund til at søge.


Rigsrevisionen er en uafhængig institution under Folketinget. Vi reviderer regnskaber for statslige og statsfinansierede virksomheder og gennemgår regnskaber for virksomheder, hvortil staten yder tilskud o.l. Vi udfører årsrevision og større undersøgelser. Resultaterne af revisionen offentliggøres i form af notater og beretninger til Folketingets statsrevisorer. Organisatorisk består Rigsrevisionen af 18 kontorer fordelt på 4 afdelinger med i alt ca. 300 ansatte.

Gem job

Rigsrevisionen
Publiceret: 21. februar 2020

Arbejdssted

Location København